Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Bir Dolumda 40. 000 Sayfa Çıktı

BaşlatanzzaaffeerrTarih09/08/2012 13:27:47Yorum37

İlk mesaj
Üye104 yazı
merhaba arkadaşlar kendi geliştirmiş oldugumuz sistem ile ki bu (bitmeyen kartuş sistemi degildir yani yazıcıya ek bi aparat takmıyoruz )

A4 kağıdın %5 lik dolulum oranıyla 40.000

%20 20.000

%100 10.000 çıktı garanti ediyoruz. yazıcı firmaları yazıcılarını tanıtırken genelde %5 lik dolulum oranını kullanır.

yazıcımız 2 yıl servis garantili olup adınıza veya firmanıza fatura kesilerek taktim edilir. dilerseniz aylık 2000 çıktı alan iş yerlerine kiralama maksadıylada veriyoruz. aylık %100 tl den başlayan fiyatlar ile (yazıcınızın mğrekkebi dahil 2 sene boyunca servis hizmetidahiil) işlem yapmaktayız.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Üye104 yazı
tabiyki kusura bakmayın yogunluktan sadece akşamları girbiliryorum mail adresinize detaylı blgi aktarılıcaktır dilerseniz. telefon numaranızı bırakın size dönelim. sayın arkadaşlar konu hakkında daha detaylı bilgi için irtibat numaranızı bırakırsanız size telefonla dönüş yapalım ve konuya hakim olmanızı saglıyalım . isim yoy isim ve telefon numaralarınızı mesaj olarak ilete bilirsiniz. dilerseniz nline msn adresimdende görüşe biliriz. zaferuld@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye104 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Vescox
detaylı bilgi alabilir miyim

vescox@gmail.com

özeletelefon numaranızı bırakırsanız size telefonfan daha detaylı anlatabiliriz

Yeni Üye65 yazı
bilgi alabilir miyim
0536 431 0970
erdal

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Üye104 yazı
burdanda cihazımız adına bilgi vereyim cihazımız epson serisi profpsyonel yazıcılardır.( yazıcı,tarayıcı,fax ) epson yazıcılarda bildiginiz üzere çipli dolabilen tüpler bulunmaktadır. ( yanlız kendi tüpleri 5 dolumdan sonra sıfırını istemektedir.bizim sistemimizde ömür boyu kullanılmak üzeredir ) bizim üzerinde çalışmış oldugumuz mürekkep ve tüpler başarıyla sonuçlanmış olup hertüpten ortalama 10 bin sayfa çıktı ala bilmekteyiz.

yazıcımızın diyer tür yaıclar arasındaki kıyaslamayı yapalım

lazer yani toner yazıcılar siyah beyaz dır. renkli olanların fiyatlarıda uçuktur. bizim yazıcımız renkli

tonerli sistemlerde yazıcının ısınmasını beklemek zorundasınız bizim cihazımızda bekleme yoktur.

tonerli yazıcılarda ortalama %100 lük çıktılarda 200 sayfa ya gitmektedir. bizde 10000 sayfa

tonerli yazıcılarda 5 dolumdan sonra dram degişme temizleme işlemleri yapılmatadır bizim cihazımız kafasını otomatik olarak temizlemetedir.

tonerli yazıcıların dolumu tefarruatlı olup makina yardımıyla dolum yapılmaktadır. bizim yazıcımızda bizden almış oldugunuz mürekkebi kendiniz doldura biliyorsunuz.

dilerseniz yazıcıyı 24 aylık sözleşme yaparak kiralaya bilir .dilerseniz satın alabilirsiniz.

Üye444 yazı
sevgili arkadaşım, ürününüzle ciddi olarak ilgileniyorum. lütfen çok kapsamlı bilgi maili atabilir misiniz ? yenidunya2010@hotmail.com
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye173 yazı
bilgi verirmisiniz akcayli-at-gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye56 yazı
Epsona sistem kurmuyormusunuz yani siz simdi kaldiki epson bile %5 doluluk orani ile A4 kagidina 20000 sayfa garanti veriyor ki ben 20000 sayfa cikti alanini gormedim besleme sistemi kurmuyorsaniz nedir bu sistem ayrica kafa garantisini veriyormusunuz aciklama yaparsaniz memnun olurum saygilarimla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Üye104 yazı
epsonan bir sistem uyguluyoruz. yanlız dışarıdan herhangi bir aparat takmıyoruz. dışında herhangi bir tüp yok. ki benim sistemimde A4 kagıda renklileride kullanmak dahilinde 40.000 sayfa çıktı alabiliyorsunuz. denemesi testi yapılmıştır.kafa garantisine gelince benim mürekkebimi kullanarak aynı kafa ile 600 bin çıktı alabilirsiniz. ( yazıcının kemik yapısı 500 bin ile 800 bin arasındadır )

Üye104 yazı
ayrıca daha detaylı bir bilgi alabilmek için firma sitesinden iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsini. zenoteknoloji

Yeni Üye18 yazı
detaylı bilgi alabilir miyim
0542 688 79 63-Özgür

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye72 yazı
Detaylı bilgi alabilir miyim. Ayrıca işyerinize gelme imkanımız var mı?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye56 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zzaaffeerr
epsonan bir sistem uyguluyoruz. yanlız dışarıdan herhangi bir aparat takmıyoruz. dışında herhangi bir tüp yok. ki benim sistemimde A4 kagıda renklileride kullanmak dahilinde 40.000 sayfa çıktı alabiliyorsunuz. denemesi testi yapılmıştır.kafa garantisine gelince benim mürekkebimi kullanarak aynı kafa ile 600 bin çıktı alabilirsiniz. ( yazıcının kemik yapısı 500 bin ile 800 bin arasındadır )

Epsona kurmus olduğunuz sistemsiz kemik yapısından bahsetmissiniz 500 bin ile 800 bin arası ki bu tamami ile yalnıs bir bilgidir insanları kandırmanın bir anlamı yok. Sizinle telefonda yapmıs olduğumuz görüşmede referans istedim sizden onu bile veremediniz. Sistem kurdugunuz yazıcının modeli Epson Workforce 4515DN ki teknik özelliklerini http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/specs/10829 linkten takip edebilirsiniz Epson 4525DN için de teknik verileri arkadaslar epsonun kendi sitesinden takip edebilirler. Tamami ile yalnıs bilgiler ile insanları yalnıs yonlendirmeler yaparak zarara uğratmayınız. Daha cihazın kac pl harcadığını bile bilmiyorsunuz bir ortagınız ürünleri cinden biriniz de almanyadan getirttiginizi vurguluyorsunuz. Bu işi yapan biri olarak insanları yalnıs bilgiler doğrultusunda zarar vermenizi engellemek adına bunu yazıyorum. Eğerki ispatlarımı çürütecek bir cok firmaya verdim dediğiniz yerlerdeki makinelerin info bilgilerini sitede paylasırsanız memnun olurum

Saygılarımla

Üye104 yazı
siz öncelikli olarak bu sistemi çözmeye çalışıyorum deseydniz size yardımcı olabilirdik ki size referanslarımızı vermememizin sebebi size karşı bir güven besleyemedigimiz. yazıcı 2 sene garantilidir. siz 2 sene içinde 500 bin çıktı alın ve kemik yapısı yetersiz derseniz biz anında degiştiricez biz cihazımızın arkasındayız.

Üye241 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sessiz01
Alıntı Yapılan Metin:

Epsona kurmus olduğunuz sistemsiz kemik yapısından bahsetmissiniz 500 bin ile 800 bin arası ki bu tamami ile yalnıs bir bilgidir insanları kandırmanın bir anlamı yok. Sizinle telefonda yapmıs olduğumuz görüşmede referans istedim sizden onu bile veremediniz. Sistem kurdugunuz yazıcının modeli Epson Workforce 4515DN ki teknik özelliklerini http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/specs/10829 linkten takip edebilirsiniz Epson 4525DN için de teknik verileri arkadaslar epsonun kendi sitesinden takip edebilirler. Tamami ile yalnıs bilgiler ile insanları yalnıs yonlendirmeler yaparak zarara uğratmayınız. Daha cihazın kac pl harcadığını bile bilmiyorsunuz bir ortagınız ürünleri cinden biriniz de almanyadan getirttiginizi vurguluyorsunuz. Bu işi yapan biri olarak insanları yalnıs bilgiler doğrultusunda zarar vermenizi engellemek adına bunu yazıyorum. Eğerki ispatlarımı çürütecek bir cok firmaya verdim dediğiniz yerlerdeki makinelerin info bilgilerini sitede paylasırsanız memnun olurum

Saygılarımla

Hocam tarfsız yorum yapmak istiyorum. Ben arkadaşlarla telefonda görüştüm bana gerekli referansları ilettiler.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye104 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Big Boss
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sessiz01
Alıntı Yapılan Metin:

Saygılarımla

Hocam tarfsız yorum yapmak istiyorum. Ben arkadaşlarla telefonda görüştüm bana gerekli referansları ilettiler.

Güven ve Bilgi vere bildiysek ne mutlu bize :):) Sayın Koniks üyeleri cihazı ve sistemi yakından görmek isteyen arkadaşlarımız olur ise Bursaya davet ediyoruz.

Üye104 yazı
ve elimizde bulunan Hp marka

HP-12A

HP-36A

HP-85A

tonerlerde 100 er adet toptan ve perakende olarak ürün veriyoruz .fiyatlar çok cazip

Yeni Üye56 yazı
Polemik yaratmak istemiyorum ama bana güven vermediler bu arada sizinle konusan fotogracı ben değilim meslek kısmım da mühendis yazmak da saygılarımla.

Üye104 yazı
ya hocam ozaman referans olayı nerden çıkma sen burdan benden referans istemedin telefondan istedin bukadar ayıp bi yazdıgınla biri tutmuyor burda

Yeni Üye56 yazı
siz bir fotografci ile karistirdiniz sanirim beni sizle konusmamda iki ortagiz dediniz dogrumu biriniz urunleri cinden biriniz de almanyadan getiriyoruz dediniz farkli markalarin murekkeplerine kotu kendinizinkine iyi diyen de sizdiniz sizden referans verin dedigimde simdi aklimda yok da ne demek var mi boyle bir cvp yazin buraya referanslarinizi iddaa ettiginiz cikti sayilarinida koyun info bilgilerini yayinlayin lutfen

Üye104 yazı
biz bunları fotografçıya dedik aklımızda yokta demedik sadece numarayı bir gün sonra veririz dedik oda iş bitim saatinde aradıgınız için .referansa gerek yok gelin bursaya günde 4 bin sayfa çıktı alan müşterimiz var.ayda kaç sayfa yaptıgını artık icra edersiniz

Üye104 yazı
telefon numaranızı bırakırsanız daha iyi olur

Yeni Üye41 yazı
BU RESMEN BİR BULUŞ, İCAT..PAZARLAMASI ÇOK KOLAY.NEDEN BURDA 3-5 ADETLE UĞRAŞIYORSUNUZ. UYGULAMAYI GÖRÜP DE BEN DE İSTİYORUM DEMEYECEK İŞLETME OLABİLİR Mİ?
REFERANS, FİYAT BİLGİSİ VERMEK , HATTA SİSTEMİ GÖSTEREN BİR VİDEO KOYMAK SİZİN İÇİN GÜVEN UNSURUNU OLUŞTURMANIN EN KISA YOLU İKEN , ÖZELDEN MESAJA NE GEREK VAR Kİ.

SELAMLAR

joker

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Üye104 yazı
özelden mesaja gerek yok zaten bize telefon numranızı bırakın biz size dönelim teefonda sistemimizi anlatalım.demiyecek işletmede malesef var :) inanmayanlar bile var :) şöyle diim bir araca sıralı sistem otagaz taktıgımızı düşünün :) dileyen bursaya gelip cihazı ve sistemi yakından göre bilir .bu sistemi yapan birkaç firma var ama maliyetleri bizimkisikadar uygun diil buraya koymamın sebebi sizlerinde yararlanması:) lütfen email adresi yerine özele telefon numarası bırakmanızı rica ederim