bu yazın başında fason olarak halı yıkama işine başladım,reklam dağıttıkça gerçekten para kazanılıyo,ama talepler doğrultusunda yeni yeni gelişmekte olan koltuk yıkama işinede başladım. koltuk yıkama işi nedir. 1 tane makina alıyosunuz cleanvac aldım ben 1.450 tl. ve el ialnı basıp apartmanlara pazar çıkışında elden bayanlara veriyorsunuz. piyasa koltuğu 80-100 tl arasında yıkıyor. tabıkı 80-100 e yıkayanlar kendi halı yıkama işleri çok yoğun oldugu ıcın pek fıyat kıramıyorlar. fiyat kırması oraya bır kac adam baglaması demektır. siz 50 tl den koltuk takımı yıkayacaksınız yatak ve cek yata uygun fıyat vereceksınız. bulundugum sehırde 4 kardes var 1 araba 2 tane makınaları var. aksama kadar durmadan koltuk yıkıyolar. ben bır takımı 2-3 saat arasında bıtırıyorum. eskı paneelvan arac ve 1 makına sızın ısınızı gorur. yada bı kartal marka arac bıle ısınızı gorur. vergı yok algı yok. malıyetıde 3 tl deterjan malıyetı su ve elektrıık musterıden. sızın tek malıyetınız gıttıgınız adrese yakılan yakıt ve 3 tl deterjan masrafı. çalışmak isteyen bu işi yapmak isteyen arkadaşlara burdan her turlu sorularını cvplayabılırım. cok kolay ıs ılk yıkamayı evınızde yapın. ısı hemen ogreneceksınız. makınayı kartla ayda 100 tl ye verıyolar ben alalaı 1 ay oldu kendı parasını cıkarttım sukur. ben 70 e yıkıyorum ama 50 tl ye dusurecem.