İlk mesaj
Dış Ticaret
Çinden İthalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumA
Üye123 yazı
12/07/2012 : 09:20:51#1
Web sitesi
Alıntı
İletişime geçerseniz detaylı konuşuruz....
S
Yeni Üye94 yazı
B
Yeni Üye3 yazı
Atla uçağa yıwu sehrıne git Şanghay 2-3saat bı yolculuk her ıstedıgın anında ayağına dolanır ,iş ıthalatın incelıklerı onuda kafası çalişan bı gümrük muşavırı çözer geriye kalan iş paraları saymak slm
Seref Borali
U
Üye844 yazı
15/05/2014 : 20:09:08#4
Web sitesi
Alıntı
WhatsApp 5302749493
M
Yeni Üye67 yazı
merhaba ,
mustafa bal ben gümrük müşaviriyim aynı anda dış ticaret firmam var çinde ortak çalıştığımız arkadaşlarımız var yardımcı olmaya çalışırız
mustafa bal ben gümrük müşaviriyim aynı anda dış ticaret firmam var çinde ortak çalıştığımız arkadaşlarımız var yardımcı olmaya çalışırız
BALBAY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD ŞTİ
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14
MUSTAFA BAL 0507 247 41 14
F
Yeni Üye7 yazı
17/05/2014 : 12:23:09#6
Web sitesi
Alıntı
Sütlican kardeşim BOYAN TECHNICIAN AND MERCHANDISING LIMITED olarak hem Çin hem de Türkiye'de ki şirketlerim ile Çin'den ithalat işleri yapıyoruz.İki kelime yabancı dil bilip sonrada elinde cep telefonu ile sokakta gezen iş takipçisi adı altında iş yapan takipçilerle değil "Her yönü ile resmi" bir şirket ile çalışmak istiyorsan mail adresim fatih@btm-global.com . Ayrıca Web sitemizden alternatif irtibat yollarınıda görebilirsin.
Ayrıca sana tavsiyemdir, benim bir arkadaşım var Çin'de şunu yapıyor bunu yapıyor o sana yardımcı olur diyerek başlayan tekliflere dikkat et, bu pıyasada çok fazla para kaybeden insanlar biliyoruz bu sebeple. sana nacızane tedbir tavsiyemdir.
selamlar
Ayrıca sana tavsiyemdir, benim bir arkadaşım var Çin'de şunu yapıyor bunu yapıyor o sana yardımcı olur diyerek başlayan tekliflere dikkat et, bu pıyasada çok fazla para kaybeden insanlar biliyoruz bu sebeple. sana nacızane tedbir tavsiyemdir.
selamlar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz