Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sitelere Bungee Jumping Fikri

BaşlatanmesmerinaTarih15/07/2012 13:50:18Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
günümüzde artık siteler çoğaldı bildiğiniz gibi. bu sitelere yeni bir iş fikri olarak bungee jumping kurmak nasıl olur . Şöyleki aşağıdaki videoyu izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=lH8DovjA45I&feature=my_liked_videos&list=LLJeyG4pTLohhfrPf-gXiY0A

Bu videodak ip ikidemir cubuk arasında gerdirilmiş benim yapmak istediğim iz bunu sitedeki iki bina arasında yapmak.

sizce nasıl ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye68 yazı
daha çok alışveriş merkezlerinde tutuyor bu olay,insan sirkülasyonunun fazla olduğu yerlerde..sitelerde kim bungee jumping yapar bilemem..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye172 yazı
kusura bakmayın.alakası olmayan konuya yazıyorum.

Konularım ve mesajlarım neden ,onaylanmıyor yada onaylansa bile neden 3-5 gün sonra onaylanıyor.Eğer burda yazı yazmamı ,konu açmamı istemeyen varsa beni tamamen siteden banlayınki boşuna yazmayalım.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Üye355 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - markalı
kusura bakmayın.alakası olmayan konuya yazıyorum.

Konularım ve mesajlarım neden ,onaylanmıyor yada onaylansa bile neden 3-5 gün sonra onaylanıyor.Eğer burda yazı yazmamı ,konu açmamı istemeyen varsa beni tamamen siteden banlayınki boşuna yazmayalım.

Arkadaşım sırf senle alakalı bir durum değil bu. Sitede aynı sorunlarla son 1-2 aydır bende karşılaşıyorum . Site yönetiminde bir boşluk oluştu ve yahut başka bir mesele var galiba. Saygılar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret