3 Makine mühendisi olarak 2010 Eylül ayında kurduğumuz e-ticaret sistemimizi satıyoruz.
2 yıldan biraz fazla bir süre içerisinde ortaklarım mesleklerine yönelik işlere girdiği için şuan tek başıma kaldım ve ben de şuan kurumsal bir firmada işe alındığım için sistemi satıyorum.
Yıllık kazancı 100-130 bin TL seviyelerinde olan internet sitemiz vardır. Tüm altyapısı tarafımızdan yapılmış olduğu için herhangi bir yere yıllık üyelik vs. ödemeyeceksiniz.
Aynı sitenin bir alt domaini olan toptancı sitesi de bu sisteme dahildir.
Markamız kendi adımıza TPE den tescillidir ve şuan itibariyle bu markayla açılmış 2 adet hediyelik eşya mağazası bulunmaktadır. Hergün en az 3-4 kişi bayilik açmak için aramaktadır ancak bunlarla ilgilenecek fırsatım yoktur.
Sektördeki kar oranı %100 dür. Google veya başka yerlerde hiç reklam yapmadan günlük 350-400 tekil ziyaretçimiz vardır.
Her yıl aralık ayında Hediyelik eşya fuarında standımız vardır ve 2012 için de bu standın parası şimdiden ödenmiştir. Sadece bir ayda çok ciddi gelir elde edilmektedir.
Ne satılacak?
1) Markamızın tüm hakları ve komple marka
2) Stoklarımızda yer alan malların tümü (listesi, alım-satım fiyatları, tüm tedarikçilerimizin kontak bilgileri) ,
3) Ana domainimiz, tüm script ve bugüne kadaroluşturduğumuz binlerce kişilik kullanıcı veritabanı
4) Alt toptancılık domainimiz, scripti
5) 2 adet tekil ürün satış sitesi.
Tüm bunlar kısa zamanda satılacak ve alıcısına bol kazanç getirmeye belki Türkiye'nin en büyüğü olma yoluna çıkacak. Bu hafta itibariyle mesaili çalıştığım için arayan arkadaşlarla ancak 18 den sonra irtibata geçebileceğim. Bilgileri pm ile gönderebilirim.
Hayırlısı olmasını dilerim...