Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mini Garden Çiçek Saksımızı İhrac Etmek İstiyoruz

BaşlatanmikrolazerTarih16/08/2012 14:47:41Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba, Aşağıda görselini gördüğünüz ürünler tamamen kendi imalatımız olup, Türkiye'de koruma altındadır.

Faydalı Model ve Tasarım Tescil belgelerine sahiptir.

Ürünümüzü, Yurt dışı pazarına sunmak istiyorum. Bu konu hakkında bize yardımcı olacak, çevresine güvenen ve işi masada bitirecek dostlarla iletişim kurmak istiyorum..

ürünü gördükten sonra bana mail atarsanız, detayları konuşabiliriz. Sorusu olan varsa sayfa üzerinden sorsun yanıtlayayım.

Şimdiden teşekkürler.

ayrıca bilgi için, www.balkonsaksisi.com adresini ziyaret ediniz..
Kalite kontrol edilmez, Üretilir.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye18 yazı
Güncel.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye206 yazı
fıat nedır ve en az alım mıktarı odeme sek vsvs hakkında bılgı rıca edıyorum saygılar mrf (XXmrf@hotmail.com)

Yeni Üye50 yazı
Türkiye'den Azerbaycan- Gürcüstan - İran ve Rusya'ya 1990'dan bu zamana kadar Tecrübeli ve Son model Frigolu/Tenteli araçlarımız ile uluslararası nakliyat yapmaktayız. Araca ihtiyacınız var ise size bir telefon kadar uzağız..

ŞAHİNLER ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TARIM URUNLERI LTD ŞTD TRABZON / TURKIYE

iletişim : erdincsahin61@hotmail.com
Cep Tel : +7 8 932 051 19 53

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ythalat / Yhracat
Üye216 yazı
Arkadas bu ürün almanya ve avrupada patenli sen nasil bunu alirda benim üründersin... Dikkat et..Bu ürün sana ait degil...
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Üye216 yazı
http://www.google.de/imgres?q=balkon+blumen+t%C3%B6pfe&start=108&num=10&hl=de&biw=1366&bih=597&tbm=isch&tbnid=KNBjgGKUmvqyPM:&imgrefurl=http://wohnideen.edelight.de/fotostrecke/bezaubernde-blumentoepfe/&imgurl=http://images.blog.edelight.de/wohnideen/gallery/bezaubernde-blumentoepfe/blumentopf-corsica-flower-bridge-fuchsia.jpg%253Faction%253Dfr:600&w=600&h=600&ei=YrQ6UPPqII3LswbirYGIAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=117&vpy=255&dur=6322&hovh=225&hovw=225&tx=92&ty=195&sig=105214064823921060247&page=5&tbnh=140&tbnw=138&ndsp=29&ved=1t:429,r:0,s:108,i:95

http://www.google.de/imgres?q=balkon+blumen+t%C3%B6pfe&num=10&hl=de&biw=1366&bih=597&tbm=isch&tbnid=U15uPnAY9tO6qM:&imgrefurl=http://www.ebay.de/itm/ELHO-Blumentopf-grun-Balkonkasten-Blumenkasten-Blumenkubel-Balkon-Blumen-Topf-/300683357380&imgurl=http://smm2.de/product/produugle/9529.JPG&w=650&h=650&ei=ErQ6UNrdOcbotQaX-oGYDg&zoom=1&iact=rc&dur=1588&sig=105214064823921060247&page=1&tbnh=112&tbnw=116&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0,i:75&tx=67&ty=132

zafer

Yeni Üye18 yazı
Suer, sen iyimisin ? Buyur gel, ziyaret et bizi, ''TPE'' belgelerimizi gör, üretim yaptığımız yeri gör. Avrupada benzer bir ürün patentli olabilir.

Böyle bilmeden, etmeden, ön yargılı konuşmayın. Yakışmıyor. Dolandırıcımıyız biz.

2011/06744 Endüstriyel Tasarım / 2012/03247 Faydalı Model Tasarım tescil numaraları.

Ayrıca Referanslarım,

Koçtaş Yapı Marketleri
Cem Botanik
Euro Flora
BauMax Yapı marketleri
Büyük Çamlıca Fidanlığı
Limango
Evmanya
Evidea
Evim . net
İstanbul AĞAÇ A.Ş.

Buyrun gelin çayımızı için, öyle gördüğünüz 3 5 resim sonrası burada böyle, dolandırıcı nezninde insanlara ithamlarda bulunmayın...

Yeni Üye18 yazı
Ayrıca sanırım Almanyada yaşıyorsun, Almanya Hamburg'a ürün gönderdik, Ömer Çevikkol diye bi abimize, Ürün üzerinde Türk Malı Mini Garden yazıyor gidip
Bakabilirsiniz.

Ceative Cevikkol diyede bir şirketleri var.

Ayrıca bu siteden, firmamı ziyarete gelen, danışman insanlar var.. onlarada sorabilirsiniz. Ne kadar saçma bir iftiradır bu böyle.

İşi gücü bırakayım, başkasının malını buraya koyayım, yokmu pazarlayan diye ilan açayım öylemi ? ki avrupada patentli malı, avrupada pazarlamak için..

Bunu düşünecek kadar, ''fesatlık'' sahibi bir insan değilim kusura bakmayın.

Üye216 yazı
Kardesim, sana dolandiricimisin dedim!!!! Sen kendini öyle hissediyorsan hisset..bu senin problemin. Ben sana bunu patenti baska bir firmada dedim..Lafimi iyi oku ondan sonra cevab ver...
zafer

Üye216 yazı
Ben emek hirsizligina karsiyim... Madem öyle Uluslar arasi Patentint bana gönder...
zafer

Üye216 yazı
Hikaye senin halen kücük düsündügün belli, patenler gir bir bak bakalim adamlar neler icn paten almis...Adam kandirmayin...Cevap yazipda bana cevap hakki dogsurma.. ne yaparsanda yap... Seni insan gibi uyardim...
zafer

Üye216 yazı
Son söz arkadasim http://homeapps.rephorm.de/search/label/Blumenkasten buraya girdiginde benim dedigin saksilarin bu firma tarafindan patentlenmis oldugunu görürsün + google patent rephorm dediginde de de adamlarin saksilarina paten aldigidina..Ben seni yanlizca uyrdim tekrar. benim her hangi bir cikarim veya bunlarla ugrasim yok..Konu yanlis anlasilmasin kimsenin emegine lafin yok...Saygilarimla
zafer

Üye216 yazı
Tamam anladim!!!
zafer

Yeni Üye18 yazı
Sen nasıl bu ürünü alırda, benim ürünüm dersin.

Beyefendi bu söz size ait bana değil, bu sözü kime ediyorsanız, karşınızdaki insan kendini h ı r s ı z gibi sanır.

Sizin bunu kastederek konuşmadığınızı biliyorum fakat, yazdığını kelimeleri ilk önce bir tartın sonra ortaya koyun.

Size işlerinizde başarılar, Esenlikler dilerim.

Yeni Üye18 yazı
Öyle evet, patent kavramınıda bilmek lazım, halk'a mal olan bir ürünse bu patentini alamazsınız. Diyelimki standart bir çiçek saksısı, bu insanlara mal olur birşey artık, özündeki patenti alamazsınız.

Sadece üzerinde tasarımsal veya teknik açıdan değişiklik yapar ve bu farklılıklar için, tasarım tescil veya faydalı model belgelerini alabilirsiniz.

Türkiye'de böyle tasarım veya faydalı model yurt dışında nedir bilemem.

Herneyse, biz ürünümüzü 2011 Aralıkta projelendirip, 2012 Mayıs ayında faal olarak imalata geçtik, Aradaki süre gece gündüz çalıştığımız bir süre, sadece ben değil kalıpçısı, enjeksiyoncusu, gece gündüz, cumartesi pazar..

Hani ortada bir emek var, herşeye eyvallah ama Emek olayı biraz farklı.. O kadar emek edip hayata geçiriyorsun, imalat yapan bilir..

Çoluğunun çocuğunun rıskını veriyosun birşeyler olsunda refah yaşayalım diye.. Sonra birisi geliyor bu şekilde bir itham olmuyor.

Sonuçta burası, Kurumsal veya Bireysel olarak bu işi yapanların ortamı. Ben şaşırdım şahsen ayrıca üzüldüm.

Bugün bir ''Limango'' yüzlerce imalatcının ürünlerini kendi vitrininde satıyor. Holding olmuşlar neredeyse, emek var ortada.. Ama imalatcı ürününü çekse ertesi gün açıktalar.

İmalat çok farklı bir kavram, Sanayinin çekirdeği. Eline gres yağı değmemiş, Parmağı tezgaha sıkışmamış insanlar anlayamaz oradaki emeği.

Üye216 yazı
Bak güzel kardesim, senin malina bir laf söylemedim . Cok biliyormusum gibi ayaklarada takilma..Tamammi...Sonra pacani alirlar asagiya.. 2. Yayin lamis oldugun resimde bir alinti yani yurtdisi ..Ben sana genede basarilar diliyorum.. Ben seni doladirici gibi bir kelime kullamadim. Karsindakinin ne yapatigini bilmeden de eline gres yagi falan diyede rencide etme.
zafer

Yeni Üye18 yazı
Bak güzel kardeşim, ilk mesajında, başkasının malını alıp kendi malınmış gibi gösterme diyosun, şimdi ben senin malına laf söylemedim diyosun. neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok. amacı dışına çıkıyor.

bende sana hayırlı işler diliyorum. Kimseyi rencide ettiğimiz yok. sen merak etme.

Yeni Üye18 yazı
Güncel.

Yeni Üye18 yazı
Güncel

Üye247 yazı
toptan alım fiyatınızı öğrenmek isterim. 7 şubeli marketiz.
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
Merhaba,

Uzun zamandır cevap yazamadım. Sizlere en kısa sürede güncel fiyatlarımızı göndereceğim.