Cihanturk ben cok olmadi bir yerde okumustum ceviz yapraginin ekzama gibi hastaliklara iyi geldigini yani derim ki Aktarlara kurutulmus ve paketlenmis olarak satabilirsin. Yine bir Hollanda sitesinden alinti :
Tıbbi kullanım
Ceviz bir infüzyon anemi için bir çare olarak kullanılır ve bazen bir iştah uyarıcı olarak önerilen doğal ilaçtır bırakır.
Hildegard von Bingen ceviz göre kaliteli kas büyümeye gıdalar, güçlendirmek kemik ve sinir sistemi vardır.
Daha önce, sadece fındık veya fındık yağı kullanılır. 19. yüzyıldan itibaren, yaprak ve ağaç kabuğu daha egzama, uçuk ve ülser gibi cilt hastalıkları için bir çare olarak kullanılmaktadır. Yaprakları da anemi, gut, bezlerin şişmesine ve kan arıtma için kullanılmıştır.
Avrupa'da, ceviz nedeniyle bu, antibakteriyel, antiviral ve antifungal özelliklerini kumaş juglon için çocuklarda egzama ve göz kapağı iltihabı için popüler bir ev çıkar yol, bırakır. Bu büzücü, yara iyileştirici ve anti-septik çalışır. Yaprakların bir kaynatma bir lapa veya betmiddel olarak kullanılır.
Yaprakları ve yeşil deri bir özü de hafif ishal, deri hastalıkları, varis, hemoroid ve artrit ve romatizmal hastalıkları olan yardım etmek için dahili olarak kullanılır.
Yaprak ekstresi de bağırsak solucanları için dahili olarak kullanılır.
Ceviz yağı yüksek kolesterol karşı salata ve korur lezzetli ve yetersiz kan akışının neden olduğu kalp hastalığı önleyebilir. Bu, akne, sedef hastalığı için de saç dökülmesi, astım, saman nezlesi, PMS, menopoz belirtileri ve hastalıktan iyileşme destekleyicidir.
Haricen kullanılan yağ cildi yumuşatır ve nemlendirir, bronzlaşma sürecini hızlandırır ve dehidratasyon karşı cildi korur.