Ben Almanya da yasiyorum,burda dogup büyüdüm.Benim kaldigim Sehir ve yasadigim semt cok meshurdur Almanya da,her yönüyle tanilmis bir yerdir,cok Türkler yasiyor burda.Burda ki imkanlar müthis aslin da,cünkü disar dan her ay en az 50.000(Cuma ve Cumartesi günleri) kisi geliyor alisveris yapmaya,sadece Almanya dan degil,Hollanda,Belcika,Fransa hatta Avusturya ve Isvicre den bile.Buraya gelme nedenleri Gelinlik ve Damatlik elbise Dükkanlarin cok olmasiyla ilgili.Yillik 3 milyon bir satis oluyor,bilgiyi arkadas dan aldim,kendisi burda semt icin cok calisan ve güzellesmesi icin ugrasan birisi,haliyle dükkan sahipleri ile iletisim de oluyor.
Birde hemen buranin yakinina 2 km uzakligina Avrupa nin 2. büyük ucuz mal satilan bir Alisveris merkezi kuruluyor,seneye bitecek.Buraya da yilda 3 milyon insanin gelmesi bekleniyor,kisacasi buraya olacak akim cok müthis olacak.Dedigim gibi burda cok magazalar var ve müthis potansiyel var.Gelinlik felan satiliyor,benim de bunlar disin da daha ne gibi bir Dükkan isletilebilir diye düsünüyorum,buralar Türkiye de ki gibi imkanlar sunmaya calisiyor her zaman,o yüzden sizlere soruyorum,bu tür alisveris yapmaya gelen insanlara daha neler sunulabilir???
Daha detayli bilgi ve ya iletisim icin bana yazabilirsiniz.
xxboomxx@gmx.de