Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Web Sayfa Hakkinda. .

BaşlatanAllaberdiTarih10/08/2012 13:13:44Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar! Biz genelde toptan satis yapariz..ve mushterilerimiz genellikle ayni kisilerdir.. ve biz kendi internet sitemizi mushterilerimizin dukkanlarinda devamli acik bir sekilde tutmak icin hangi metodlari uygulayabiliriz? yahut ne gibi ilgi cekici bir sheyler sunabiliriz? Teshekkur ederim! Bu arada bashka birilerinin de fikirleri varsa lutfen iletsin!

Yerleşim Türkmenistan / MaryMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye31 yazı
Merhaba,
Web sayfalarını popüler hale getirmek için sürekli değişim olması gerekir, yani hep aynı statik sayfaları gösterecekseniz, müşterilerinizde bu sayfaların sürekli açık olmasının anlamı yok.
Web sayfaları nasıl ilgi çekici hale gelir ? Müşterilerine extra şeyler vererek. Teknik olarak aşağıdakiler yapılabilir ama gerçekte bunu sağlamak zor olur.
1. xml denilen dinamik bilgiler verilebilir, Örneğin ; son dakika haberleri, döviz bilgileri vs.
2. Müşterilerinize ait bilgiler ; Örneğin, müşterinizin fotoğrafı ve onun hakkında bilgiler... Bu müşterilerinizin hoşuna gidecek ve fırsat buldukça fotoğrafına bakmak isteyecektir. :)
3. Web sayfanızda anlık mesaj panosu ve IPphone hizmeti kurmak . Bu sayede size anlık mesaj atabilirler ama daha önemlisi internet üzerinden sesli görüşebilirsiniz, ama bunu skype benzeri programlardan yapmak yerine direk web sayfanız üzerinden yapılması yerinde olur.
4. Web sayfanızdan müşterilerinize yetki verip, aylık kotalarla sms hizmeti verebilirsiniz . Bedava hizmetleri kimse kaçırmaz :) 1000 sms 29 TL. müşteri başına 100 sms verseniz aylık 3 lira yaparki bu hiçbirşeydir :)
5. Ürün fiyatlarında anlık indirimler, sürekli sayfada takip edilir.
6. Sayfanızın açılış sayfası yapmak...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı
hcalis arkadaşımıza yürekten teşekkürler. Söylenecek fazla şey kalmamış. hcalis sormak istedigim şey "Web sayfanızdan müşterilerinize yetki verip, aylık kotalarla sms hizmeti verebilirsiniz . Bedava hizmetleri kimse kaçırmaz :) 1000 sms 29 TL. müşteri başına 100 sms verseniz aylık 3 lira yaparki bu hiçbirşeydir :) " diye belirtmişsiniz bu hizmeti nerden nasıl alıyoruz ? Google araştırmasını nasıl yapıyoruz ? link atabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla
blog.gokhanilhan.com
www.gokhanilhan.com

" Dış ticarete dair..."

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye31 yazı

merhaba, reklam gibi olacak ama ben www.toplusmsyolla.com isminde bir yerden sms alıyorum ama fiyatı 29 lira sanıyordum 39 liraymış :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı
Çok teşekkür ediyorum. İlginiz için
blog.gokhanilhan.com
www.gokhanilhan.com

" Dış ticarete dair..."

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
Bilgileriniz icin tesekkurler!

Yerleşim Türkmenistan / MaryMeslek Ticaret