Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukraynada Kafe Bar Acmak

Başlatanodessa2012Tarih23/07/2012 16:05:36Yorum23

İlk mesaj
uzunca bir suredir siteyi takip ediyorum ancak uye olup ilk mesaji yazmak bugune kismetmis.

uzunca bir zamandir ukrayna odessada yasamaktayim. 2 gun once yeni yapilmis 130 metrekare alt kati 130 metre kati ustte olmak sartiyle toplam 260 metrekarelik mustakil yapi dikkatimi cekti.

bu yapi daha onceleri derme catma bir restaurantti. 1 yil once kapatildi ve yikildi. yerine daha nezih ve modern gorunumlu bir bina yapildi.

soz konusu bu bina cok merkezi bir yerde ve cok islek bir anacaddede. gunduzleri kafe ve restoran tarzi calisacak guzel bir mekan. yani sira aksamlari saat 22:00 dan itibarende sabah 04:00- 05:00 a kadar karaoke bar olarak calisilabilecek bir konumda. gecede calistiriyor olmak mevcut is yerindeki maksimum verimi almak icin ideal bir yontem.

biliyorum belki bir cogunuz nedir karaoke bar diye sorabilirsiniz. assagidaki linkler sizlere ipucu verebilir.

http://video.mynet.com/ahu_gul_08/Karaoke-Bar/493712/

http://www.youtube.com/watch?v=Upw9raNC60c&feature=related

bu linkleri izlediyseniz yine bazilariniza sacma bir eglence anlayisi gibi gelebilir.

neden karaoke? neden diskotek degil?

malum 2008 krizinden sonra bu ulke ekonomik olarak halen tam anlamiyla toparlanabilmis degil. diskotek biraz pahaliya kactigi icinde genelde karaoke tercih sebebidir. ayrica karaoke yine buradaki insanlarin kulturunde var olan birsey. ayri bir tarz; ayri bir zevk bunlar icin. ve diskodan cok karaoke barlar regabet goruyor. sozkonusu yer diskotek olamaz cunki alani kucuk.

binanin bir diger ozelligide kabasi bitmis incesi icinde kiracisini beklemekte. tamamen restauranta gore planlanmis. sicak yemek mutfagi ve soguk meze mutfagi soyunma odasi wc ler havalandirma tesisati vs. hazir . kiracisi yer dosemesini zevkine gore yapacak. yan duvarlari istedigi gibi sekillendirecek.

soz konusu yerin aylik kirasi 7000 dolar. yapilacak restorasyon calismalari kiraya sayilacak. ve kira anlasmaya varildiktan 2 ay sonra islemeye baslayacak. yani 2 ay restorasyon suresi veriyorlar.

bu ulkede bu isi ciddi anlamada yapmak isteyen varsa ve aklina takilan baska soru varsa yine buradan yazsin bende buradan cevaplayayimki diger okuyucularda merak edilen konularin cevabini almis olsunlar.

Yerleşim Ukrayna
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Arkadaşım içinde mutlaka nargile olsun ve türk teması gibi yap fazla abartmadan. İş yapar. Aynı temayı bir arkadaş Rusyada yaptı, işleri fena değil açıkcası. Karaoke bar bulunduğun bölgede yoksa çok iyi bir fikir. Yeni trend bu Rusyada.

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
kira biraz yüksek gibi geldi ayrıca yazın 3-4 ay moldovanın yarısı odesa da bende moldovada yaşıyorum özellikle stefan voda sadece eğlenmeye gidiyor ama kışın oralar nasıl olur bilmiyorum

Yerleşim Türkiye / Ankara

..))

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Tekstil
cok isabetli bir dusunce. tamamen katiliyorum. bende odessada yasiyorum. burada gordugum kadariyla karaoke barlar guzel calisiyor. ama sozunu ettiginiz yer neresi bilmiyorum. yazarsaniz size is yaparmi yapmazmi konusunda fikir verebilirim. bende bu konulara fazla yabanci degilim. daha once bir yer acma girisimim olmustu. siteyi bu konuda takip edenler bilirler.
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Odessa 2012,Aklima takilan soru,boyle buyuk sayilacak bir is icin, koniksteki uye olarak, isim firma hicbir aciklama vermemissiniz.Firmaniz varsa ,ofisiniz varsa, buradan belirterek insanlarin size ulasmasini kolaylastirirsiniz.Saygilar

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
@barisdogan arkadasim neye guluyorsun anlayabilmis degilim. aciklarsan beraber gulebiliriz!!!

@newyork arkadasim ben firma belirtmemisim bu dogru. ancak kimseden kredi istemiyorumki her seyimi sanal alemde tum acikligiyla belirteyim. ben sadece gordugum ve calisacagina inandigim bir yeri koniks.com gibi umuma acik bir yerde ifade etmeye calistim. . bunun icin hic kimseye hicbirsey borclu degilim. dileyene gerekli bilgileri verir yardimci olmaya calisirim. sonuc itibariyle kimseye bir borcum yada vaadim yok. netice itibari ile yeni uye oldum ve ayrintilara girmedim; saygilar

@ evers arkadasim bu sozunu ettigim yer tairova panorama tavria ve mac donaldsin oldugu yerde. sende hak verirsinki yer mukemmel. dusunursen sana her turlu ucretsiz yardimci olabilirim.

@ tum okyucu arkadaslar bu ilani her hangi bir karsilik icin vermedim. cevremde gordugum bir is dalini ifsaa ettim. ilgilenenlerede yardimci olabilirim. bilgilerimi paylasabilirim. gerisi size kalmis.

hayirli forumlar

Yerleşim Ukrayna
Odessa 2012,forumda iletisim bilgisi olmayan ,isim vermeyen kayitli uyelerin ,inandirici ve is yaptirimi konusunda, herzaman basarisiz ve bosa zaman kaybi olarak bakmisimdir.Bu benim sahsi gorusumdur.Saygilar,hayirli isler

@ newyok arkadasim.

sizin icin anlam ifade edecekse yada gerekli ise seve seve iletisim bilgilerimi yaziyorum saygilar

tavar7km@mail.ru isim kerim yildiz tel: 0038 095 463 23 06

daha bir bilgi isteginiz varsa yine buradan belirtin , gucum ve bilgim nispetince cevaplamaya calisirim,

Yerleşim Ukrayna
odessa2012,verdiginiz telefon ve email araciligi ile ,size ulasmada kolaylik saglayacaktir.

@ ismet arkadasım tabıkı ıstedıgın zaman gelebılırsın vede gelme hakkına sahıpsın. ancak eylul ayı bır cok ıs dalı konusunda sezon başı. daha erken gelmenızde fayda var. en azından cıddı bır iş yapmaya karar verirseniz sezon başını degerlendirme şansınız olacaktır.

Yerleşim Ukrayna
Teşekkür ederim odessa2012 önerilerin için. Amacım zaten dil öğrenmek iş konusu çok önemli değil. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Ayda 56000 grivna çıkartman teoride de olsa zor gözüküyor. Kira çok fazla. İyi düşün ince hesap et.

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
@byfever arkadasim kiranin coklugundan sozediyorsun. sana katilmiyorum. cunki her yerin kendine has bir kira bedeli vardir. bakirkoy meydaninda 100 metrekarelik bir yerle esenlerdeki 100 metrekarelik yerin kirasi aynimidir? yeri gormeden degerlendirmeniz biraz acelecilik olmus. soz konusu yer cok islek ve kalabalik olan bir yer. cevredeki 70 metrekarelik magaza yerleri bile 4000 dolardan basliyor

Yerleşim Ukrayna
Kendine has biyeri vardır tamam ama ben o parayı cıkartabilmeni kastetmiştim. Ayrıca dediğin yeride iyi biliyorum. Yer çok guzel. Kaba bi hesapla senin gunde 4000-5000 grivna çıkartman lazım. çok değişik bi konsept yaparsın tutar belki. inşallah kardeşim hakkında hayırlısı.

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
arkadaşlar ırkçılık ne boyutta oralarda ?
Dış ticaret , e -ticaret , girişimcilik hakkında yazıları okumayı çok seviyorum.
Evcil hayvanlar ilgi alanım özellikle kuşlar ve balıklar.
Şiir okumak ve yazmak ayrıcı bir mutluluk kaynağı.
Bu ülkenin Türkünü,Kürdünü,Lazını ,Alevisini,Sünnisi bizim .
İnanın bana dostlar gökyüzü hepimize yeter
Yeni insanlarla tanışmak ,yeni fikirler üretmek için buradayım.
Dileyen herkes mesaj yazabilir
Dürüst ve sevgi dolu insanlara selam olsun.

Güzel günler göreceğiz güneşli günler / Nazım Hikmet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
burada munferit olaylar haric irkcilik yoktur.
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
malesef soz konusu yer bugun itibari ile baskasina kiraya verilmistir, ancak yinede ukraynada kafe bar tarzi bir is dusunen arkadaslar icin yeni arastirmalar yapilabilir, ve uygun yerler bulunabilir. hatta ve hatta mutfak malzemeleri masa ve sandelyeleriyle birlikte kiralanilabilir. bu durumda fazla bir gider ve sermaye gerekmeyecektir. unutmadan sunuda hatirlatmakta fayda goruyorum. ukraynada bizim turkiyedeki gibi dugun salonlari yok. burada dugun zamani bir kafe yada restoran tarzi bir yer kiralanilir. 50-100 kisilik kutlama yapilir. sozunu ettigim tarzda karaoke barli bir yer acilirsa isik ve ses sistemi yuzunden dugunlerde tercih edilen yerlerin basinda gelecektir. ayrica unutmayalimki su an dugun sezonu hizla yaklasmakta .

tum forum arkadaslarina saygilar

Yerleşim Ukrayna
HAYIRLISI OLSUN .....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Bu tip bir yeri satın almak istesen ne kadar rakamı.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
böyle bir yerin yıllık maliyeti ve gideri ortalama ne kadardır.. ORTALAMA...
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
@yurdalan arkadasim. sozunu ettigim yerin kiraya verildigini yazmistim. oranin yillik maliyetinin ne olacagini birakalim kiralayan dusunsun. ancak ciddi dusunen olursa baska yerde bakilabilir. ancak o zaman o yerin konumu ve kirasina gore yillik maliyet hesaplanabilir.

kafe bar ve karaoke olayinda burada yasayan mevcut turk afgan azeri ve suriyelileri cekebilirsek birazda rus karisimi bu isten gercekten guzel kazanc elde edilebilir, cunki burada yasayan turkler ve afganlar eglence icin surekli diskolara gidiyorlar. kendilerinden birinin boyle bir is yapmasi durumunda mekan ve eglence anlayislarini degismeleri zor olmaz, cunki burada hepimizin cevresi ortak. illaki dostlari ile vakit gecirmek icin gelecekler. gunduzleride helal etten yemek buyuk avantaj. cunki soz konusu kesim yabanci restoranlardan yemek yemeye cekiniyor. (domuz etinden dolayi) kendilerinden olan bir isletmeye cok kolay guveneceklerdir.

Yerleşim Ukrayna