Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

T-shirt

BaşlatanAtomTarih22/08/2012 02:59:29Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle Merhaba...
Aklımda bir kaç girişimcilik fikri var. Şimdilik bir tanesiyle ilgili sorularımı soracağım. İlerleyen zamanlarda ise diğerlerini de paylaşacağım.

Düz ( Baskısız ) farklı renklerde T-Shirt yapan bir atölye kurma fikrim var. İlk olarak büyük değil, küçük bir atölye. Maliyeti ne kadar olur?

Üretim yaptığım T-Shirt leri tabiki başkalarına satacağım. Ama pazar da falan satma fikirlerimde var. Atölyenin ilk başta gelişmesi için böyle şeyler yapmayı düşünüyorum. Bunun için ilk önce atölyede bende üretimde çalışabilirim. En az kaç kişiyle olabilir bu iş. İlk başta üretim az olabilir işlere göre. İşler açıldığında ise bir dükkan alıp üretim yaptığım T-Shirt leri orada satmaya devam ederim. Sonrada Atölyeyi büyütürüm. Bakarsınız sonra fabrikalar ve dükkanlar mağazalar :)

Şimdi öğrenmek istediğim yukarıda yazdıklarım ve T-Shirt başına maliyette dahil. ( Uzun yazdım fazla uzatmak istemiyorum. Umarım anlamışsınızdır. )

Bana yol gösterici fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye18 yazı
eğer düşük adetler düşünüyorsan atölye açmak çok canını yakar. yani kira, işçi giderleri, sigorta, yemek...vs gibi bir dünya şeyle uğraşmak zorunda kalırsın. bunlara param yeter diyorsan bile paranla, işini iyi yapan bir imalatçı bul ve ürünlerin üretimini ona yaptır. peşin para ile yaptırırsan bir miktar ucuza da alma şansın olacağından daha karlı olur senin için. böylece sen kendini satışa verebilirsin. atölye için harcayacağın para da cebinde kalır. düşük satış rakamlarında atölye açmanı kesinlikle önermiyorum. çok başın ağırır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye349 yazı
istersınız ıstedıgınız urunlerı kumaştan fınıshe kadar yapabılırım 20 makınalı atolyem mevcut 12 çalışanım var
kendımede imalat yapıyorum sızın gıbı arkadaşlarada yardımcı oolmaya çalışıyorum ılgılenırsenız 0532 571 12 07 nolu telden ulasabılırsın
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat