arkadaşlarım ben akvaryumda canlı alabalık satışı yapmak istiyorum.bir havuz yaptırsan 2 metre uzunlugunda 1 metre genişlik 60 cm yükseklik bu havuza 50 ile 100 kilo arasında alabalık koysam bu balıklar en az 1 hafta suda canlı olarak kalırmı.kalması için ne yapmam gerekli.bilgisi olan varsa sevinirim.tşk.
akarsu yoksa işin zor. suyun oksijeni bol olması lazım soğuk olması lazım vs. çok teknik konuları var benim fazla bilgim yok ama akarsuyun suyunu kullanarak balık üreten bile şuan şikayetçi durumdalar devlet desteği olmasa bırakırız diye. yem bulmak ve fiyatları aşırı artmış. araştırman lazım iyice.
can8080..., izmir'de yerleşik üretici,kamyonet'i olan kişilere alabalık akvaryumunu ve diğer gerekli donanımları kurarak, balığını'da verdiğini duyurmuştu geçen yıl,üzerinize kayıtlı kamyonet olması yeterli,satıp ödüyorsunuz,araştırıp bulabileceğinizi düşünüyorum,başarılar...,
benim için 1 hafta yaşaması yeterli bir haftada 100 kilo satabilirim
can
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz