Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Norveçte İş Kurmak

Başlatanturk149Tarih27/08/2012 21:59:53Yorum7

İlk mesaj
Üye129 yazı
slm arkadaşlar ben norveç te iş kurmak istiyorum bunu için negibi prosedürler var norveç bana ne gibi zorluklar ve kolaylıklar sağlar norveçte iş kurmak konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye979 yazı
sevgılı arkadasım sayet yurt dısında ıs yapacaksan sectıgın ulke ınan bana en mantıklı yer .norvec yada fınlandıya ozellıkle turk ısadamları ıcın cok uygun ulkeler ve yapılacak cok guzel ısler var .ozellıkle ınsanlarında turklere yada muslumanlara karsı bır onyargı yok tıcaret potansıyelı yuksek en onemlısı devlet sıstemı var mutesebbıslere her konuda yardımcı olunuyor yeterkı durust sekılde ıs yapmak ıste.

basarılar dılıyorum.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye201 yazı
Kendim kuzey avrupadayim ve buraya her elini kolunu sallayan giremez. Sen degil fakat norvecte yasayan birisi sirket acabilir ve sizide görevli olarak basina koyabilir sirketin.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Üye628 yazı

Haklısın kubay normal insanları pek almıyorlar ama her nedense Terörist olan yada Terörist olduğunu söyleyenleri çok rahat bir biçimde alıyorlar nedense ???

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye201 yazı
VSL evet haklisin 80li yillarda buralara iltica etmis bir cok insan var fakat anadoludan cikipta buraya isci olarak gelenlerin sayisi daha fazla, örnek benim Dedem 70li yillarda almis oldugu davetiyeden sonra calismaya geldi ve yillar sonrada bizleri getirdi.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye28 yazı
merhaba arkadaşım..daha önce bende norveçte bir arkadaşıma gel beraber ticaret yapalım dedim.o soğuk davrandı norveçte vergi olayı çok dedi..falan filan..ben ona türkiyeden mal yollayacaktım ama...olmadı.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat