Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rock Prova Studyosu Açmak İstiyorum

BaşlatansahneTarih30/07/2012 17:21:14Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar merhaba

ben ankaraya rock prova studyosu açmak istiyorum sermaye olarak 20.000tl var ve tek atımlık kurşunum var para kazanamazsam biterim anlıcanız ondan dolayıda çok korkuyorum ya batarsam die lütfen bana yardımcı olun reklamımı flan nasıl yapabilirim ve fikir olarak iyimi para yeterlimi tecrübem var yapabilcem bi iş ama dedim gbi çok korkuyorum ya müşteri bulamazda batarsam o para için yıllarım gitti lütfen bana bir akıl verin bu studyoyu açcam.
Teşekkürler
sahne

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye192 yazı
korktuğun hiçbir işe girme...
Cesaret ticaretteki en önemli adımlardan biridir.
öncelikle muhakemeni yap ,eğer böyle bir iş yapmazsam ne yapabilirim diye...
Piyasayı öğren, araştır, hedef kitleninin isteklerini karşılayabileceğini düşündüğünden emin ol, bunlar zaten sana müşteri gelip gelmeyeceği konusunda fikir verir.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
haklısın dikoryan inanarak bir işi yapmak lazım ve yapmaya karar verdim ben bu işi başarcam ilginden dolayı çok teşekkür ederim sana saolasın
sahne

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Yeni Üye6 yazı

Usta 20bin liraya iyi bir stüdyo açman imkansız. 20bin liraya neyini ayarlayacaksın? Dükkanın kirasını mı vereceksin? Stüdyoya elektro gitar, bas gitar amfileri, bateri mi alacaksın? Stüdyonun içini mi döşeyeceksin? Eğer insanları çekmek istiyorsan öncelikle çok iyi bir iç dizaynının olması gerekiyor. Semtin iyi olması gerekiyor ve ekipmanların kaliteli olması gerekiyor. 20bin lirana yazık edersin. Bir de böyle işlerin tutması için iyi bir çevreye sahip olman ya da ad yapmış olman gerekiyor. Açar açmaz hemen para kazanamazsın.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci