bilgili ilgili arkadaşlardan yeni bir fikir almak istiyorum, kafama yatan uygun bir yer ve mekanda spor-vücud geliştirme-fitness merkezi açmak istiyorum. içerisinde kadın-erkek ayrı mekanlar ve enerji içeceği ve sulu gıda olacak şekilde kafeterya tipi ayrı bir mekan olmak üzere bir düzen kurmak istesek , tavsiyeleriniz maliyet , ve işletim masraf ve gelir gibi hesap bilgileri bilen varsa paylaşırsa çok memnun olurum... ayrıca bildiğim bir yerde yakınında 2. bir saha rakip yani, toki konutları ağırlıklı üniversite öğrencili kapalı halı saha işletmesi devretmek isten satıcı var 450 bin TL istiyor, güya aylık 7-8 bin tl geliri varmış, maliyeti,getirisi ***ürüsü neler olabilir ki, o kadar kârlı ise niye satıyo denile bilir, acil para ihtiyacı malum cevap.... sizce mantıklı bir iş mi ? yeni tesis kurmak istesek maliyeti ne olur ki , birde kapalı halı saha da düğün salonu gibi hizmet verip ek gelir sağlanılabilir mi? ruhsat ve izin gibi özel gereklilikleri varmı ki?
yarımlarınız ve bilgileriniz düşünceleriniz paylaşmanızı bekliyor takip ediyor olacağım, selamlar, teşekkür ederim....