Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yumurta Oyma. . .

Başlatanzeynep ferdaTarih16/08/2012 15:00:03Yorum31

İlk mesaj
Üye129 yazı
merhabalar,

yumurtalara şekil verilerek elde edilmiş ürünlerin ticari olarak talepi olabilir mi acaba? hobi anlamında üretilen bu yumurtaların toptan ya da perakende satışını yapsam sizce alıcı bulabilirmiyim? ( resim ekleyemedim. ama yumurtalar linkte verilen resimlere benzer ürünlerdir.)

http://www.linklup.com/2010/07/12/yumurta-oyma-sanati-27-foto/
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Üye340 yazı
hocam merhaba toptan demişsiniz elinizde cok varmı adet resim fiyat belirtin uygun olursa sizden alıp ihracatını yaparız

alissveris@gmail.com
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı
merhabalar,
sayın alışveriş, öğrenmek istediklerinizi adresinize mail ile gönderdim. sizinle tekrar irtibat kurmak isterim. buradan takip edenler için de açıklık getireyim.
yumurtalar şu an elimde çok fazla yok. sayıyı artıracağım. ama öncelikle alıcı bulurmuyum diye merak ettim. yurt dışında 30 dolar ile 400 dolar arası satışının olduğunu ve ilgili alıcılarının olduğunu biliyorum.

bazı modeller yoğun emek ve zaman istiyor. bunların işlenmesi zahmetli olduğundan fiyatı biraz daha yüksek. bazı modeller biraz daha kolay işlense de onlarda aslında yoğun emek istiyor. onların fiyatları da zahmetlerine göre hafifliyor.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Üye340 yazı

merhaba en azından ortalama bir rakam belirtseydiniz ve suan elinizde kaç adet oldugunu da söylerseniz sevinirim en kötü ihtimalde bi koli kadar varsa 1 defalığa mahsus ihracat yaparız
Fırat ALBAY

Üye413 yazı
ozellikle hristiyan ulkelere paskalya oncesi cok guzel fiyatlara satilabilir. o zamana hazirlik yapin bence
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Bu tür ürünler seri imalata çok uygun değil. Butik bir çalışma . Ve özel yerlerde teşhir edilip iyi fiata satılmalı. Gerçek göznuru elemeği şeyler.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye340 yazı
TÜRKİYEDE SATILABİLECEK BİR ÜRÜN OLDUGUNU ZANNETMİYORUM GENELDE EVERS İN DEDİĞİ GİBİ HRİSTİYANLAR BU MOTİFLERDEN COK HOŞLANIR
Fırat ALBAY

Üye129 yazı
farklı dizaynlarla farklı amaç kullanım için tasarlanmış modeller üretilebiliyor. mesela bir saat için dekore edilebiliyor. örneğin dekoratif amaçlı pusula konulabilir. oyulduktan sonra tabii. ben hiç böyle denemedim. ama yapabilirim gibi geliyor. bir denemem lazım.
mmm...

Üye129 yazı
sayın evers öneriniz güzel. teşekkür ederim.
mmm...

Yeni Üye13 yazı
Bence türkiye için pek uygun degil gibime geldi benim ama yinede.Kuluçka firmaları yumurta üreten çiftlikler özenip dekor için maasanın üzerine alabilirler.Ayrıca çok hoş görünüyorlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye129 yazı
sizce ben bu ürünleri en iyi nasıl pazarlarım. yurt dışına satışını nasıl sağlarım. kimlerle kontak kurmalıyım?
mmm...

Üye340 yazı
zeynep hanım verdiğiniz fiyatlarda zor ama alibaba.com ilan acın alım yapmak isteyen cıkarsa bir esnaf aracılıgı ile yapabilirsiniz
Fırat ALBAY

Üye360 yazı
çok güzel etkileyici.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye129 yazı
deve kuşu yumurtası için 250 tl. düşünmüştüm. biraz daha sert bir malzeme. biraz daha dayanıklı. daha büyük olduğu için de daha görsel. yurt dışında daha pahalı satılıyor. ( aynı şeyleri tekrar ediyor gibi oldum) basit desenli kaz yumurtalarının satışı 30 dolardan başlıyor. tavuk yumurtalarından biraz daha dayanıklı kaz yumurtası. örneğin bu resimdekiler kaz yumurtası.

http://www.tinasstudio.net/GooseEggsGeometric.html
mmm...

Üye129 yazı
fiyat belirleme konusunda çok tecrübeli değilim. ama verilen emeği düşünürsek daha azına mümkün değil uğraşmam dediğiniz nokta vardır ya, işte onu baz almaya çalıştım.
mmm...

Yeni Üye16 yazı
peki sormak istediğim birşey var oymak için kullandığınız dremeli nereden temin ettiniz o kadar ince uçlusunu?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye62 yazı
isvec norvec danimarka

bu uc ülkedede gördüm ben bu urunu inanamayacagın fiyata satılıyor alıcısıda cok

danimarkada 2 li iç içe geçmiş yumurta var ya ona benzeri

5000 kron civarı

1 kron : 0,32 TL

1600 LİRA FALAN YAPAR

ama nakliye yani kargosu bence cok sıkıntı. cok ziyan olur satısta ve depolamada + nakliyede

bunları asarsan emin ol cok para kazanırsın bu işten

Rabbim yolunuzu acık etsın

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye129 yazı
acargruppen,
çok teşekkür ederim. duymak istediğim buydu sağolun. Allah sizin de yolunuzu açık etsin.
mmm...

Üye129 yazı
Türkiyede uygun makina pek yok. bu iş için yurt dışı makinaları tercih ediliyor.
mmm...

Üye107 yazı
direk zenginlere hitap ediceksin dğeride yükselir kaliteside hiç fiyat düşürmeyeceksin bence :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Denizci
Yeni Üye51 yazı
TURISTIK BOLGELERDE SARRAFLARA KONSINYE BIRAKIN BENCE, BOLGESEL DESEN VE FIGURLERI KULLANIN, KABARTMA OLARAKTA URETEBILIRSENIZ IYI OLUR, FIYATINIZI DUSUK TUTMAYIN; ALT TARAFA WEB SITENIZI KAZIMA OLARAK YAZIN, HER URETTIGINIZIDE ORADA SERGILEYIN, SATILMIS OLSADA ORADA DURSUN, ILERYEN ASAMADA BELKIDE BIR SARRAF IMALATCISI ILE ORTAK MUCEVHERLERE DONUSTUREBILIRSINIZ; BELLIMI OLUR; KOLAYLIKLAR DILEGIYLE;

Yerleşim Belçika / DynantMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
Resimlerden gördüğüm kadarıyla çok emek isteyen bir iş bence iç piyasada satış yapmak istiyorsanız hedefiniz büyük yumurta ve tavuk üreticileri olmalıdır. onlara uygun bi fiat vererek bayilerine hediye olarak vermelerini sağlamak sizin için daha kolay bi pazar oluşturmanızı sağlar diye düşünüyorum.kolay gelsin....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye59 yazı
bunlari saatlerce oyduktan sonra guclendirmek ve sekili sabitlemek icin bir islem uyguluyor musunuz acaba? 1 hafta emek verdiginiz bir yumurta kabugunun kirildigini gormek baya uzer insani herhalde.

Eger boyle bir islem uygulamiyorsaniz, bence ilk is olarak bu konuyu arastirin derim.

Ancak gercekten cok ilginc ve guzel bir urun, elinize saglik

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Memur
Üye170 yazı
cigarillos arkadaşımız eklediği link e baktıktan sonra bu işin ne kadar meşakatli ve riski olduğunu gördüm.imalat aşamasındaki kırılma çatlama riskleride cabası allah kolaylık versin ne diyelim...
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye129 yazı
egemen bey mesajınıza baktım, benim için uygundur.

herhangi bir sertleştirici madde uygulamıyorum. ama deve kuşu yumurtasını porselene benzetebiliriz. tavuk yumurtasından daha sert yani. bunun dışında sergilemek için cam aksanların içine sabitleyebiliyorum. süslemelerini buraya yapabiliyorum. zincirler felan ekleyebiliyorum.
mmm...

Üye129 yazı
arkadaşlar Amerikadan profesyonel bir makina siparişi verdim. İnşaallah bu hafta sonuna kadar elime ulaşmış olur.
yeni cihaz elime ulaştıktan sonra yapacağım çalışmalarım daha profesyonel ürünler olacak. resimlerini eklerim buraya. hobi işte tutku oluşturuyor insanda.

mmm...

Üye129 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - AcarGruppen
nakliye yani kargosu bence cok sıkıntı. cok ziyan olur satısta ve depolamada + nakliyede

bunları asarsan emin ol cok para kazanırsın bu işten

Rabbim yolunuzu acık etsın

kargo durumunu araştırıyorum. aklıma sigprtalı kargo geldi. sigortalı kargoda değerli ürünler hasara karşı sigortalı ulaştırılıyor. yapılan ürünler sigortalı ürünler kapsamınna girebilir mi, araştırıyorum.

işlediğim içi boş deve kuşu yumurtasını kargoyla alıyorum, sağlam geliyor. buna dayanarak, göndereceğim ürünün de kargoyla güvenli gideceğine olan inancım sebebiyle... alıcıya aldığı ürünün posta memurlarının yanında açılması ve kırık çıkması halinde yenisini ücretsiz gönderme garantisi vermek diğer bir seçeneğim.
mmm...

Yeni Üye52 yazı
Zeynep Hanım ürünlerinizi Dünya'da el yapımı/el işi ürünlerin sahibinden satısında ilk akla gelen adreslerden www.etsy.com internet sitesinde yayınlayıp satabilirsiniz.

Google'da aradığınız taktirde Etsy'de nasıl satış yapılacagını anlatan birçok Türkçe site ve blog mevcuttur.

Sizin ürününüz için arama sonucları bu linktedir.. http://etsy.me/ODdW0b

İşlerinizde başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
GEZEN TAVUK YUMURTASI İHİTİYAÇLAR KARŞILAR TOPTAN SATIŞLARIMIZ MEVCUTTUR 05454 915 6961
ESKİŞEHİR VE ÇEVRESİ

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf