Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Buluşum Var Sermaye Arıyorum

BaşlataninvetramTarih15/08/2012 14:57:50Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
iyi günler iş fikrim son günlerde basında haberlere konu olan sağlığa zararlı su damacanalarıyla ilgili benim bu sorunu çözen yeni teknik su damacanası buluşum var bu buluş hijyen olmayan su damacanaları problemini tamamiyle yok ediyor bu yeni buluşun patent başvurusunu yaptım şu an işlemleri devam ediyor zaman kaybetmeden üretimini yapmak istiyorum bu konuda ciddi ve güçlü sermayeye sahip yatırımcılar arıyorum başlangıç sermayesi 750 000 tl dir işin potansiyeli çok büyüktür kurulacak firma patent sayesinde piyasanın tek firması olacaktır.İleriki safhalarda kosgebin ve devletin diğer hibe ve kredilerinden faydalanılacaktır.

Bülent duru 0536 865 36 40.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye464 yazı
Konu ile ilgili biraz bilgi verirsen eger düşünülebilir kardeşim. Üretimi Yapılması Gerekli Para Ve Piyasa Satıs Agı Konularında Görüşebiliriz. Eger Fikir İyiyse Ve Kazandırıcaksa Üretimden Pazarlamasına Kadar Her Destegi Belli Bir Kar Ortaklıgı İle Veririm.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
sayın idealist eğer e posta adresinizi yazarsanız size gereken bilgileri veririm.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

sayın idealist eğer e posta adresinizi yazarsanız size gereken bilgileri veririm. bana bu adresten ulaşabilirsin b-duru-65@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
sermaye olmadımı at çöpe gitsin

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda