Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ayakkabı İhracatı?

Başlatanyildiray104Tarih27/07/2012 04:55:20Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Merhabalar;

Biz bursada ayakkabı üretim yine türkiye içerisindeki illere ayakkabı veren bi firmayız. Yurtdışına ihracat yapmak istiyoruz ama hangi ülkelere daha çok ihracat yaptığımız ve ürünlerin çift yada bizim tabirimizle takım (yani 8 çift ayakkabı ) mı gönderilir , ödeme şekilleri nasıdır bunlarla bilgisi olan bi arkdaş bize kısaca bilgi verebilirmi acaba ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Yeni Üye15 yazı
merhaba yıldıray bey iletişim bilgilerinizi yollarsanız görüşebiliriz ırak pazarında size yardımçı olurm görüşmek üzere iyi çalışmalr.

atlas1_m.kinik@hotmail.com

gms: 05543596368

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
Mustafa bey teklifiniz icin tesekkurler ancak ben bu islerin nasil isledigini ogrenmek istiyorum.

Yeni Üye49 yazı

Güncel

Yeni Üye15 yazı
mrh yıldıray bey arasanız sizler çalışmalrı işleri izah edebilirim görüşmek üzere.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
Güncel

Yeni Üye49 yazı
Guncel

Yeni Üye81 yazı
Yıldıray bey email attım ama galiba gelmedi.
Rusydayım ilgileniyorum altansertac@gmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye135 yazı
iyi günler ben şuan mailnizi yurt dışından okuyorum..kendim tül perde fabrikasının pazarlamasını yapıyorum rusya ve orta asya pazarı şuanda kazakistandayım..20 dışarda 20 gün içerde çalışıyorum..bizde bu pazarlada müşteri bulup siparişini yazıp ürünlerimizi satıyoruz..sizinde farklı değil aynı şekilde buralarda sahada satış yapmanız lazım..ödeme şeklide nakit olmalı..yoksa kötü sonuçlar olur..al gülüm ver gülüm..ihracatıda siz yüklemeyi tr den yapacaksınız kargo firması ile gönderimini yapacaksınız..borç a vereyim sonra aylık haftalık ödemelerle toplarım filan yanlış düşünceler..ayrıntılı bilgi için yazarsın cvp veririm yasimi_yaman@hotmail.com
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye49 yazı
frantic82 mailiniz gelmedi ama ? Sayın yasimi yaman internette üzerinden firmalara toptan şatış yapma ihtimalimiz ne kadardır sizce?

Yeni Üye81 yazı
Lütfen mail adresime resim ve fiyatlarla ilgili bir bilgi mesajı atarmısınız?
altansertac@gmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye135 yazı
internetten o işleri cok takip ettik geyikten öteye gitmiyor..cvp veriyolar fiyat alıyor foto istiyo bazen numune ama dediğim gibi ciddiyetten uzak kalıyo..ilk msjımdada belirttiğim gibi sahada satış yaparsan para kazanırsın..hedef pazarlarında saldırman lazım..cevval bir pazarlamacı bul kendine..sen gene dene internet ile filan ama gene bu işi yapmak istiyorsan gene dediğime gelicen..hayırlı işlerin olsun..

aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye79 yazı
selam ben kazakistan almaty dan kenan burada toptancilik yapiyorum burada calismayi dusunurseniz goruselim, her turlu uygun olursa fiyatlar kendim alirim, isterseniz farkli bir sistemlede calisa bilirsiniz kendiniz gozlemleyerek, gorusmek isterseniz mail adresim kenanhaleplioglu@hotmail.com ve numaram +77752988251 iyi calismalar
kenan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
Yeni Üye49 yazı
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İş ortalık için arkadaşlar 1 hafta süre istiyorum sizden hepinize olumlu-olumsuz yanıt vericeğim. İhracat bilgisi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sizin bilgilerinize daha çok ihtiyacım olucak :)

Yeni Üye42 yazı
urunlerinizi gorebilecegim bir internet sitesi var mi

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
Guncel...

Üye138 yazı
Yıldıray Bey, ben de ayakkabı sektörüne ilgi duyan birisiyim, eğer üreticiyseniz web sayfanızı ve ürün kataloğunuzu incelemek isterim.İyi çalışmalar.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye71 yazı
selam deri urunleri ihracatcilari birligine uye olman lazim bide ulke ulke degisir avrupaya gidecekse koli uzerine ayakkabinin ozelliklerini deri tabani ic astari kullanilan malzemelr hakkinda numaralari hakinda etiket hazirlayip koliye yapistirman lazim.bu is resimle olmaz aliciya direk numine yolla Alibaba sitesine reklam ver ingilizce odeme akretif ihracat odemesi dir onun disinda odeme risklidir teslim seklini depodan mal yuklendiginde odeme sekli kullan kargo Ile gidecekse para pesin alman lazim oda kimse yollamaz 1 tir da 10 bi. cift ayakkabi alir onuda avrupada buyuk firmalar alir onlarlada odeme sorunu yasamassin avrupaya parsiyel yuk goturen tir larda var onlarda palet usulu yuk alir ve genelde istanbuladan yuklerler ihracat ayakkabida zordu en saglami yurt disinda olan fuarlara katilmak orda aliciyi daha iyi tanirsin arastirirsin Mali yollar ardina gider parasini alirsin dedigim gibi alici cok onemli iyi bir gumrukcu lazim bide Ben bi ara yapacaktim tam arastirdim bide ayakkabinin ustundr marka yazarsa yani calms Nike puma vs gumrukte takilir avrupa gumruklerinde talilir sen ilk Basra arap ullelerini dusun urdun lubnan bunlar hatay Dan ayakkabi aliyolar irak Iran rusya guzel.ve prosoduru as kargosu da kg Ile goturrn firmalar var. ist. de. saygilar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
astana kazakıstan tarafında bot ve ayakkabı satmak ıstıyorum.turkıyeden bu bolgeye ıhracat dusunenler ıle konusabılırr....

Yerleşim Kazakistan / Astana
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf