İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Hediye Kutuları İmal Etmek Sizce Nasıl Bir Fikir?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorumG
Üye964 yazı
03/04/2008 : 13:44:38#1
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - körfez Bugün sevdiğim bir arkadaşımdan hediye aldım,hediye kadar güzel görünen birde kutusu vardı ama gerçekten özene bezene yapılmış bir kutu,bu kutuyu görünce aklıma bir fikir geldi.....arkadaşlar gerekli malzeme ve ekipmanları temin ettikten sonra çok hoş ve güzel hediye kutuları yapılabilir.Çeşitli mağzalarla anlaşarak istenilen ölçü ve şekillerde hediyelik kutu imal etmek mümküm internetten birazda araştırdım üretim maliyeti çok fazla para istemiyor.Hediye kutularının fiyatlarıda tatmin edici..... kartondan,suni deriden,kadifen yapılmış ve güzelce süslenmiş bir sürü kutu imal etmek mümkün...biraz el becerisi,biraz hayal gücü.......evinizin bir odasında hobi olarak bile yapsanız ne zararınız olur???sonra bu hediye kutularını internet üzerinden pazarlayabilirsiniz veya bazı mağazalarla anlaşıp bu mağazalara satış yapabilirsiniz.........tüm koniks üyesi arkadaşlara selam ve saygılarımı sunuyorum. |
Merhaba http://www.mukitoy.com/kutu.htm adresinde kartondan kutu, çerçeve, kartpostal yapımı ile ilgili çocuklara ve çocuk ruhlu yaratıcı kişilere yardımcı güzel fikirler, örnekler ve kalıpları var.
Bunların size yardımcı olacağını düşünüyorum.
KEDV -Kadın Emeğini Destekleme Vakfı- Kadınlara kooperatifler kurdu geçtiğimiz yıllarda. Hatta bir kooperatiflerinde kadınlar hediye kutuları yapıyorlar. Onlara destek için yaptırabilirsiniz.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
K
Üye169 yazı
G
Üye964 yazı
03/04/2008 : 14:53:53#3
Web sitesi
Alıntı
O siteyi tam olarak incelemediğini düşünüyorum. Bir kaç kere daha incele. zaten fikir ve destek olsun diye ekledim. Ayrıca Kedv in yaptıklarınıda biliyorum. Beymen veVakko gibi yada çok ünlü markalara tanesi en az 3YTl den kutular yapıp satıyorlar. Kutuların şemasının farklı bir şey olduğunu mu düşünüyorsun. Kalın kartondan yapılır. Üzeri kumaş veya kadifeyle kaplanır.
Gerisi hayal gücü. Sen sanayiye dönük daha mekanik yapmaktan bahsediyorsan teknik konularda araştırma yapmalısın.
Kolay gelsin..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Üye169 yazı
G
Üye639 yazı
Birkaç resim koyarsan insanlar ne demek istediğini daha rahat anlar ve ona göre dönerler sana.
saygılar
saygılar
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
K
Üye169 yazı
Örnek olarak hediye kutusu......

K
Üye169 yazı

G
Üye964 yazı
04/04/2008 : 11:46:16#8
Web sitesi
Alıntı
bu kutuların ve benzerlerinin yapımının verdiğim site adresinde olduğunu ve profesyonel hale dönüştürmenin geliştirip güzelleştirmenin bizim elimizde olduğunu yine iddia ediyorum.
Bu güzel fikriniz için size teşekkür ederim.
http://www.mukitoy.com/kutucanta.htm mesela bir kutu çantanın yapılışının anlatımı ve şeması var bu adreste..
amacım yardımcı olmak. Böyle bir işe girişecek arkadaşlar İnternette aradıkları takdirde çok güzel verilere ulaşacaklardır. Bundan eminim.
Kolay gelsin, başarılar..
Bu güzel fikriniz için size teşekkür ederim.
http://www.mukitoy.com/kutucanta.htm mesela bir kutu çantanın yapılışının anlatımı ve şeması var bu adreste..
amacım yardımcı olmak. Böyle bir işe girişecek arkadaşlar İnternette aradıkları takdirde çok güzel verilere ulaşacaklardır. Bundan eminim.
Kolay gelsin, başarılar..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Üye169 yazı
İlgin için teşekkür ederim......Ayrıca şunu belirtmek istiyorum.Girişimci olmak,iş kurmak güzel bir olay ama şu bir gerçekki büyük işler için büyük paralar lazım büyük paralarımız yoksa ufak sermayelerle bu tarz tutabilecek işlere yönelmeliyiz diye düşünüyorum.Sitede güzel proje ve fikirlerini söyleyen arkadaşlar var onlarada teşekkür ediyorum ama demin dediğim gibi büyük işler büyük paralar ister bu sitedeki arkadaşların çoğu tahminimce maddi olarak çok iyi durumda değiller bende öyleyim.....fazla hayale kapılmamak lazım arkadaşlar ufaktan başlamalı fazla semaye gerektirmeyen işler yapmalı zamanla Allah yürü ya kulum der o ayrı mesele birde şu varki hiç bir semaye olmadan iş kurmak çok zor arkadaşlar,hediye kutusu olayında bile azda olsa para lazım......tüm arkadaşlara selam ve saygılar
G
Üye964 yazı
04/04/2008 : 12:40:46#10
Web sitesi
Alıntı
Bilgi ve desteğiniz için teşekkürler..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Üye169 yazı
Fotoğrafları örnek olsun diyerekten google'den bilgisayarıma indirdim daha sonra bu yorumu yazdığım yerden dosya ekle menüsü vasıtasıyla ekledim.....
A
Üye145 yazı
cok guzel bi fikir.kutular bence kartondan ziyade daha kaliteli materyallerden yapilirsa cok daha orjinal olur.uretirseniz buraya da gonderin biz de satalim :)
lafla peynir ekmek gemisi yurumez
G
Üye964 yazı
04/04/2008 : 19:55:43#13
Web sitesi
Alıntı
http://www.tumgazeteler.com/?a=1051983
Her kutu, bir mutluluk
Okan Bilgin, Kasımpaşa`daki Beyoğlu Belediyesi`ne ait zabıta binasının iki katında kadın kursiyerlere kutu üretimini öğretiyor. Binada hem eğitim veriliyor, hem de siparişler karşılanıyor.KEDV, kısa bir eğitimle ev kadınlarına meslek öğretiyor. Kasımpaşalı 150 kadın öğrendikleri kutu üretimiyle ilk kez para kazanıyor, aile bütçesine katkı sağlıyor
İSTANBUL - Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı `nın (KEDV ) başlattığı `Kadınlara Yönelik Hediyelik Kutu Projesi`, Kasımpaşalı 150 ev kadınını meslek sahibi etti. Proje kapsamında hala 25 kadın eğitim görüyor, 75`i de eğitim için bekliyor. Mezunlar, KEDV atölyelerinde ortaklaşa ya da evlerinde bireysel üretime başladı, yaşamlarının ilk kazançlarını elde etti, ilk kez hesap numarası aldı, ilk kez bankayla tanıştı. Kasımpaşa `da, Beyoğlu Belediyesi `ne ait zabıta binasının ilk katı genç , yaşlı, evli, bekar, onlarca kadını ağırlıyor. Kadınlar, atölyede usta Okan Bilgin `den kutu yapımını öğreniyor. Avrupa Birliği `nden destek Proje koordinatörü Fügen Yıldırım, Bilgin `in çevresinde kümelenen topluluğun yedinci kursiyer grubu olduğunu söylüyor. Avrupa Komisyonu `ndan alınan 130 bin avroluk fon ve İş-Kur ortaklığıyla geçen martta uygulanmaya başlanan proje kapsamında bugüne kadar 150 kadına meslek ve pazarlama eğitimi verilmiş. Her birinde 25 kadının bulunduğu altı ayrı kursiyer grubu, 21 günlük eğitimin ardından piyasaya yönelik kutu üretimine geçmiş. Yeni kursiyer grubu eğitimini sürdürürken, mezunlar da atölyede siparişler için hazırlık yapıyor. Bir çocuk annesi Sevim Sevimli, kursu bitirenlerden. Sevimli, 1650 kutunun üretimine katılmış. Bu onun, `boncuk diziminden` sonraki ilk iş deneyimi: `Buraya başlayınca eşim , ne `Git` ne de `Gitme ` dedi. İlk paramı kazandıktan sonra bir süre atölyeye devam etmeyince, eşim , `Gitmiyor musun` diye sordu.` Sevimli, bu işle birlikte ilk kez banka hesap numarası almış. Sonay Mamati, bekar. Ev tekstili, ahşap boyama ve dikiş gibi sertifika aldığı birçok kursu bitirdiği halde bu eğitimleri gelire dönüştürememiş. 28 yaşındaki Mamati, ilk kazanç getiren bu kursta kalıcı olmayı düşünüyor: `Belki zevk için tezhip kursuna gidebilirim.` İnternetten pazarlıyor İki çocuk annesi Nevin Gürcüoğlu katıldığı kutu yapımından 1000 YTL kazanmış. Melek Kalın ise kutu yapımını evinde sürdürüyor. Yaptığı kutuları bir tanıdığının sayesinde internet üzerinden satmaya başlamış. Kalın, siparişlere hazırlıklı olduğunu söylüyor. Yeni kursiyerler, daha ikinci günde kutu yapımına alışmış. İki çocuk annesi Nuray Bilgiç , eve katkıda bulunmak ve kızlarının eğitim giderlerini paylaşmak için iş yaşamına atılmış, bu atölyeye gelmiş. Dört çocuk annesi Gülten Bingöl , öğrenci kızı Gülistan `ın tavsiyesi üzerine kursa katılmış. Bingöl , KEDV öncülüğünde Nurtepe `de bir kooperatif açtıklarını, burada aldığı eğitimi Nurtepe `ye taşıyacağını söylüyor. Atölye, eğitimin yanı sıra siparişlere de yanıt vermeye çalışıyor. Bir giyim firmasından 700, bir başka kuruluştan 1000, bir nikah daveti için 350 kutuluk sipariş gelmiş. Beş kadın siparişleri bir haftada çıkarmış. Mezun olan diğer kadınlar da kendi pazarını oluşturmaya çalışıyor. Proje kapsamında 10 kurs verilecek. Halen yedinci kursun eğitimi sürerken, son üç kursun öğrencileri de sıralarını bekliyor. Kurs aralık ayında bitecek Proje koordinatörü Yıldırım, aralıkta son bulacak olan kursun kooperatife dönüştürülerek kadınlara devredileceğini söylüyor. Yıldırım, `Amacımız, ekonomik yaşamdan uzak kalan kadınların kendi gereksinimleri etrafında örgütlenebilmesi. Bunu, şimdilik küçük adımlar atsak da başaracağımızı düşünüyoruz` diyor. Kasımpaşa `daki projeye benzer bir uygulamayı Diyarbakır `da KA-MER 2003 yılında gerçekleştirmişti. KA-MER bünyesinde kurulan atölyede kadınlar kutu üretti. Çarşı Mağazaları `yla yapılan anlaşmayla kadınların ürettiği kutular İstanbul `daki mağazalarda satışa sunuldu. Ancak kadınlar ailevi sorunları ve Çarşı Mağazaları `yla belli bir sayı için yapılan anlaşmanın sona ermesiyle dağıldı. Şu anda aynı uygulama Mardin KA-MER `de devam ediyor
Her kutu, bir mutluluk
Okan Bilgin, Kasımpaşa`daki Beyoğlu Belediyesi`ne ait zabıta binasının iki katında kadın kursiyerlere kutu üretimini öğretiyor. Binada hem eğitim veriliyor, hem de siparişler karşılanıyor.KEDV, kısa bir eğitimle ev kadınlarına meslek öğretiyor. Kasımpaşalı 150 kadın öğrendikleri kutu üretimiyle ilk kez para kazanıyor, aile bütçesine katkı sağlıyor
İSTANBUL - Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı `nın (KEDV ) başlattığı `Kadınlara Yönelik Hediyelik Kutu Projesi`, Kasımpaşalı 150 ev kadınını meslek sahibi etti. Proje kapsamında hala 25 kadın eğitim görüyor, 75`i de eğitim için bekliyor. Mezunlar, KEDV atölyelerinde ortaklaşa ya da evlerinde bireysel üretime başladı, yaşamlarının ilk kazançlarını elde etti, ilk kez hesap numarası aldı, ilk kez bankayla tanıştı. Kasımpaşa `da, Beyoğlu Belediyesi `ne ait zabıta binasının ilk katı genç , yaşlı, evli, bekar, onlarca kadını ağırlıyor. Kadınlar, atölyede usta Okan Bilgin `den kutu yapımını öğreniyor. Avrupa Birliği `nden destek Proje koordinatörü Fügen Yıldırım, Bilgin `in çevresinde kümelenen topluluğun yedinci kursiyer grubu olduğunu söylüyor. Avrupa Komisyonu `ndan alınan 130 bin avroluk fon ve İş-Kur ortaklığıyla geçen martta uygulanmaya başlanan proje kapsamında bugüne kadar 150 kadına meslek ve pazarlama eğitimi verilmiş. Her birinde 25 kadının bulunduğu altı ayrı kursiyer grubu, 21 günlük eğitimin ardından piyasaya yönelik kutu üretimine geçmiş. Yeni kursiyer grubu eğitimini sürdürürken, mezunlar da atölyede siparişler için hazırlık yapıyor. Bir çocuk annesi Sevim Sevimli, kursu bitirenlerden. Sevimli, 1650 kutunun üretimine katılmış. Bu onun, `boncuk diziminden` sonraki ilk iş deneyimi: `Buraya başlayınca eşim , ne `Git` ne de `Gitme ` dedi. İlk paramı kazandıktan sonra bir süre atölyeye devam etmeyince, eşim , `Gitmiyor musun` diye sordu.` Sevimli, bu işle birlikte ilk kez banka hesap numarası almış. Sonay Mamati, bekar. Ev tekstili, ahşap boyama ve dikiş gibi sertifika aldığı birçok kursu bitirdiği halde bu eğitimleri gelire dönüştürememiş. 28 yaşındaki Mamati, ilk kazanç getiren bu kursta kalıcı olmayı düşünüyor: `Belki zevk için tezhip kursuna gidebilirim.` İnternetten pazarlıyor İki çocuk annesi Nevin Gürcüoğlu katıldığı kutu yapımından 1000 YTL kazanmış. Melek Kalın ise kutu yapımını evinde sürdürüyor. Yaptığı kutuları bir tanıdığının sayesinde internet üzerinden satmaya başlamış. Kalın, siparişlere hazırlıklı olduğunu söylüyor. Yeni kursiyerler, daha ikinci günde kutu yapımına alışmış. İki çocuk annesi Nuray Bilgiç , eve katkıda bulunmak ve kızlarının eğitim giderlerini paylaşmak için iş yaşamına atılmış, bu atölyeye gelmiş. Dört çocuk annesi Gülten Bingöl , öğrenci kızı Gülistan `ın tavsiyesi üzerine kursa katılmış. Bingöl , KEDV öncülüğünde Nurtepe `de bir kooperatif açtıklarını, burada aldığı eğitimi Nurtepe `ye taşıyacağını söylüyor. Atölye, eğitimin yanı sıra siparişlere de yanıt vermeye çalışıyor. Bir giyim firmasından 700, bir başka kuruluştan 1000, bir nikah daveti için 350 kutuluk sipariş gelmiş. Beş kadın siparişleri bir haftada çıkarmış. Mezun olan diğer kadınlar da kendi pazarını oluşturmaya çalışıyor. Proje kapsamında 10 kurs verilecek. Halen yedinci kursun eğitimi sürerken, son üç kursun öğrencileri de sıralarını bekliyor. Kurs aralık ayında bitecek Proje koordinatörü Yıldırım, aralıkta son bulacak olan kursun kooperatife dönüştürülerek kadınlara devredileceğini söylüyor. Yıldırım, `Amacımız, ekonomik yaşamdan uzak kalan kadınların kendi gereksinimleri etrafında örgütlenebilmesi. Bunu, şimdilik küçük adımlar atsak da başaracağımızı düşünüyoruz` diyor. Kasımpaşa `daki projeye benzer bir uygulamayı Diyarbakır `da KA-MER 2003 yılında gerçekleştirmişti. KA-MER bünyesinde kurulan atölyede kadınlar kutu üretti. Çarşı Mağazaları `yla yapılan anlaşmayla kadınların ürettiği kutular İstanbul `daki mağazalarda satışa sunuldu. Ancak kadınlar ailevi sorunları ve Çarşı Mağazaları `yla belli bir sayı için yapılan anlaşmanın sona ermesiyle dağıldı. Şu anda aynı uygulama Mardin KA-MER `de devam ediyor
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Üye169 yazı
Sayın armağan,zaten karton derken mukavvadan yapıp satmak değil kastım dediğiniz üzere değişik materyaller kullanarak göze hoş gelecek ürünler üretmek...ilginize teşekkürler
K
Üye169 yazı
Merhabalar sevgili koniks üyesi arkadaşlar,uzun zamandır siteye uğrayamadım.Ama sizinle paylaşmak istediğim bir konu var Hediye Kutuları İmalatı ile ilgili bir konu bu,değişik materyaller kullanarak hoş ve güzel kutular yaptım ve bu kutuları güzel ücretler karşılığında sattım hani şu her şeyi 1 YTL.ye satan mağzalar varya işte oraya,ama tam olarak bir sistem otutturmuş değilim yani daha emekleme safhasındayım desem yeridir.Bu işe bazı özel ve kişisel nedenlerden dolayı tam anlamıyla başlayamadım.Ama benim için ufacık bir adımda olsa sizinle paylaşmak istedim.Arkadaşlar bu işle ilgili çok değişik fikirler geliştirebilirsiniz.Hayal dünyanıza bağlı birazda,ama hem zevkli bir hobi hemde maddi olarak size bir kazanç.......tüm üye arkadaşlara saygı ve sevgiler sunuyorum........
M
Yeni Üye87 yazı
Körfez'e katkı bize mutluluktur
Anladığım kadarı ile ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyorsun. Allah kolaylık versin. Hepimizin böyle tünelden geçtiği zamanlar oluyor. Git git tünel bitmez karanlıkta kaybolduğumuzu, sıkboğaz edildiğimizi hissederiz. Işık, ne olur biraz ışık deriz. Sonra. Sonra tünelden çıkarız. Bir zaman böyle gider. Bir gün gelir ama uzun, ama kısa tekrar tüneller... tekrar aydınlık...
Aslında tüneller fırsatları da getirir. Sizde bir fırsat yakalamışsınız. Hem zevkli bir hobi, hem de güzel bir ek gelir, harika birşey. Tebrik ederim sizi. Hedef kitleniz kuyumcular, hediyelik eşya satan züccaciye ve bijuteri satan yerler ve özellikle çeyiz satan yerler olabilir. Bu yerleri bir tutturursanız çok güzel satışlar yapar, ciddi kazançlar elde edersiniz.
Bunu gerçekleştirdiğinizi görmekle sevinmek istiyoruz. Saygı ve selamlar.
Anladığım kadarı ile ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyorsun. Allah kolaylık versin. Hepimizin böyle tünelden geçtiği zamanlar oluyor. Git git tünel bitmez karanlıkta kaybolduğumuzu, sıkboğaz edildiğimizi hissederiz. Işık, ne olur biraz ışık deriz. Sonra. Sonra tünelden çıkarız. Bir zaman böyle gider. Bir gün gelir ama uzun, ama kısa tekrar tüneller... tekrar aydınlık...
Aslında tüneller fırsatları da getirir. Sizde bir fırsat yakalamışsınız. Hem zevkli bir hobi, hem de güzel bir ek gelir, harika birşey. Tebrik ederim sizi. Hedef kitleniz kuyumcular, hediyelik eşya satan züccaciye ve bijuteri satan yerler ve özellikle çeyiz satan yerler olabilir. Bu yerleri bir tutturursanız çok güzel satışlar yapar, ciddi kazançlar elde edersiniz.
Bunu gerçekleştirdiğinizi görmekle sevinmek istiyoruz. Saygı ve selamlar.
Bugünü düşünürüm yarın var mı
Gençliğe de güvenemem ölen hep ihtiyar mı
Gençliğe de güvenemem ölen hep ihtiyar mı
H
Yeni Üye5 yazı
valla iyi fikir zamanlamada çok iyi malum önümüz bayram ardından yılbaşı ardından sevgililer günü. Başarılar dilerim.
K
Üye169 yazı
arkadaşlar teşekkür ediyorum ilgi ve yorumlarınıza,malum piyasa şartları kötü çok büyük paralarla iş kurup riske gireceğime böyle bir yol seçtim hem riski az hemde maliyeti çok düşük kazancıda kötü sayılmaz ayrıca güzel bir hobi vakitte geçirtiyor insana....saygılar arkadaşlar
G
Üye964 yazı
29/08/2008 : 05:45:19#19
Web sitesi
Alıntı
Taksim Gezi Parkında Anadolu da yitmek üzere olan el sanatlarına ait sergi var. Gaziantep ten meşhur yemenici Orhan Usta, Bakırcı Ertuğrul Usta, MardinTelkari Ustaları, Şekerlemecileri, Trabzon Kazaz ustaları, Konyalı deri çantacılar 29 Ağustos' a kadar büyük bir kısmıda Ramazan ayı sonuna dek standlarında ürünlerini sergileyip bizlerle buluşmaya devam edecekler.
Bu değerli kişiler ve ürünler arasında benim en çok dikkatimi çeken fotoğraf sanatçısı Erdal Bey in yanısıra kağıttan kolyeler yapan kişi ve ürünleri. Kağıdı uzun üçgenler şeklinde kesip, kürdan ve/veya tığ ile rulo ve hatta boncuk haline getirip onu cam cila ile sertleştirmiş. Bu yöntemle elde etiği boncuklardan kolye ve tesbihler yapmış. Lastik ipe, zincire dizmiş. Tesbih koleksiyonerlerinin dikkatine. Aynı üründen bir daha bulunamaz, çünkü aynı kağıttan yapmıyor. Bir diğer dikkatimi çeken kağıt ürün ise. Kağıttan yaptığı broş, yüzük ve kolye uçlarına Osmanlı Padişahlarının fotoğrafarını eklemiş.
Kağıt ürünlerden başka tabiiki Mardin li Süryani Telkari ustası ve tül gibi işlediği bilezik kolye ve broşları. Gaziantepli Yemenici Orhan Usta ile tanışmak beni çok mutlu etti. Yemenici Holywod da çok ünlü. Troya Filminde Brad Pitt in ayakkabılarını, Hary Potter da ki çizmeleri elle yapan değerli bir ustamız. İstanbul da olan yada İstanbul a yakın oturanların kaçırmaması gereken sergi..
Bu değerli kişiler ve ürünler arasında benim en çok dikkatimi çeken fotoğraf sanatçısı Erdal Bey in yanısıra kağıttan kolyeler yapan kişi ve ürünleri. Kağıdı uzun üçgenler şeklinde kesip, kürdan ve/veya tığ ile rulo ve hatta boncuk haline getirip onu cam cila ile sertleştirmiş. Bu yöntemle elde etiği boncuklardan kolye ve tesbihler yapmış. Lastik ipe, zincire dizmiş. Tesbih koleksiyonerlerinin dikkatine. Aynı üründen bir daha bulunamaz, çünkü aynı kağıttan yapmıyor. Bir diğer dikkatimi çeken kağıt ürün ise. Kağıttan yaptığı broş, yüzük ve kolye uçlarına Osmanlı Padişahlarının fotoğrafarını eklemiş.
Kağıt ürünlerden başka tabiiki Mardin li Süryani Telkari ustası ve tül gibi işlediği bilezik kolye ve broşları. Gaziantepli Yemenici Orhan Usta ile tanışmak beni çok mutlu etti. Yemenici Holywod da çok ünlü. Troya Filminde Brad Pitt in ayakkabılarını, Hary Potter da ki çizmeleri elle yapan değerli bir ustamız. İstanbul da olan yada İstanbul a yakın oturanların kaçırmaması gereken sergi..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Üye683 yazı
Atılmayıp, daha sonra da başka amaçlı bir işe uygun kutu imalatı güzel fikir.
Ya da hediyeyi, daha sonra mutlaka kullanılacak bir kabı kutu biçimine getirerek sunmak...
Fena fikir değil bence.
Ya da hediyeyi, daha sonra mutlaka kullanılacak bir kabı kutu biçimine getirerek sunmak...
Fena fikir değil bence.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.
P
Yeni Üye18 yazı
konyada bir dükkan vardı sadece hediyelik kutu satıyor ve gittiğinde istediğin renk desen ve şekilde kutu üretebiliyor
çok büyük ve seri üretimi yoktu ama eğer bulunduğun yerde yoksa ve sosyal bir şekirse güzel bir iş
şahsen ben bonibonu bile yaptırdığım bir hediye kutusuna doldurup arkadaşıma hediye etmiştim.
mağazaların verdiği haediye paketlerinden sonra o mağazadaki kutular şaheser gibi gelmişti
çok büyük ve seri üretimi yoktu ama eğer bulunduğun yerde yoksa ve sosyal bir şekirse güzel bir iş
şahsen ben bonibonu bile yaptırdığım bir hediye kutusuna doldurup arkadaşıma hediye etmiştim.
mağazaların verdiği haediye paketlerinden sonra o mağazadaki kutular şaheser gibi gelmişti
H
Üye2981 yazı
21/09/2009 : 14:30:47#22
Web sitesi
Alıntı
az sermaye ile , gelir sağlıyabilecek bir iş olduğuna ve pazarlaması kolay , bir iş olduğuna inandığım bu iş üzerine biraz daha konuşmak lazım . Konuşulup kenara koyulacak bir iş değil. Ciddi düşünülürse . Çok küçük paralarla kendi işini kurabileceğiniz bie iş bence .
ismail karagülle
K
Üye169 yazı
arkadaşlar,hediyelik kutu veya hediyelik eşyalar imal etmek bu işle ilgili olarak fikirler geliştirip ürünler üretmek güzel olay,yani az semaye ve el beceriniz varsa farklı ve bir o kadarda ilginç ürünler tasarlayabilirsiniz sonra bunları Allah'ın izniyle üretebilirsiniz.Elbette yapılabilecek bir sürü iş var ama malum sermaye yani para olmayınca hiç bir şey yapılamıyor,ne yazıkki her şey para......özellikle bayan arkadaşlarımız çalışmıyorsa ve boş vakitleride varsa bu tür ürünler üretebilir sonra bu ürünleri hediyelikçilere satabilir veya internet ortamında pazarlayabilir......aslında '-incik-boncuk iş bunlar para kazanılmaz'dememek lazım bu tür becerileri olupta güzel kazançlar elde eden insanları tanıyorum.Bu işin en güzel yanı 1-hobi olarak yapıyorsunuz 2-Para kazanıyorsunuz 3-Bu işi yapmak için çok cüzzi bir sermayeye ihtiyacınız var........bence elbecerisi ve hayal gücü olan arkadaşlar denesin derim.Çok değişik materyallerden çok güzel ürünler üretebilirsiniz ayrıca dediğim gibi makul semayeyle bu işleri yapabilirsiniz.......saygılarımla
N
Yeni Üye6 yazı
20/01/2010 : 10:15:19#24
Web sitesi
Alıntı
Düzgün ve benim ürünlerime uygun bir kutu üret...ilk siparişini benden al...minimum 3000 adet
NÜVESABUN
A
Üye780 yazı
20/01/2010 : 10:26:35#25
Web sitesi
Alıntı
İstediğiniz boyutlarda kadife kutu temin edebilirim.
Strotaş
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
K
Üye169 yazı
sayın nüvasabun,istediğiniz ürün kutularının ölçüsü ve özellikleri nasıl olsun ne tür bir kutu istemektesiniz
N
Yeni Üye6 yazı
20/01/2010 : 11:41:08#27
Web sitesi
Alıntı
sayın körfez, ürünlerinizin daha detaylı fotoğraflarını görebilirmiyiz?
NÜVESABUN
T
Üye405 yazı
11/12/2014 : 00:41:17#28
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar bütün hediyecileri bir araya getiren bir site var. www.hediyealmarehberi.com mağaza açabildiğiniz tek sadece hediye satan bir site üstelik bütün Türkiye de
T
Üye405 yazı
26/04/2016 : 11:30:12#29
Web sitesi
Alıntı
Her koşulda hediye olarak alabileceğiniz yastık baskıları kişiye özel hediyeler burada. http://www.hediyealmarehberi.com/SEVGILIYE-YASTIK-KAPIDA-ODEME_u_r_n_6065.htm
F
Yeni Üye9 yazı
24/01/2018 : 01:31:45#30
Web sitesi
Alıntı
Hediye Kutu ATÖLYENİZ
Katalog : İnceleyin www.hediyekutulari.net
Watsapp Online Bilgi Alın :0 536 431 72 02
TOPTANCISINDAN EN UCUZ FİATLARDAN ALIN SATIN KAZANIN
Hediye Kutu Katalog : İnceleyin www.hediyekutulari.net
HEDİYE KUTULARI ONLİNE Bilgi 0 212 531 70 58
Hediye Kutu Wep Katalog : www.hediyekutulari.net
Hediye Kutu Dükkani 0 536 431 72 02
www.kayakutu.com
www.silindirhediyekutu.com
Kalpli Hediye Kutuları , Çikolata Kutuları ,
Kalpli Hediye Kutuları ,Kare Hediye Kutuları ,
Kadife Hediye Kutuları Kurabiye Kutuları ,
Çiçek Kutuları , Makyaj Kutuları , Şarap Kutuları,
Hediye Kutularını Sitemizden İnceleyin www.hediyekutulari.net
Toptan Fiatları 0 212 531 70 58 İsteyin
Katalog : İnceleyin www.hediyekutulari.net
Watsapp Online Bilgi Alın :0 536 431 72 02
HEDİYE KUTULARI ONLİNE Bilgi 0 212 531 70 58
Hediye Kutu Wep Katalog : www.hediyekutulari.net
Hediye Kutu Dükkani 0 536 431 72 02
www.kayakutu.com
www.silindirhediyekutu.com
Kalpli Hediye Kutuları , Çikolata Kutuları ,
Kalpli Hediye Kutuları ,Kare Hediye Kutuları ,
Kadife Hediye Kutuları Kurabiye Kutuları ,
Çiçek Kutuları , Makyaj Kutuları , Şarap Kutuları,
Hediye Kutularını Sitemizden İnceleyin www.hediyekutulari.net
Toptan Fiatları 0 212 531 70 58 İsteyin
fatih kaya kozmetik
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz