Almanyada oturum alma ve şirket sahibi olmak isteyenlere.Ben bu işi yapıyorum bence bu fırsatı hiç kaçırmayın.Türkiyede ki politk boş vatlarla artık avunmadan vaz geçin ve cidti şeylerle ugraşın.İlgililer buraya yazabilir sabribaba38@hotmail.com sabrituerk38@web.de
selam biraz daha açık ve bilgilendirici olurmusun, mesela bu gibi bir girişim için ne kadar bütce ayırmak gerekiyor e-mail atarsanız sevinirim. isocak@hotmail.com
merhaba ya anlamiyorum su Almanyada bu isi nasil ve nerede yapiyorsunuz.bukadar kolaymi .acaba bu firsati sen goruyorsunda baska kimse gormuyormu.benim burnuma pis kokular geliyor bu meillde.bence insanlarin hayalleriyle oynanmasin evinden vatanindan kopup gelise bu kisiler burda perisan olurlarsa bunada bi cozumunuz varmi acaba .bir bu sitenin civisi cikmamisti cok sukur buda bozuldi.simdi kendimize baska bi site bulalim.
hehe, yaw kardesim ben almanyadayim, buranin politik sistemini cok iyi biliyorum. heleki su anki kosullarda cok ama cok zor dedigin is... büyük sirketlerin bile isadami vizelerini uzatmiyorlar sen bizim mehmet agaya sirket acacaksinda, yada acik sirkete kalifiye personel göstereceksinde.... eskidendi kardesim onlar. adam evlendigi ailesini getiremiyor artik buraya. ama ben riski seviyorum, yeterli param var diyen arkadaslar tercih edebilir :)
sarı cizmeli mehmet ağa oturum alıyorum dediğiniz şey sticker olmasınmı geçici kalma musadece bir kaç aylık ?sadece şirket kurmak istiyenlere bu hak tanınıyorda:)
syn uyeler simdi bu arkadasimiz almanyada sirket sahibi yapar ve oturum izni alinir gibi soz acmasi normaldir bence,..................... sebebi ise soyle yorumlayabilirim avrupada yasamak ile turkiyedeki yasamanin arasinda pek farkliliklar yoktur. turkiyede yasayanlarin imkanlari sinirlidir ve zorluklara tabidir. almanyada yasayan icin bazi kolayliklar mevcut tur .tabi bu demek degilki herkes bu gorus acisina mevcuttur.. .turkiyede yasayan ve maddi imkani olan kisiye dunyanin her yeri aciktir.. zaten parasi olup ta yapamayan kisi de eksik bilgiler vardir. ben inanirim parasi olup ta avrupanin herhengi bir ulkesinde is yapma firsatlari mevcuttur. ..tabi masraflari coktur..... bu demek degilki avrupa yasayan herkes bilir bunlari ... parasi cok olan ve turkiyede yapamayan hemserilerime simdiden basarilar dilerim. yolunuz acik olsun..... saygilarimla...
bu sabri baba da yazdi gitti ya savunmayi benmi yapacam anlamadim..alooooooooo sabri baba cik ortayada acikla bu isi bende merak ettim ..yok dalga gectiysen de de bilelim.ne diyem sen cik ortayada acikla
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz