Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurtdışında İnşaat Taahhüt, İthalat/ihracat Ortak?

Başlatanonur060606Tarih07/07/2012 16:55:55Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
İyi günler arkadaşlar,

Ankara'da ikamet eden inşaat yüksek mühendisiyim. Türkiye'deki işime ek olarak yurtdışında da birşeyler yapmayı arzuluyorum. İlk başta koyabileceğim sermaye $ 100K kadar olmakla beraber, ülkeye, ortağa ve işe göre artabilir.

Sektör olarak inşaat taahhüt, parakende satış, ithalat/ihracat, e-commerce düşünüyorum.

Yurtdışındaki işlerinde ortak arayan, kurulu işi olup da sermaye sıkıntısı çekenler ile tanışmak istiyorum.

Saygılar.

Onur

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye56 yazı
Selam, Berlinde Insaat sektörü cildirmis durumda.Ben 3 senedir bu dalda aktiv sekilde bir firmam var.Ne yazikki Ailevi sebeblerden dolayi cektigim maddi sikintilar yüzünden gerekli yatirimlari yapip ilerleme yapamiyorum.Firmama ait 3,5 ton agirliginda is transporterim ve ufak bir müsteri potansiyleim var.Gerekli olan 30-40 bin € kapitalim olsa ve kalifiye elemanlar calistirabilsem,ayda net 15-50 bin arasi kazanc saglanabilir.Ilgilenirseniz mail atabalirsiniz.
Not:2 cocuk sahibi ve cevresinde sevilen sayilan birisiyim.
Saygilar

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
Merhabalar ilgilenirseniz polonyada insaat taahhut isleri verebiliriz suan da elimde 5 milyon euroluk ufak bir spor salonu isi var ekibiniz varsa projeleri yollarim incelerseniz devlet garantili olup odeme sekli 15 gunde birdir. ilgilenirseniz ayrintilari gorusebiliriz saygilarimla.
ccc

Yerleşim Polonya / KrakowMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
İlgilenirseniz aracılık yapıyorum taz yatırımla ithalat ihracat yapabilirsiniz detaylat için mesaj atabilirsiniz
blue star

Yerleşim Japonya / NagoyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye180 yazı
Almanyaya Rest post yani e Satis eBay olmak uzere insaat Mal sat
Ak mumkun ornek ,Keramik ,wc Tasi ,Mermer vs
Isten anlamak lazim ,fakat Almanya surekli tamiratta ve ucuz depolar Mevcut,m² 2,5 eu Kira yer Cok Belcika siniri , ucuz ,para Almanya da eBay Dan ucuz mal satisi su an trend
Yeterki Tr den ucuz mal Temin edebilecek isi bilen kisi güzel para
Kazanir.
Almanyada satilik Sigortasi calisan Bir GmbH Tr den mal aliminda kolaylik saglar ,eBay satislari pesindir .
Ticaretten anlayan ,arkadaslar ve insaat isinden anlayanlar Birlesin Pastadan Payinizi Alin.
Kolay Gelsin.
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
Ukraynada iyi bir yerde cafe bistro türü bir yatırım düşünürmüsünüz?
Saygılarımla,

Hayrettin
haysarac@hotmail.com
H.S.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye82 yazı
Rusya da hazir kurulu kereste fabrikasi. Kurutma firinlari. Ahsap (press yapistirma profil kalas) larla fin usulu evler yapmak icin de makineler mevcut.
fatih orman urunleri

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Ymalat
Yeni Üye45 yazı
Onur bey Herkez bildigi ve tecrübesi dahilinde bir seyler yazmis .. ben Almanyadayim ve tam 25 yildir emlak ve konut isiyle mesgulüm
insaa Edip satmaktan ,insaa olmus binalarin bakim ve Zamani degerlerini kaybetmemeleri icin gereken bütün islemleri ,23 kisilik personelim ile
ifa etmeye calisiyorum . her neyse size diyebilecegim su . 1 milyon eurodan asagi sermayeyle almanyda insaat sektöründe ciddi para kazanmak
tamamen bir fantazi . saygila iyi calismalar
hakan

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Serbest meslek
Üye413 yazı
merhaba onur bey. bende sizin gibi düşünen birini aramak amacı ile başlık açmıştım . henüz onaylanmamış ve onaylanırmı bilmem ama kopyala yapıştır yapıyorum.

yaklaşık 10 yıldır ukraynada yaşamam sebebiyle bu ülkenin kanunlarını kültürünü ve dilini iyi derecede biliyorum. yine 10 yıldır bu ülkede ticaterle meşgul olduğumdan ticari hayatını müşteri potansiyelini pazar ağını ve müşteri pisikolojisini iyi bilmekteyim.

hal böyle iken türkiyeden ukraynaya yatırım yapacak ciddi girişimcilerle iş birliği yapmak istiyorum. ve şu an türkiyedeyim ayrıntılar için 0533 0408953 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

bilindiği üzere ukraynada üretim ve imalat sektöründe köşe taşları henüz kapılmadığından yapılabilecek iş imkanları çoktur. bir kaçını sıralayacak olursak textil plastik gıda imalat ve toptancılığı isabetli işlerdendir ve ülkede bu konuda açıklar bulunmaktadır. yine bilindiği üzere kısa bir süre sonra ukrayna türkiye arasında imzalanan serbest ticaret anlaşması yürürlüğe gireceğinden şimdiden alt yapıyı oluşturmak büyük önem arzetmektedir.

ayrıca bu kapsamda türkiyede üretilen hazır mamülleri ukraynada pazarlayacak olursak devletinde teşviklerini desteğini gözardı edemeyiz. bu teşviklerle oradaki kira fuar organizasyonları ve reklam harcamaları gibi giderlerin %50 sini türkiye devletinin teşviki olarak kullanılacağını unutmamakta fayda var

Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY®’nin Desteklenmesi

Destek Üst Limiti:
Firmaların 50.000 USD ile 500.000 USD arasında olan çeşitli konulardaki harcamaları desteklenmektedir.
Destek Alt Limiti:
yok
Destek Oranı:
%50
“İhracatçı Birlikleri”, “Üretici Dernekleri”, “Üretici Birlikleri”nin, sektörlerinin yurtdışında tanıtımı amacıyla gerçekleştirecekleri harcamalara ilişkin giderler, Türkiye’de ticari ve/veya sınai faaliyette bulunan şirketlerin ürünlerinin markalaşması amacıyla gerçekleştirecekleri faaliyetlere ilişkin giderler ile İhracatçı Birliklerinin TURQUALİTY® Programı kapsamında firmalara yurt içinde ve yurt dışında markalaşma sürecinde vereceği desteklere ilişkin harcamalar, Türk markalarının pazara giriş ve tutunmalarına yönelik gerçekleştireceği her türlü faaliyet ve organizasyonlara ilişkin giderler ile olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi için yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştireceği her türlü harcamaların uluslararası kurallara göre desteklenmesi amaçlanmaktadır.

bu arada not: lütfen yatırım konusunda ciddi olanlar yorum ve değerlendirmelerde bulunsunlar. ukraynada kadın kız hayalleriyle bu başlığa gereksiz yorumlar yazılmamasını rica ediyorum. ÖNCELİKLİ VE TEK AMAÇ TİCARET VE YATIRIM OLMALI

saygılarla
gama200@ukr.net

gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
rusyada proje işine ortak olmak isterseniz arayın görüşelim 0545201 4482 erhan

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ythalat / Yhracat