Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oje Yakan Makina/alet Olur Mu?

BaşlatantcoalngsauTarih21/08/2012 23:19:23Yorum5

İlk mesaj
Üye229 yazı
arkadaşlar böyle saçma bir fikir geldi aklıma.Eğer olursa sanırım

kız yurtları,
dershaneler,
işlek caddelere yerleştirilirse iyi para birikir kumbarasında. 1 tl ile çalışacak ve seçilen deseni tek tek parmaklara yapacak. Teoride olabilir ama pratikte sorunlar var gibi. En önemli sorun tırnağa düzgünce nasıl süreceği.Acaba bir kimyasal tırnaklara sürülse ve alet o kimyasalın oldugu yere sadece sürse olur mu? veya sizin fikiriniz varmı bu konuda böyle bir alet üretilebilir mi? örnek bir resimde koyayım fikir açsından.Konuyla alakası yok resimdeki aletin sadece böyle olmalı diyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye340 yazı
böyle bir alet çinde mevcut fakat sizin düşündüğünüz otomat seklinde aslında yapılabilirse lüks kuaförlerde dahi işler
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye166 yazı
türkiye'ye geleli 5-6 yıl olmuştur, benim bildiğim hakları nail art'a ait,otomatı ve yazılımı ile birlikte,binlerce desen seçeneği var,fiyat pahalı bulundu,tanıtım ve satış çalışmaları bence yetersizdi,tr temsilcisi şişli ilçesin'de yerleşik bir firma idi (değişmedi ise ),
düşüncem bu iş çok yaygınlaştırılabir diyorum...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye229 yazı

oysa nette okadar da aramıştım,meğer yapılmış.tşkler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
el emeginin yerini tutmaz. bu isler otomatla olmaz. illede el emegi goz nuru ister. bence afaki bir dusunce . sonu kesinlikle memnuniyetsizce gorunyor. ama istersen yinede dene ve sonucunu burada paylas. eger olumlu ise farkli ulkelerde deneyelim

Yerleşim Ukrayna
Üye187 yazı
www.makinaparkuru.com makina alım satımı yapabilirsiniz.
Ücretsiz üye olarak reklam verebilirsiniz.
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im