Ana içeriğe geç

Finansman Ve Kredi

30. 000 Tl Kredi Çekmek (ipotekli) Yardım !!

Başlatanletter16Tarih29/07/2012 11:07:54Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar ;

30,000 tl kredi çekmek istiyorum 3 senelik evliyim ve üstüme sadece 30,000 tl değerinde arabam var bi kaç bankaya gittim kefil istiyorlar, fakat kefil işine girmek istemiyorum ipotekli kredi çekebilirmiyim ve bu işlemde sadece ipotek yetiyormu kefil istiyormu bankalar ipotek işlemindede ?

Aylık net gelir : 1,000 tl

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, öncelikle 12 yıllık bir kredici olarak şunu ifade etmeliyim, bankalar ve tüm finans kuruluşları verdikleri krediyi ne şekilde geri alabileceklerine bakarlar, ipotek ,kefil gibi teminatlar 2. plandadır. Bu nedenle çok basit bir hesapla beyan ettiğiniz 1000 tl nin max %30 unu kredi ödemelerine ödeyebileceğinizi düşünürsek ayda 300 tl kredi ödemesi yapabileceğiniz ortaya çıkıyor (bu durumda da yaklaşık ortalama 15 bin tl 5 yıl vadeli bir kredi çekebilirsiniz gibi görünüyor) ama eğer başka gelirleriniz varsa bunlar da değerlendirmede dikkate alınır ve hesap değişebilir.
Hayırlı işler dilerim,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye6 yazı
arkadaşım ssk veya bağkurdan gelir belgen varsa anca o şekilde kredi alabilirsin ki şu anda hiçbir banka gelir belgesi olmadan onay vermiyor .ama ki şöyle yaparsan tanıdığın esnaf vardır rica edersin o işyerinde çalıştığına dair kağıt yazsın şu kadar maaşı vardır fakat ssk yoktur die.o kağıda işletmenin kaşesini vuracaksın ve işletmenin yetki belgesiyle imza sirkülerini bankaya verdiğin takdirde ssk lı olmasan bile kredi alabilirsin
dddd

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Gyda