İlk mesaj
Genel İlanlar
Ürünlerinizi Yurtdışına Satıyoruz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
97 yorumM
Üye113 yazı
03/01/2013 : 23:53:05#31
Web sitesi
Alıntı
muratalp
M
Üye131 yazı
Ş
Yeni Üye17 yazı
slm bu konuda tam olarak bilgi sahibi olabilirim
B
Yeni Üye75 yazı
M
Yeni Üye15 yazı
Amerikan Panel Kapı satabilirsiniz. Üreticiyim
E
Üye567 yazı
İlgilenen arkadaşların ürünlerin fiyat bilgilerini ve fotoğraflarını göndermeleri gerekmektedir.
M
Yeni Üye47 yazı
meyve aromalı içecek veya meyve suyu üreticisiyiz ilgilenirmisiniz
M
Yeni Üye3 yazı
22/02/2013 : 17:03:46#38
Web sitesi
Alıntı
samsun dan sıvı temizlik ürünleri imalatı ağırlıklı olarak endüstriyel ürünler. genel temizlik oto köpük gibi ürünlerin imalatı ile ilgili google da ilk sırada yer alan sitemizden bilgi alabilirsiniz www.miractemizlik.com
ercument kurt
E
Yeni Üye14 yazı
erkan bey dondurulmuş balık pazarlayabilirmisin???
ecevit
E
Üye567 yazı
E
Yeni Üye22 yazı
toptan rayban full set halinde satışını yapıyoruz varsa boyle bı pazar yurtdışında görüşebiliriz. ekonomikmarka@hotmail.com
E
Üye567 yazı
Ekonomikmarka ürünlerin özelliklerini ve fiyat bilgisini mailimize gönderirseniz bir karar verebiliriz. İyi çalışmalar.
E
Üye567 yazı
İlan günceldir.
G
Yeni Üye33 yazı
Uygun görülmesi durumunda.Zeytin-Zeytinyağı-Zeytin ezmesi-Zeytinyağı sabunu ürünlerinde bir çalışma yapabiliriz.
E
Üye567 yazı
Godence, zeytin ve zeytin ürünleri o ülkelere daha çok Yunanistan'dan geliyor. Aren ve Ertyg mobilya ürünleri dediğimiz ülkelerde bizim için çok karlı bir iş olmayacaktır. Geçen ay Makedonya'da mobilya fuarı açıldı. Türkiye'den de katılım oldukça iyiydi. Ancak sektörde işlerin yavaş gitmesinden şikayet ediliyordu. Biz daha çok tüketimi olan veya kar marjı yüksek ürünlerle ilgileniyoruz.
B
Yeni Üye23 yazı
sayın erhan bey adım Bülent
biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.
Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.
Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN
cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0
KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.
Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.
No:180/69 Bayrampaşa /İST
TEL : 0530 495 48 16
Tel : +90 212 613 50 60
Fax :+90 212 613 91 05
cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0
KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.
Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.
No:180/69 Bayrampaşa /İST
TEL : 0530 495 48 16
Tel : +90 212 613 50 60
Fax :+90 212 613 91 05
E
Üye567 yazı
Bülent Bey, tekstilde çok büyük rekabet var. özellikle Çin'den ucuz tekstil ürünleri geliyor. Kaliteli mal satan firmalarda İtalya ve Türkiye'den mal alıyorlar. Ancak tekstilde rekabetten dolayı ciddi kar marjı görülmüyor. Hayırlı işler dileriz.
R
Üye137 yazı
Erkan bey gıda üzerine calışmanız oluyormu mesela KURU DOMADES karmarşı ğüzel
ramazanülkü.@hotmail.com
E
Üye567 yazı
Ramazan Bey, dediğimiz ülkelere Türkiye'den çok yaş meyve ve sebze gidiyor. Ancak kuru domatesi gidermi bilmiyoruz. O ülkelerde de domates yetişiyor ve üstelik oldukça lezzetli. Sanırım Balkan ülkelerinde halen organik üretim yapıldığı için lezzetli. Yinede bir konuyu araştıralım, gidecek bir ürünse pazarlayabiliriz. İyi çalışmalar.
E
Üye567 yazı
Günceldir.
Y
Yeni Üye1 yazı
11/06/2014 : 16:16:31#51
Web sitesi
Alıntı
Merhaba erkan bey ;
biz endüstiryel tip kağıt havlu üreten bir fabrikayız şuanda yurt dışında Amerika ,İsrail ve Irak sizin gibi iş yapan arkadaşlarla çalışıyoruz sizinle de iş birliği yapmak isteriz aşağıda benim şirket mailim , web adresimiz ve cep telefonum mevcuttur sizden bilgi bekliyorum
yasar.ozbek@erkakagit.com
biz endüstiryel tip kağıt havlu üreten bir fabrikayız şuanda yurt dışında Amerika ,İsrail ve Irak sizin gibi iş yapan arkadaşlarla çalışıyoruz sizinle de iş birliği yapmak isteriz aşağıda benim şirket mailim , web adresimiz ve cep telefonum mevcuttur sizden bilgi bekliyorum
yasar.ozbek@erkakagit.com
E
Üye567 yazı
Merhaba Yaşar Bey, kağıt ürünler ve deterjanda Bulgaristan'daki bir fabrikayla ortak çalışıyoruz. İyi çalışmalar.
T
Yeni Üye39 yazı
İstanbulda kot pantolon imalati yapiyoruz mercenda ve merterde mağazamiz var eğer isterseniz yardimci olurum.
zgeniş
E
Üye567 yazı
Merhaba Tonisjeans maalesef tekstil sektöründe inanılmaz bir rekabet var. Çinliler Yunanistan'da çok sayıda depo kiralamışlar oradan başta Balkan ülkeleri olmak üzere doğu Avrupa Ülkelerine satıyorlar. Son yıllarda Bulgaristan ve Romanya'da da büyük ölçekli atölyeler kuruldu ve Türkiye'ye göre ucuza mal etmektedirler. Kısacası tekstilde iş yapmamız çok zor. Bu nedenlerle tekstille pek ilgilenmiyoruz. Sizde bilirsiniz ki modellerden dolayı jeans pazarlamak daha zor.
C
Yeni Üye49 yazı
15/06/2014 : 20:20:53#55
Web sitesi
Alıntı
eşek sütüyle ilgilenirmisiniz
E
Üye567 yazı
güncel
U
Yeni Üye3 yazı
05/08/2014 : 00:10:20#57
Web sitesi
Alıntı
Mangal komuru toptancisiyim satarsaniz goruselim
Ugur KOC
N
Üye122 yazı
motor yağı üretimi yapıyoruz, ilgilenirseniz, benimle kontak kurabilirsiniz,
aydın doğan
aydindogan@seahorse.com.tr
aydın doğan
aydindogan@seahorse.com.tr
A. Doğan
K
Yeni Üye4 yazı
14/10/2015 : 15:11:24#59
Web sitesi
Alıntı
erkan bey kcb boya duvar boyaları inşaat boyaları yol cızgı boyaları endustrıyel boya ıle ılgenırsenız maıl beklıyoruz samsunda yerel uretıcızyız. karbeyazboya55@hotmail.com
S
Üye113 yazı
merhabalar
herkese iyi calismalar ve bol kazanclar diliyorum
iran serbest ticari bolgede magazalarimiz bulunmak üzere iran turkiye arasi ticaret yapiyor ve tüm irana her tür ürün pazarlama,sünüp tanitmak,bayilik,satis hizmeti vermekteyiz.
irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak ozel musteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,sirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalismaktan onur duyariz.
saygilarla behzad farshbaf
smart.behzad@yahoo.com
+98 914 769 1763 (line-viber-whatsapp-.. ulasa bilirsiniz)
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz