Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptancı Acmak

Başlatancicek18Tarih20/07/2012 00:25:27Yorum3

İlk mesaj
Üye141 yazı
selamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar gebzede evimizin altında dükkan seklidne depomuz var buraya gıda ve dayanıklı toplu tüketim toptan ve parakente bir yer acayım diyorum salca zeytin baharat fasulye princ bulgur nohut barbunya mısır&mısır unu barbunya ve diger ev gerecleri alanında market yemek firmaları ve pazarlara dagıtımını yapabilecegim ufaktan bir yer acayım diyorum ama bu tarz ürünleri en ucuz ve ilk el olarak nerelerden temin edebilirm ?
selamlar saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye9 yazı
ilk elden mal bulmak için üreticisine ulaşcaksın veya üreticinin sana ulaşmasını sağlıyacaksın örneğin ben zeytn ve zeytnyağı üreticisiim yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye105 yazı
istanbul rami gıda toptancılar çarşısı var orayda bak onlarda toptancı ama sen gebzede ufak bir kar marjıyla yine piyasanın altında mal verebilirisin diye düşünüyorum hayırlı işler
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye53 yazı

Sen stabildikten sonra her türlü mal sana gelir merak etme..her üretici mal satmak derdinde..ben de toptan gıda işi yapıyorum istanbulda istersen yardımcı olurum..ürünler kaliteli fiyat da uygun olurasa hem iyi ım yaparsın..toptan olarak satış yaparken nasıl olsa nakite sıkışacaksın bu yüzden perakende sayesinde elinde nakit olur ikisi birbirini destekler..kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda