Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toprak Seramik Banyo Ürünleri (inanılmaz Fiyatlar)

BaşlatanncmfccTarih16/08/2012 13:52:32Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
TOPRAK SERAMİK 1 KALİTE EKSTRA VİTRİFİYE ÜRÜNLERİ ÇEŞİTLİ EBATLARDA ,ELİMİZDE YÜKLÜ MİKTARDA BULUNMAKTADIR.( LAVOBOLAR,KLOZET VE REZARVUARLAR,LAVOBO AYAKLARI,TEZGAH ÜSTÜ LAVOBOLAR)

ÜRÜNLER TSE VE ISO BELGELİ, YATAY TÜNEL FIRIN TEKNİĞİ İLE ÜRETİLMİŞ, 15 YIL GARANTİLİ ,TOPRAK SERAMİĞİN EN YÜKSEK KALİTE ÜRÜNLERİDİR.

TALEBİNİZ HALİNDE ÜRÜNLERİN TAMAMI YETKİLİ PERSONELİNİZ İLE İNCELENEBİLİR VE YÜKLEMESİ YAPILABİLİR.NUMUNE TEMİN EDİLEBİLİR.STOKLAR, FİYATLAR SEBEBİYLE HIZLI ERİMEKTE OLDUĞU İÇİN, İLGİLENMENİZ DURUMUNDA TARAFIMIZA İVEDİLİKLE BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDERİZ.

AYRICA ELİMZDE ÇOK UYGUN FİYATLARA 1. SINIF SERAMİK KAROLAR DA VARDIR. (10x10 Bien Seramik m2: 4,5 - 5 TL)

İLGİLENEN ARKADAŞLARA MAİL YOLUYLA RESİM \ STOK VE FİYAT BİLGİSİ GÖNDERİLECEKTİR.LÜTFEN CİDDİ VE ALIM GÜCÜ OLAN KİŞİLER İRTİBAT KURSUNLAR.

PİYASA FİYATLARININ % 55-70 ALTINA SUNULAN BU KALİTEDEKİ ÜRÜNLERİ ,DEĞERLENDİRMEYE DEĞER BULACAĞINIZI UMAR.HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLERİZ.

NECMİ FIÇICI
ncmfcc@gmail.com
0539 408 88 97

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye94 yazı
Arkadaşım ben sana daha uygun fiyata creavit , güral vitrifiye ürünleri tedarik edebilirim verdiğin fiyatlar uçuk

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye16 yazı
Size mail attım Onur Bey.Lütfen maille bu ürünleri bana ulaştırınız, bu ürünleri inceleme şansımız varmı? Piyasa da defolu ve 2. kalite ürünler de var umarım bunlardan bahsetmiyorsunuzdur.

İlginize Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye94 yazı

hayır çanakçılardan yani direk fabrikadan alıyorum yapı markette pazarlama müdürüyüm o yuzden söyledim daha ucuz bendeki kaliteli ürünler diye

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye16 yazı
Ürün gamınızı ve fiyatlarınızı bekliyorum Onur Bey.Lütfen bize mail ile ulaştırabilirseniz seviniriz.

Saygılar.

Yeni Üye16 yazı
Onur Bey;
Yapı markette pazarlama müdürü olduğunuz detayını yeni görüyorum.Biz Türkiye geneli Toprak stoğunu satın almış bulunuyoruz.Aralık ayında fabrika açıldığında fiyatlar 3 katı olacaktır.Türkiye de bir yapı marketin böyle bir alım gücü yada stratejisi olduğunu sanmıyorum.keza 20000 parça vitrifiyeden bahsediyoruz.

Hala tarafıma ürünleriniz hakkında bilgi dönmediniz.Lütfen bu ürünler gerçekten elinizde varsa bize detay veriniz.Yok fabrikadan alıp bize satacaksanız,zahmet etmeyiniz bizde alabiliyoruz.Hemde çok yüksek adetlerde.Pazarlamacılığınızın ve çalıştığınız şirketin reklamını ayrı bir başlıkta yapabilirsiniz.
Diğer türlüsü etik değildir.

Saygılarımızla