Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eğitim Ve Danışmanlık Merkezi Kurma

BaşlatanpccolicTarih15/08/2012 00:50:29Yorum3

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar.
Mental aritmetik konusunda araştırmalar yapıyorum. Eğitmen yada enformasyon eğitimi almış değilim. Son iki yıldır ülkemizde hızla büyüyen mental aritmetik eğitimi kurslarını hepiniz duymuşsunuzdur. Dün www.sorobanabakusu.com sitesini gördüm, site içinde mental aritmetik argümanları satılıyor, aslında beni şaşırtan 900 tl karşılığında eğitmen sertifikası veriyorlar, bildiğim kadarıyla eğitim merkezi açmak yada bayilik almak için enformasyon almış olmayı şart koşuyorlar. Acaba bir sahil kasabasında böyle bir işe girmiş olsam bana getirisi ne olur sizce.
El yapımı tasarım blogu
http://modbutikci.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
arkadaşım.bu 900 tl egitim verenler işin hesini ögretmiyorlar.onlar 5 yaşında çocuklardan bile egitim ücreti 900 den fazla alıyorlar.bizleri 2-3 sene kendilerine baglıyorlarki ticari yönden ara kazanabilsinler.işin iç yönü bu.....fakat çok daha büyük firmalara bile egitimlerini veren ve işin kalbinden[tayvanda egitim aldı]gelen arkadaşım var istersen seni onunla görüştürebilirim.ögrettigi kişiler hiç kimseye baglı kalmadan ve büyük bedeller ödemeden şu anda kendi işlerini de yamaktalar.kazancı güzel bir iş tabii...549 899 8999

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
volkanettin bey ilginize teşekkür ederim yalnız hatanız var, dediğim gibi konu üzerinde araştırmalarım oldu, mental aritmetik eğitimi ülkemizde yeni yeni verilmeye başlandı bu sebepten kurumsallaşma yolunda firmaların kendine bağlama stratejileri aslında girişimcilerin çıkarına bile denilebilir dersanalerle karşılaştırmanızı öneririm, bahsettiğim sitede (www.sorobanabakusu.com) satılan kitaplar, sitenin sahibi tarafından yazılmış ve ülkemizde türkçe başka bir kaynak yok arkadaşınız bana böyle bir imkan sağlayamaz diye düşünüyorum, internet üzerinden interaktif eğitim programları var ki bu tarz uygulamaların eşine dünyada bile az rastlanıyor sitede demo resimleri verilmiş, tamamen türkçe alıştırmalar bana bizzat kendi hazırladıkları soruları programcılara yazdırıp internet ortamına attıklarını söylediler, sorobanlara gelince ithal japon sorobanları zaten türkiyede üretimi yapılmıor sanırsam, site sahipleri ile görüştüm matematik eğitimi NLP teknikleri ve en son mental aritmetik olmak üzere yaklaşık on yıllık tecrübeye sahipler, benim sormak istediğim konu sahil kasabasında bu iş tutar mı yoksa danışmanlık almak istediğim insanlara sonuna kadar güveniyorum bizzat görüştüm çünkü
El yapımı tasarım blogu
http://modbutikci.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im

bir eğitimci olarak mental aritmetik benim de çok ilgimi çekiyor. konuyu güncelleyim istedim.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen