İşte bende bu gün tüm bunları düşünürken düşünürken beynimde bir ışık çaktı.Bunu sizinle paylaşmak istedim.
İnsanlar tavuk eti,dana eti,kuzu eti yediler uzunca bir zaman.Sonra birdenbire hindi eti çıktı piyasaya.Halbuki hindi etini hepimiz yiyorduk zaten.Ama bize hazır halde sunulunca bir de kolestrol oranı düşük olunca talep daha çok arttı.Herneyse gelelim konuya.
Ben bütün bunları düşünürken; farklı ne olabilir diye aranılabilecek bir ürün olmalıydı,bunun yanında çok kazandırmalıydı,çok kazanmanın il ilkesi çok satmak ve bunu sağlayabilmek için hızlı üretmek.
Aklıma tavşan takıldı birden.Neden olmasın dedim.İnsanlar av hayvanı tadında birşeyler istediklerinde neden almasınlar.Nasıl olsa çok çabuk ürediklerini biliyordum kendimce ve biraz araştırdım.
Çoook eski tarihlerde ingiltere den Avustralya ya 2 düzine getirilip,2yıl içinde o iki düzine hayvanın Avustralyanın başına nasıl büyük bir bela olduğunu gördüm.Ben zaman zaman bu araştırmaya devam edeceğim çünki şu anda bunu yapacak maddi gücüm yok.Ama bunu yeni girişimcilerle paylaşmamakta haksızlık olur diye düşündüm.
Ben bu güne kadar avlanmak dışında tavşan etinin temin edilebileceği,perakende olarak alınabileceği bir yer görmedim gören varsa bana da haber versin.
Saygılar
ERSANSGENCER