Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Fırsat Sitesinde Ürünleriniz Satılsın

BaşlatanzenTarih05/08/2012 12:43:43Yorum11

İlk mesaj
Üye324 yazı
Merhaba,

Daha önce koniks.com sitesi üzerinden fırsat sitesi açmak istediğimi bildirip üye arkadaşlarımızdan fikir paylaşımı istemiştim. Şu anda sitemiz profesyonel anlamda yapım aşamasında ve bitmesine 2-3 gün kaldı. Sitemiz şehir fırsatlarının yanın da ürün fırsatı da eklenecek formattadır. Örneğin; sehifirsati.com, grupanya.com gibi.. 2 gündür sitemizin reklamları facebook ve diğer sitelerde yayınlanmaktadır. Hala da devam ediyor . Üye sayısının az olduğunu düşünmeyin, 2 günde geri dönüşler çok iyi.

Reklamların geri dönüşünü linkten görebilirsiniz;
https://www.facebook.com/birtonfirsat
Spam mesajların gönderilmemesi adına duvar şu anda kullanıcılara kapalıdır.

Ürün satışları büyük fırsat sitelerininde de olduğu gibidir. Ürününüzün satışı yapılır. Site komisyonu kesilerek ücret hesabınıza gönderilir. Kargolama sizin tarafınızdan yapılır. Fırsatınız kargo dahil ya da kargo hariç olarak anlaşmaya göre yayınlanır.

Garantisi olmayan, lisanssız ve orijinal olmayan ürünlerin satışı yapılmamaktadır. Gıda ürünlerinin satışları yapılacaktır. Şirket ünvanı, adres, telefon bilgileri ile ürünleriniz ile ilgili ürün bilgisi, varsa ürün görsel linkleri, stok bilgisi ve en iyi fiyat teklifinizi tarafımıza mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.

Çok fazla kitleye ulaşmak istiyorsanız kar marjlarınızı düşük tutmanız da yarar var. Ayrıca işletme sahipleri de fırsat tekliflerini mesaj yolu ile tarafımıza ulaştırabilir.

İyi günler.
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye324 yazı
Sitenin yüklemesi bugün akşam bitecektir. Konu günceldir.
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
Helal olsun. Ben de e-ticaret düşünüyordum ama bir türlü cesaret bulamamıştım. Tabi bir de tecrübesiz olmam da bunda etkiliydi. Seni farketmiştim sitede bayadır. Sen de Antalyalıymışsın benim gibi. Ben de açsaymışım demek ki aramızda rekabet olacakmış :) Kim bilir belki ilerde ortak ararsan ve tabi ben de ararsam beraber iş yapabiliriz :)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Y?siz
Üye324 yazı

Teşekkürler.
www.jovenmedya.com

Üye155 yazı
Hocam merhaba, elimde zayıflama jeli mevcut, natural garden firması adına üretilmiştir.
Sitenizde ürün satışını yapabiliriz. Konu ile alakalı detaylar için e-posta adresimden yada cep numaramdan ulaşırsanız görüşelim
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye324 yazı
infaruze, tarafınıza ulaşılacaktır. Teşekkürler..
Konu günceldir.
www.jovenmedya.com

Üye324 yazı
Arkadaşlar sitenin son rütuşları kaldı inceleyebilirsiniz.

www.1tonfirsat.com adresinden ulaşabilirsiniz.
www.birtonfirsat.com adresi de yönlendirme yapılacaktır.
www.jovenmedya.com

Üye324 yazı
Teşekkür ediyorum, tedarikçi olarak dışarıdan bir çok firma ile anlaşmama rağmen ben her zaman ki gibi önceliği koniks.com daki tedarikçi arkadaşlara vereceğim. Bildiğiniz üzere gümrük müşavirliği firmamız olduğu için (bayram öncesi çok yoğun oluyoruz) telefonla irtibat halinde ben olamasam da kuzenim ve ortağım Ebru hanım geri dönüş yapacaktır.

Konu aktifliğini korumaktadır.
www.jovenmedya.com

Üye227 yazı
haydibizdenal.com
tanitimfiyatina.com
he-kagroup.com.tr
sifamagazasi.com
vitrixmaximum.com
altin-maske.net

bu sitedeki ürünlerden satmak istediğin yada satabileceğin var ise 0 232 446 43 52 hürol bey ile temasa geçebilirsin
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye144 yazı
Ben mail yoluyla da size ulaşmıştım. Oto Multimedya sistemleri, faturalı ve garantili.
Site ne durumda acaba? Ne zaman başlayacağız. Bilgi verirseniz ve komisyon oranları nedir.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye305 yazı
2 fırsat sıtesı bır zamanlar ve lıder fırsat sıtelerıne urun veren bırı olarak soruların olursa yardımcı olabılırım dıkkatlı ve sabırlı olman dılegıyle...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik