Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstil Ve Dış Ticareti

BaşlatanoguzdemirkayaTarih16/08/2012 02:37:56Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Herkese Merhabalar

Dış Ticaret mezunuyum. Şimdi açık dan iktisat okuyorum. 1,5 yıl gümrük müşavirliğinde çalıştım. İhracat, İthalat ve Lojistik sürecine dair tecrübelerim var. Ayrıca e-ticarete de meraklıyım. Belarus da yaşadım. Tekrar gideceğim. Gelmişken burada bir şeyler yapıp gitmek istiyorum. Ben Şöyle düşündüm. İnternette web sayfamı açıp Türkiye de tekstil üzerine üretici firmalar ile görüşüp onların ihracat fiyatlarını alarak ürünlerini açtığım web sayfasında gittiğim Rusya coğrafyasında pazarlayayım.

Sizce başka ne yapabilirim?
Rusya da bu tarzda müşteri bulabilir miyim Rusya da ki abilerin tecrübelerini duymak isterim.
Kendi adıma şirket kurmam faydalı olur mu?

Teşekkürler.
www.modowner.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye18 yazı
Merhaba, tekstil değil ama yurt dışında alternatifi olmayan bir çiçek saksısı ürünüm var. Bu ürünü pazarlamanı isterim. gerçekten çok farklı. ürünü www.balkonsaksisi.com dan inceleyebilirsin.

ufuk@minigarden.com.tr mail adresim. cevap bekliyorum teşekkürler.
Kalite kontrol edilmez, Üretilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
Niye ki ne , Rusya dediğimiz ülke adamlar uzaya füze yolluyorlar , denizaltı yapıyorlar. rusyada kumaş , dikim makinası yokmu kendileri kesip biçip dikmiyorlar mı ?
Hem türkiyeden niye tekstil alsınlar çin daha yakın ve daha uygun fiyatlıdır gider onlardan alırlar ?

İmza

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Di?er
Yeni Üye80 yazı

Saksilar guzelmis ama Rusya' nin sogugunda kimse balkonda cicek yetistiremiyor(
Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Mühendis
Yeni Üye81 yazı
Selamlar,
Rusyda 9yıldır yaşıyorum. Rusyada tekstil yan sanaii yok, işçilık iyi değil. Mesela spor sanatta iyiler ama iş el emeği ve tasarım estetik duygusuna gelince pek iyi değiller. Bu alışkanlıklar Sovyetlerden Gelmiş tek düzcülükden geliyor. Yavaş yavaş değişmekte.
Çine gelince Çin malı Rusyada pazar malıdır. İtalya , Türkiye mağaza malıdır. Çin malına kimse güvenmez.

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye215 yazı
mini garden in saksıları güzel ama öyle acemi bir site ki insana "bu ürünü satın alamazsın boşuna uğraşma" diye bas bas bağırıyor..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye18 yazı
:) beğeniler için teşekkür ederim. site yapım aşamasında en ufak bir reklamatik tasarımı yok. saadece görsel olarak ürünü tanıtmak için yayınladık. Asıl tasarımı yayında değil. Teşekkür ederim tekrar.
Kalite kontrol edilmez, Üretilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Zunday
Niye ki ne , Rusya dediğimiz ülke adamlar uzaya füze yolluyorlar , denizaltı yapıyorlar. rusyada kumaş , dikim makinası yokmu kendileri kesip biçip dikmiyorlar mı ?
Hem türkiyeden niye tekstil alsınlar çin daha yakın ve daha uygun fiyatlıdır gider onlardan alırlar ?

frantic82 arkadaşın söyledikleri çok doğru. Ben Belarus da yaşadım. Aynı şeyleri orada da gördüm.

www.modowner.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
Farklı tavsiye ve öneride bulunmak isteyen arkadaşların yorumlarını beklerim.
www.modowner.com

Yeni Üye38 yazı
kolay gelsin oğuz ,

deri ürünlerini araştırdın mı tekstil dışında ? özellikle erkekler için cüzdan vs vs hediyelik anlamda
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.

Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
Belarus için deri fazla cazibedar değil ama Moskova için önemli. Ben genel de deri ceket üzerine araştırma yapmıştım. Ama cüzdan ve diğer türlerine bakmadım. Bu güzel fikir aslında. Buna da bakacağım. Teşekkür ederim canim_ulkem.
www.modowner.com

Yeni Üye38 yazı
eğitim ve ticaret amaçlı rusyaya ve belarusa gelenlere danışmanlık da verebilirsin gerçi belarusun okullarını yök tanımıyor galiba rusyada çok pahalı olduğunu duydum özellikle moskova
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.

Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
evet şuan o işi yapıyoruz arkadaşlarla. yökün tanıdığı bir kaç bölüm var orada. ama Belarus Rusyaya göre ucuz olduğu için yine de talep var. Rusya ise Moskova zaten dünya da en pahalı şehirlerden biri.
www.modowner.com

Yeni Üye90 yazı
Merhaba Oğuz Bey
Biz gömlek imalatçısıyız türkiyede mağazalar zincirlerinden birkaçının gömleklerini yapıyoruz gömlek konusunda yardımcı olabiliriz.Ayrıca personel kıyafeti (iş elbisesi) tek tip giyinen tezgahtarlar,temizlik firması elemanları,otobüs şöförleri,güvenlik personeli vb. kıyafetleride yapıyoruz.Orada bu tarz firmaları bulup örneğin marketler zincirlerinin elemenlarını vb. yerleri bağlayabilirsin.Azminden dolayı tebrikler Allah kolaylık versin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil