Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Hangi Ülkenin İhtiyacı Nedir?

BaşlatanImex Group LLCTarih08/08/2012 23:03:33Yorum10

İlk mesaj
Türkiye dahil tüm ülkeler için ihtiyaçları paylaşmağınızı rica ediyorum. Mesela Azerbaycanda hep tekstil ürünlerini ithal etmeye ihtiyaç var.

Tekstil fabrikanız var? Azerbaycan pazarına girmek istiyorsanızsa, ürünü onların ismi ile üretin. Bu Azerbaycanda her kesin hoşuna gider. Kesinlikle emin olun.

Imex Group LLC.
Rusyadan, Ukraynadan, Irandan ve Çinden her türlü ithalat ve ihracatı yapıyoruz.
Önem verdiğimiz sektörler: kimyasal, tekstil, metalurji ve başka bir çok ürünler. Her türlü ticari teklife açığız.

üzerinden de bağlantı kura bilirsiniz.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
cocuk elbiseleri, çorap ve bayan çantalarını Rusya ve Azerbaycana pazarlaya biliriz.
Imex Group LLC.
Rusyadan, Ukraynadan, Irandan ve Çinden her türlü ithalat ve ihracatı yapıyoruz.
Önem verdiğimiz sektörler: kimyasal, tekstil, metalurji ve başka bir çok ürünler. Her türlü ticari teklife açığız.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ythalat / Yhracat
AZARBAYCAN İSMİ İLE ÜRETİRSEN SATAMASSIN TURKÇE YAZMASI GEREKİR
TURK MALLARI TUTULUYOR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

ben Azerbaycan ürünü diye satalım demiyorum. Marka adı oluşturup öyle kendi tasarımımızla satalım diyorum.
Imex Group LLC.

urunlerinizi gorebilecegim internet siteniz varmi

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
İstanbul'da gömlek imalatçısıyız istediğiniz model ve markadan siparişleriniz yapılır kendi markamız Tril&Tril iyi çalışmalar.Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
web siteniz varmi? lutfen beni skype ekleyin
Imex Group LLC.

tobb nin yurtdisi ilan sayfasina girin. orada hangi ulkenin neye ihtiyaci oldugu mevcut.
yildirim@hotmail.es

0056-9-75210714(cel/cep)

Yerleşim ?ili / SantiagoMeslek Saty? / Pazarlama
Azerbeycan gıda ürünleri için de güzel bir pazar oldugunu düşünüyüyorum. Ayrıca Balkan ülkeleri çin inşaat ürünleri düşünülebilir.
blog.gokhanilhan.com
www.gokhanilhan.com

" Dış ticarete dair..."

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
mrh diğer ülkler içinde düşünebilirisiniz ırak arap ülkeri facebooktan çalışmalr bakbilirisniz görüşmek üzere.

Yerleşim Türkiye / AnkraMeslek Saty? / Pazarlama