Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşlar Fikirlerinize İhtiyacım Var !!!

Başlatanmehan01Tarih30/07/2012 10:24:45Yorum3

İlk mesaj
Üye285 yazı
Değerli arkadaşlarım Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ailemin evi var 2 katlı aşağı katı kiraya veriliyor ev sokak arasında ama caddeye yakın sadece bir iş yeri var aramızda oda zaten ünlü bir kebapçı salonu karşımda o kebapçının oto parkı var o mahallede yaklaşık 20 yıldır oturuyorum ama yakında düğünüm var oradan taşınacağım hep el kapısında çalıştım artık kendi iş yerimin olmasını istiyorum yukarıda da bahsettiğim gibi iki katlı evin aşağısını kiraya veriyoruz. Oraya kiracı çıktıktan sonra ön duvarı yıkıp giriş yapmayı içeride de ufak tadilat yapıp iş yeri açmak istiyorum bu iş yerinde sebze meyve kuru gıda çay şeker zeytin gibi ürünler olacak. Benim bulunduğum yerde bu işi hep beraber yapan yok hep parça parça var ama o esnaflarda yıllardır oradalar ama o mahalle de çevremde var bizim mahalle hep başka yerlere gidiyor. İyi bir reklam yapıp el buroşürü dağıttırırım yaşlılara telefonla sipariş alıp evine teslim gibi şeyler yapacağım acaba bu iş yeri tutar mı ve iş yerimle orada yer edinmek için daha neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür Ederim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye50 yazı
şansını denemekte fayda var neticede kaybetsen bile çok büyük bir sermaye kaybetmeyeceksin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye16 yazı

Yaşadığın şehirde nasıldır bilmiyorum ama tarif ettiğin yer düşünüldüğünde (iyi bir kebapçının yanı, caddeye yakın, karşısında otopark var gibi) küçük ama şık bir tatlıcı dükkanı açabilirsin. Üreticiden kaliteli tatlılar tedarik eder orada satışını yaparsın. Bir fikir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik