Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Turkiye De İlk !!

BaşlatanaltanagaTarih18/07/2012 13:15:52Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Selamlar,

Elimde dünyada henüz yeni olan ve Turkiyede olmayan bir ürün var, Video katalog. firmaların ürün tanıtımını ve firmalarını daha prestijli hale getirmek ve müşteri potansiyelini artırabilmek için bu ürünü mukemmel bir fırsat olarak görüyorum . Bu ürünün distributörlüğünü aldım ancak, pazarlama konusunda sıkıntılarım var. belki bu sitede bulunan değerli arkadaşlar bu ürün hakkında ve pazarlanması hakkında benimle değerli görüşlerini paylaşacaklardır.
http://www.youtube.com/watch?v=lQW0TmBSBhI&feature=youtu.be

ürünü yukarıdaki linkten seyredebilirsiniz. Şayet beğenir ve firmanız için boyle bir şey düşünürseniz, lütfen arayın görüşelim.
Bana ulaşmak isterseniz,
telefonum 05320540171
Selamlar,
Altan.
Altan EYUPOGLU

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye13 yazı
erdalcnel@hotmail.com
detaylı bilgi için mail atabilirsiniz yada ekleyebilirsiniz altan bey

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye65 yazı
Gayet güzel bir ürün eğer maliyeti yüksek değilse iyi iş yapılabilirniz.. İlk önce bütçeyi sağla**** TV reklamlarından geri dönüş daha iyi olur. Daha sonra sosyal medya ( Adwords , youtube , facebook ) olarak marka bilinirliği ve ürün tanıtımı yapmalısınız....

Bence ürüne kendi markanızı bastırın daha sağlam yol alırsınız....
www.antepdukkani.com
Gaziantep yöresel ürünleri

Yerleşim Türkiye / gaziantepMeslek Ynternet
Yeni Üye7 yazı
Çok ilginç bir ürün. Firmaların kendi tanıtımlarını yapabilmeleri açısından çok hoş bir araç . Özellikle inşaat firmaları, ilaç firmaları ve Tv program tanıtımları. Mesela ben aynı zamanda Yapımcıyım hemen aklıma kendi programımın tanıtımı için demo çalışması geldi. Birim fiyatı nedir acaba?

aydil_sel@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye32 yazı
fiyati 35 ila 65 usd arasi dusunuyoruz. daha dogrusu musterinin tam olarak verecegi reklam kapasitesine gore fiyatlar degisken olacaktir. ancak en yuksek rakam 65 usd gibi olacaktir. bana pazarlama konusunda yardimci olacak ciddi firmalara ihtiyacim var. ozellikle THY, Futbol kulupleri, siyasi partiler(secimlerde belediye baskanlari villet vekilleri icin iyi bir firsat olacagini dusunuyorum. ornek bu zamana kadar yaptiklari projeler ve bundan sonra yapacaklari projeleri rahatlikla sergileyebilirler ve her haneye 1 adet verebilirler, secmen istesede istemesede acip seyredecektir) ozellikle bu bahsettigim firmalar ve siyasi partileri baglayabilecek tanitim firmalarina , yada bu bahsettigim yerlerde saglam bagi olanlara ihtiyacim var. cunku buralarda adetler en az 100 bin en cok 5 milyon adet olacaktir. zaten 10.000 alti siparisi sanirim ilk etapta yapmayacagiz. umarim bu konuda bana yardimci olabilecek birileri vardir.
Selamlar,

Altan Eyupoglu
05320540171
Altan EYUPOGLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye444 yazı
sevgili altanaga,

verdiğiniz linkten ürünü inceledim. aslında gayet yaratıcı bir fikir ve ürün ancak sorun şu ki; vermiş olduğunuz fiyat ülkemiz şartlarına göre çok yüksek kalır ve de bu fiyatlara satabileceğinizi düşünmüyorum.

benim aklıma sizin vermiş olduğunuz örneklerden daha çok ve güzel satış satış alanları geldi ama fiyatı duyunca geri çekildim.

verdiğiniz fiyat aralığı da çok geniş esasında . 35 dolar ile 65 dolar fiyat aralığında neredeyse % 100 fark var. bu fark neye göre değişiyor. eksik bilgi vermişsiniz burdan , o yüzden size çok sağlıklı yorum yapamıyorum. ama değil 35 dolar, 35 tl bile olsa yine de çok yüksek bir reklam bence.

şöyle ki ;

en az 10000 adet demişsiniz. 50 dolardan yapsanız 50 bin dolar, yani 90 bin tl yapar. bu 90 bin tl ile tv - gazete reklamları bile verilir ve daha etkili de olur üstelik.

amacım sizi olumsuz etkilemek olmasa da maalesef kendi düşüncem böyle. fakat umarım siz başarılı olursunuz.

iyi çalışmalar...
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye59 yazı
Merhaba,

sevkinizi kirmak istemem ama Maserati gibi firmalar haricinde bir firmanin bunu kullanmasi ucuk bir dusunce bence.

35$lik urunu potansiyel musteriye vereceksiniz, adam minnacik ekrandaki videoyu bir kere izleyecek veya izlemeyecek ve sonra cope atacak... Deger mi sizce???

Bunun yerine 1-2TL'ye bastirilmis kaliteli bir urun katalogu bence firma icin cok daha etkili olacaktir.

Olu dogmus, gereksiz bir icada benziyor.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Memur
Yeni Üye26 yazı
ipad bu kataloğun yaptığı işten çok fazlasını yapıyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye123 yazı
bu ürün tam manasıyla yeni sayılmaz.

bu ürünün gazete versiyonu zaten piyasada var.

Ayrıca Türkiye'de bir firma / parti / vs. sırf tanıtım için bu kadar parayı sokağa atacağını düşünemiyorum.

siz otellere yönelin bence...
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk