Yaşarım Mutlu Olurum, Yaşarım Mutlu Ederim, Yaşarım Tabiki Mutsuzda Olurum Ama Yaşadığım Sürece Umutsuz, Şükürsüz Olmam... Aldatmaya Çalışanlar, Aldanırlar! Güvenim Kaybedilir Ama, Ben Hep Kazanırım...
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - safiran Güzel iş ama nacizane otomotiv sektöründen olduğum için küçük birkaç bilgilendirmede bulunayım. 1. çinden acaip derecede ucuza plastik ürünler hali hazırda gelmekte bakmayın parçacıların yüksek rakamla satmasına 2. tampon imalatı eski kuş serisinin tamponlarını yapmak gibi değil onları polyesterden yapıyorduk. ama işin rengi değişti şimdi 3. her tampon için ayrı kalıp yapmanız gerekiyor. kalıp maliyetlerini birazcık araştırmanızı tavsiye ederim. 4. örnek Şu anda focusun 5 ayrı üretilmiş modeli mevcut hangisinin kalıbını yapacaksınız? 5. model çeşitliliği son noktada renaultun 16 çeşit nerdeyse aracı var ön arka tampon dediğinizde 32 tane kalıp demek bu 1 tek kalıbın maliyetini (ki ben biliyorum herhangi bir kalıpcıya sorun) ne demek istediğimi anlayacaksınız Not= hayallerinizi kırmak istemem sadece gerçekleri yazayım dedim. |