ismail karagülle
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - haciogluticaret Ne yaparım biliyormusun bankaya yatırırım derimki her ay bana 1.250 TL para verin başkada vermeyin.20sene TAM 20 SENE O PARAYI HER AY 1.250 TL ALIRIM ÇATIR ÇUTUR YERİM YAN GELİR YATARIM... (20 SENE :240 AY X 1.250 = 300.000 TL) |
Yazıyı gönderen - y8mil sen paran avrsa getir ben sana ayda en az 2000 tl verim bunca parası olan burdamı gezer ya allah aşkına |
Yazıyı gönderen - haciogluticaret Ne yaparım biliyormusun bankaya yatırırım derimki her ay bana 1.250 TL para verin başkada vermeyin.20sene TAM 20 SENE O PARAYI HER AY 1.250 TL ALIRIM ÇATIR ÇUTUR YERİM YAN GELİR YATARIM... (20 SENE :240 AY X 1.250 = 300.000 TL) |
Yazıyı gönderen - baysal55 Sultanahmet Köftecisi "Selim Usta" Franchise'ı yapalım sizi |
Yazıyı gönderen - Freds Otomat makinelerinde iyi para kazanirsin, eger cevrende var ise makineleri koymak daha kolay olur. Veya gia franchise alabilirsin ama basinda durman sart yoksa is batar bu isler oyle cunku. Bunun disinda benim yaptigim yani yapmaya basladigim bir is var ona ortak olabilirsin ister pasif ister akrif isin toplam maliyeti 700000 tl ne kadar para koyarsan o kadar hissen olur her sey resmi yapilacak. Satilan seyin musterisi hazir yani sadece uretmek gerekiyor. Benim fikirlerim bu kadar, basarilar dilerim |
Yazıyı gönderen - Freds merhaba,Huyhuy Ben sadece size fikirler vermeye calistim.Benim yaptigim is oyuncak uzerine,bende bu isi yapiyorum sirketim var 7 senelik bir sirket bu uretecegim urunu zaten biz firma olarak 1,2 milyon adet cinden aliyorduk, daha sonra devlet gumruklerde kg ile vergi uygulamaya karar verdi.Bu mallar icin odenen kdv ve diger giderler toplami mal in cindeki maliyetinin uzerine yuzde 60 gibi bir maliyet olusturdu. Sonra bu urunu biz kendimiz yapalim dedik ama 6 boyunca gitmedigimiz kimya muhendisi ve kaucuk urunler ureten fabrika kalmadi hic biri formulu ve yapilis seklini bulamadi, urunu KOSGEB labaratuarlarina verdik ama onlarda bu sekil de icindeki etken maddeleri bulamayiz dedi malzemenin cig yapilmamis hali gerekir dediler tabi bu imkansiz nasil ve nereden bulacagiz ayrica bulsak bile formul icindeki gr lar olmadan olamazdi. sirket olarak butun musterilerimiz fiyat artislarindan cok madur oldu, en son care cinde bu isi ogretecek firma aradik bir danisman tuttuk bize tam 8 Ay sonra bu isi ogretecek firma buldu sebeni formul cok gizliymis.Birde biliyorsunuz turkiye avraya en yakin ulkelerden biri siz ogrenirseniz bizden urun almazlar korkusu var.Daha sonra hatri sayilir bir para vererek ben 30 gun cinde geceden sabaha calisarak formulleri ve el sanatlarini ogrendim.Gece calisma sebebimiz cinde devlet ve ticari sirlari paylasmak ve yakalanmanin cezasi idam.Bu yuzden cok ugrastim. urunun bir ozelligi de TURKIYEDE VE AVRUPA DA ureticisi olmamasi.Yillik cin in ithalat rakkami sadece bu urun icin. 750 milyon usdEvet cok buyuk para !!!!biz isimiz geregi ithal ettigimiz malzemeleri satan avrupa ulkelerine bu urunu biz Turkiyede uretsek alirmisiniz dedik 3 firma evet dedi ve maliyetlerimiz cinden yuzde 12 fazla ama biliyorsunuz cin mallari her ulkede kotali ve gumruk problemli bu yuzden sanirim almak istediler bu firmalarin toplam tuketimi ise yillik 15 milyon adet. Tabi bu siparisleri yapmak icin kurulacak tesisin makineleri de yuksek kapasitede olmasi lazim. YANI BENIM GIRISIMIM RAKISIZ,FORMUL KIMSEDE YOK,AVRUPA DA BILE URETICI YOK,MALI URETSEN KIME SATACAKSIN DERDI YOK CUNKU ZATEN BEN KULLANIYOR. Sanirim bu kadar aciklama yeterlidir.Daha fazla bilgi veremem ancak yuz yuze anlatabilirim. Selamlar |
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy [quote]Yazıyı gönderen - Freds Profilinizden biraz baktım . Gerçekten girişimci ve akıllı ve girişimci bir genç olduğunuz fikrine sahip oldum.Ayrıca başarılı ve düzgün bir eğitimci elinde yetişmiş olduğunuzu da anladım.Bir ara hem sizinle hem babanızla tanışmak isterim. |
Yazıyı gönderen - Freds Cok tesekkur ederim iltifatlariniz icin.Aynen dedigin gibi isleri takip ediyoruz.Proje icin finansman var ama ben banka olsun istemiyorum, veya daha da kucuk makineler ile yapmaya baslayacagim zaten kalip siparislerimi verdim onlar yapiliyor 20 gun sonra teslim olacak. Ben (babam da) hep olamayan isleri yaratmak la ugrasiriz ayni zamanda risk de en az olanlardan, benim rumuzum FREDS cunku gida zincirimiz var tavuk uzerine yeni kurduk İzmirde 2 tane bayilik verdik birisi karsiyaka da digeri bayramda bir AVM de acilacak.Bu isi de benim 15 yillik gida tecrubem oldugu icin kurduk, ben pizza hut,little caesars pizza, dunkin donuts markalarini Amerikandan Turkiyeye getirdim.Sonra Genel mudur luk disinda maalesef bir mevkii olmadigi icin kendi isimi kurmaya karar verdim, iyi de gidiyor.Dedigim gibi bu forum da da benim nacizane fikirlerim disinda hic garanti is goremedim, hepsinde yuksek risk var. Telefonum 0 533 202 72 71 vaktiniz oldugu zaman sohpet etmek ve is fikirleri hakkinda beyin firtinasi yapmaktan memnun olurum. SELAMLARİMLA |
Yazıyı gönderen - baysal55 Halk genelde AVM lerde gördüğü kırmızı yeşil tabelalı sultanahmet köftecilerini gerçek sultanahmet köftecisi zannediyor. 92 yıllık olan insanların uzun kuyruklar oluşturduğu o kuyruklarda Başbakanı Devlet erkanlarını sanatçıları bekleten sultanahmet köftecisi'nden bahsediyorum Selim usta'yı o yüzden yazdım ayırt edebilin diye :) www.sultanahmetkoftesi.com bir ara incelersiniz .... |
Yazıyı gönderen - YIRSekerO Kayseri de cok revacta ve muntazam bir bolgede insaat arsam var, gel seninle 300milyara YAP-SAT yapalim. Arsa +40bin yuro benden 300 milyar senden. Okey misin? |

Yazıyı gönderen - masal06 huyhuyhuy abi o parayla umumi hela açsak nasıl olur :)) Pisuvarları ve tuvaletleri aşağıdaki gibi konforlu şekilde süsleriz :) ![]() ![]() |