kotlar bitmiştir arkadaşlar alakadar olan herkeze eşekkürler ancak ihtiyacı olup kendi markasını ürettirmek isteyenlere yardımcı olunur kendi imalatımızdan
acil ayrintili resim ve beden araliklarini mail olarak istiyorum. ayrica sanirim telefon numaranizda yanlislik var. aradim ulasamiyorum. ulasilabilecek telefon numarasi ltfn. cosmostextil@hotmail.com ayrica 0038 093 741 18 34 nolu telefona cagri birakirsan hemen donerim
dileyene siparişle kendi markasına üretim kabul edebilirim stokta kalmadı ters volor ve taklit kumaşlardan ötürü gerçek kot pahalıya düşmekte stok yapmak sıkıntı yarattı
yeni sezon ürünlerimizi toptan ve sürekli alacak veya bu konuda sıkıntısı olan güçlü toptancı arkadaşlarla tanısmak istiyorum.. üretimlerim arasında tayt..tshrt..boxer bady çeşitleri bulunmaktadır özellikle 30/1 penyeden %15 licra %85 coton çalısmaktayız görsel ve iletişim bekleyen ciddi alıcıların mesajlarını bekliyorum saygılarımla
günceldir kotlar aficgiyimsanayi.tr.gg den görülebilir
tokatlı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz