Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurma

BaşlatanscreamefeTarih01/04/2008 18:13:23Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
arkdşlr meraba ben bi işkurmayı hedefliyorum elimde 15 bin ytl var.20 bin kişilik bir nufusa sahip bi sahil ilçesindyim..bana fikirlerinzde yardımcı oluranız memnun kalrım şimdiden tşkkrler
efegöktepe

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye52 yazı
Sevgili efe sahil ilçesinde yaşıyorsan bence sezonluk düşün 20.000 kişi demek 1 ay sonra 100.000 kişi olacak demektir.
Merkezde veya sahile yakın bir yerlerde küçük bir dükkan tut şapka,mayo,şort,güneş yağı,güneş kremi vs... sat.
Burada mühim olan ödeyeceğin kira kiran düşük olursa alacağın mal çok fazla tutmaz.
Ayrıca tüm alacaklarını önce ''koniks'' te araştır.Bu işten birileri para kazanacaksa bu platformdan birileri kazansın ki,
yaz tatilini senin ilçende geçirmeyi düşünen platform üyeleri de senden alışveriş yapsınlar.

Saygılar
ERSANSGENCER

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye964 yazı
Çinliler Ne yapıyor. Doğru yanlış, sahte gerçek sürekli üretiyor ve imal ediyor. Sürekli ve çok imalat sonucu ellerinde olan malları daha düşük ücrete dünya pazarında satışa sunuyorlar. Başlarda Üretim sürecinde sıkıntılar yaşayabiliriz. Ürünleri pazarlayabildiğimiz takdirde hem işsizlere iş istihdamı yaratmış oluruz.
Yapabileceğimiz neler var, ne üretebiliriz. Bunları araştırmalı beyin fırtınası yapmalı ve bir araya gelmeliyiz.

Benim size tavsiyem üretmekten yana. Yada o yöreye özgü kadınların ürettiği ürünleri alıp satmak, yiyecek, bebek, kolye, çanta..
Hem üretilen ürünün değerlendirilmesi, daha çok kişi tarafından yapılmasına öncülük etmek, aynı zamanda onların tanınmasını kolaylaştırmak için önemli bir çalışma olurdu.
Birde olaya bu yönden bakmakta yara var diyorum.
Size kolay gelisn.
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı

Merhaba

Su sporları tesisi kur sörf, kanu ,su kayağı ,deniz paraşutu,Ben 20 yıl önce marmariste Türkiyenin ilk su su sorları okulunu açmıştım memnunkaldım.

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Ymalat