Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Uluslararasi E-ticaret Kanunu

BaşlatanefeydTarih16/07/2012 16:14:14Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Uluslararasi E-ticaret sitesi kurmanin hukuki yapisi nedir.Bu sistemin vergi kontrolu nasil yapilmaktadir.
Uluslararasi E-ticaret`in hukuki gereksinim ve yapilarini bilenlerden yardirmlarinizi bekliyorum..

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye762 yazı
ticari amacli kurulan siteler kuruldugu ulkenin kanunlarina uygun olmak zorundadir.faaliyet alaniniz birden fazla ulkeyi kapsiyorsa o zaman her ulkenin bu konudaki kanun ve yonetmeliklerini tek tek incelemeniz lazim.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye762 yazı
yakorank

e ticaret siteni dunyanin neresinde kurarsan kur kazandigin para mikatr bazinda vergiye tabidir.vergi vermeden yaptigin her turlu ticaret cezai yaptirima tabidir ve yasal degildir.hosting ve domaini istedigin yerden alabilirsin ama e ticaret sitenin kayitli oldugu bir adres olmak zorunda.ticaretin esaslarindan bir tanesi de budur.aksi halde guven saglayamazsin.

Yeni Üye34 yazı

turkiye icin kurulan ticari site,uye olunmasi icin para temin ediyorum.vergi sistemi nasil olacak,sonradan ceza odemek istemiyorum veya yaptirimlara maruz kalmak istemiyorum.

ayrica sitenin kendine has yapisinin calinmamasi icin neler yapabilirim.

Üye628 yazı
Teşekkür ederiz çok özel bilgiler için.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye762 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yakorank
O dediğiniz kayıtı isterseniz gizlide yapabilirsiniz kimse o kayıta ulaşamaz veya isterseniz her saat başı başka bir kayıt başka bir isim başka bişr telefonda girebilirsiniz. O kayıt dediğiniz şey isnildiğinde değişir. Kim alışveriş yaparken site kimin adına kayıtlı diye bakıyor? İsteyen istediği kadar baksın, wois den çıkan kayıt hiç birşeyi ifade etmez, anında değişiyor çünki. Ben ordaki kayıtı exportsrvce yazdım varsayalım, sizin aderesinizi telefonunuzu yazdım diyelim ben mal satınca vergisini sizmi vereceksiniz?

ben posta adresinden bahsediyorum whois kayıtlarından degil.sitenin ismi www...................... com tamam ama gercek bir posta adresinin de olması şart.

Yeni Üye34 yazı
buraya kadar yazi yazanlara cok tesekkur ederim,yazilarinizin devamini bekliyorum.saygilar