Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukraynada Satilik Tir Resımlı Ilan

BaşlatannewyorkTarih27/08/2012 20:51:28Yorum43

İlk mesaj
Üye233 yazı
Ukrayna ,ternopilde satilik ukrayna plakali ,euro3 2001 model Renault Premium 420 , 750000km,ilgilenen arkadaslar berkutay@live .com dan bana ulasabilirsiniz.Saygilar

[URL=http://img428.yukle.tc/image.php?id=9956DSCN0947.JPG][/URL]
[URL=http://img429.yukle.tc/image.php?id=7071DSCN0579.JPG]http://img429.yukle.tc/thumbs/7071DSCN0579.JPG" border="0">[/URL]

[URL=http://img429.yukle.tc/image.php?id=3954tir_resimleri.JPG][/URL]

[URL=http://img425.yukle.tc/image.php?id=4235tir_resimleri_2.JPG][/URL]

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Üye233 yazı
Tır kendimize ait olup satışı hemen verlirTurkiye Mehmet 0532 785 4410,

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Üye233 yazı
Guncel

Üye233 yazı

Turkiyede arac, gayrimenkul ile takas olur.Herturlu teklife acigiz .ilgilenenler ,mehmet turkiye 0532 785 44 10 ulasabilirsiniz.

Üye233 yazı
guncel

Üye233 yazı
Ecder bey, arac suan ternopil sehrinde,ukrayna plakali,euro3 Renault premium 420,yuksek kabin ,dorse 103m3 buyuk ,aracin lastikleri yuzde 50 ,komple fiyati 25000$ istiyoruz Takastekliflerine acigiz.Saygilar

Üye233 yazı
guncel

Üye233 yazı
Guncel

Üye233 yazı
Tirla ilgili tekliflere acigiz,ortak olabilir belli hisse olabilir.Saygilar

Yeni Üye30 yazı
Biz Türkiye de nakliyecilik yapıyoruz,bu tırın TR de çalışma şansı var mı ?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?renci
Üye233 yazı
Turkiye ici calışması, uzun ve yorucu calışma ile olur ama Ukrayna plakalı olduğu için ,Turkiye ,Ukrayna ,Rus cumhuriyetleri calışması ,dahA uygundur.Saygilar

Üye233 yazı
Arkadaslar,hafta sonu boyunca bana gelen tlf cevap niteliginde ,olayi ozetlemek bazinda,

Arabanin sadece cekicisi,dorsesi ayri ayri satilmamaktadir,satilik komple olacaktir

Ukraynada satista , esimin ustunde oldugu icin problem yoktur

Ukrayna plakali tirimiz,ukrayna ici calisiyor zaten ,tir karnesi alinip Turkiye ve baska ulkelere calisabilir.

Ukraynada is dusunenler,ukrayna ile ticaret yapanlar,yapmak isteyenler ,Teklifleriniz ile gelin,degerlendirme yapalim.SAYGILAR

Üye233 yazı
Istanbulda kurulmus 100000tl odenmis sermayeli LTD sirketimiz dahil ,tekstil kentte kurulu ofisimiz dahil ,satiliktir.Firmamizin borcu harci yoktur, sicili temizdir.Isteyen arkadaslar, belli hisse karsiligi ortak olabilir,arayin konusalim.Ukraynadaki tirimizda bu olusumun icindedir.Saygilar

Üye233 yazı
Ukraynada is yapmak isteyenlere firsat.Rusca veya ukraynaca bilen ,isimizin basinda duracak,belli sermaye koyacak, ortak ariyorum
Bu ortaklik icinde istanbul ofiste dahil olcaktir.saygilar

Yeni Üye37 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=65858 konuyla alakalı scania harici 700 bin gören tırlar bitikdir sizinki 1milyon olmuş usta gerçi ona görede fiyat yazmışsınız....Allah yardımcınız olsun hayırlı satışlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye233 yazı
Sayin mavihayal,Bizim tirimiz 750 000km halen calisan tir.Fiyata dorse dahil ve dorsemiz 103m3,ukrayna plakali,Turk plakali degil onun icin bu rakamlarda .Saygilar

Üye233 yazı
Guncel

Üye233 yazı
Ukraynada is dusunenler,ukrayna ile baglantili ithalat ihracat yapmak isteyenler arayin konusalim.Bu firsati kacirmayin.saygilar.

Üye233 yazı
guncel

Üye233 yazı
guncel

Üye233 yazı
guncel

Üye233 yazı
Guncel

Yeni Üye1 yazı
Bende Ukraynada yasiyorum suan Londradayim Cuma 12/09/12 Kiev e donecegim gorusmek isterim. Email adresim akardes@me.com
Selamlar
Ali

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Mimar
Üye233 yazı
Ali bey,size ozelden yazdim,gorusmek uzere,saygilar

Üye233 yazı
Gunceldir

Yeni Üye18 yazı
ilaniniza bakiyorumda uzun bir zaman olmus. sanirim araci henuz satamadiniz.Bu sitede aracinizi satabileceginizi pek tahmin etmiyorum acikcasi.

Bildigim 4-5 firma var,nakliye isi ile ugrasiyor.eger aracta sorun yok ise yardimci olmak isterim.Komisyoncu degilim bunuda ozellikle belirteyim.sadece yardimim dokunsun isterim.
Arac Ukraynada.ukraynada internet sitelerine ilan verdinizmi? yada bir oto alim satimi yapan araciya?Arac su anda hangi sehirde? calisiyormu yoksa yatiyomu?Bu gibi bilgileri ozelden bana yazabilirsiniz.belki bir seyler olur.

imkanin sinirlarini gormek icin imkansizi denemek lazim. (Fatih Sultan Mehmet)
Satis-Pazarlama-ithalat-ihracat

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye233 yazı
Baki kardes ozelden yazdim.ilgine tesekkurlerAracta sorun yok,ternopilde evimizinonunde yatiyor.Amerikada olunca fazla ilgilenemiyorum,onun icin ortak ariyorum veya satacagim.Ben yaparim,calistiririm parakoyabilirim diyenler Arayin goruselim.Saygilar

Yeni Üye56 yazı
ARACIN FİYATI VE ARACIN TÜRKİYE NASIL GETIRILIR RESMI ŞEKİLDE DETAYLI BİLGI İÇİN MESAJ ATARMISINIZ
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Üye233 yazı
Ersin bey ozelden yazdimSaygilar

Üye233 yazı
Baki kardesim,sagolasin.İlanin suresi bayagi oldu,Araba ile ilgili arkadaslar,yazdılar, aradılar, gorustuk,kimi parada tıkandı,kimi zaman istedi,is uzadı, sure istediler bekledik,soz verdigimiz icin baska birilerine bakmadik,ilanı guncellemek zorunda kaldım.
Ukrayna'da olmadığım için, araba ile ilgilenecek,belli kapital koyacak arkadas,dürüst, namuslu,bize yalan,dolan yapmayacak adam gibi adam ariyorumBelli zaman sonunda is çok daha farklı konulara gelebilir.saygilar