Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Merhaba

BaşlatanlastottomanTarih29/07/2012 12:47:39Yorum5

İlk mesaj
Üye979 yazı

Merhaba

“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye1 yazı
Kardeş,tarih olarak eski, ama yeni okuduğumdan (bana göre)işiniz hayırlı olsun.Allah yardımcınız olsun,cok kısada olsa bulgaristan tecrübem oldu.İşiniz hayli zor.
Hayat zor gerçi ama,neyse,,ilanınızın altındaki Üstad necip Fazılın sözü dikkatimi çekti.
Yakında yine gelmeyi düşünüyorum,gelince görüşmek isterim.Türkiye için paletlik ve inşaatlık kereste düşünüyoruz,,kısmetse görüşürüz.
Hoşcakalın.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emekli
Üye979 yazı
sayın mereze bulgarıstan konusunda cok haklısınız haylı zorluklar cektık ama sukur su an ıslerımız ıyı ıc pıyasa ıle ılgılenmıyoruz tamamen ıhracat yapıyoruz.
bu tarafa gelırsenız beklerız bahsettıgınız urunlerde ıse adres teslım uygun fıyat verebılırım.

saygılarımla
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye72 yazı

eskişehir teslimi veya gümrüktende alabiliriz.
1,5x7x200-300-400-500 cm fiyat tır bazında ağaç cinsine göre m3 fiyatı bildiriniz. çam -kayın-kavak-ıhlamur malzeme kalite sorunu yok en uygun fiyatınızı veriniz.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
Merhaba,

Tavuk çiftliğinde altlık olarak kullanılmak üzere "Kalın Çam Talaşı" veya "2./3. Kalite Çam Odunu/Tomruğu" talebimiz bulunmaktadır. Alım sürekli yapılacaktır ve ödeme peşin olacaktır. Kaliteli şekilde (kabul edilebilir nem oranlarında ve temiz) ürün tedarik edebilecek arkadaşların mesajlarını ve fiyat tekliflerini (KDV Dahil) bekliyorum. İyi çalışmalar."

hasanhuseyin33@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
Merhabalar. Bulgaristan rodoplarda bulunan fabrikamızda üretim yapmaktayız.
1.nci elden, ARACI OLMADAN istenilen ölçülerde inşaatlık kereste,inşaatlık kalıp tahtası ve paletlik tahta tedariği yapabiliriz. stok sınırsızdır. ilgilenenler irtibata gecebilirler. Hasan Benek 0553 268 1740 aktif_corlu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ticaret