Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eğitim Danışmanlığı

BaşlatanzeytinkenanTarih07/04/2008 01:05:18Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
merhaba arkdaslar ben turkıyenın bir cok ılınde kaldım ve su eksıklığı gozlemledım . Eğitim danışmanlığı dediğimiz sektor sadece yurt dısı unıverstelerıne öğrencı gonderen ofisler olarak bılınıyor... Herkes biliyor kı turkıyede oss dediğimiz ve hersene yaklasık 1.7 milyon ınsanın hayatlarını 3 saat gibi maratonla kazanmaya calısmaları benım düsündüğüm iş fikri ise bu son noktada değil daha gerıye giderek öğrencinin bılgı becerısı neye uygun ise öğrencıyı bu alanda en iyisine sevk etmek aynı zamand meslekı envanter testlerı psıko metrı ve ıq testlerı yaprak oss de maxsımum basarı sağlamak lıseden sonra sankı mecburı gıbı 2 yıl kesın bır dershane maratonu daha baslıyor her sene gıden emek para ve umut... burda dershaneler umut tacırlığını cok guzel yapabılıyor sunu ınkar edemem ıllkı faydası vardır ama 10 oğrencı kazanırken 90 oğrencı acıkta kalıyorsa buna sız basarı dıyemessınız bu sektorde para illakı kazanacağız ama aynı zamanda ulkenın gelısımıne bır tas ta biz koyacağız daha detaylı bılgı almak isteyen ve bu işe bende varım diyen arkdaslara msnde veya yuzyuze gorusebılırız alt yapımızı hazırladıktan sonra 10 ilde sube olarak acılacağız bılgı onerı ve desteklerınız beklıyorum
HER GÜN 1 AVUÇ ZEYTİN İYİ GELİR

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye19 yazı
Slm ben bir eğitimciyim... bir etüd kurmak için bakınıyordum...bana fikrin enteresan geldi...antalyadayım bana özel yazarsan sevinirim...yucelkarakilic@hotmail.com
gönlü güzel olanın her bir şeyi güzeldir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen