Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Öğretmene Tekstilcilerden Yardım

BaşlatanpazarciogretmenTarih07/07/2012 16:11:11Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Herkese selamlar.

Sevgili arkadaşlar lütfen yazımı sonuna kadar okuyun.

Ben istanbulda çalışan öğretmenim. hayat şartları zor olduğu için ek iş yapmaya karar verdim. Lakin yapacak iş yok.ben de pazar girişlerinde belli başlı yol güzergahları gibi yerlerde birşeyler satmaya karar verdim. ancak aklıma çorap ve atlet tarzı şeyler satmak geldi. ama istanbuldaki bu ürünler nereden alınır nasıl alınır kaça alınır bilmediğim için hala başlayamadım.

allah rızası için bu konularda bana yardım edecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. çorap ya da atlet vs nerelerden alabilirim kaça alabilirim?

ayrıca elinizde herhangi bir ürün vardır üreticisinizdir ya da toptancısınızdır bu ürünleri de satabilirsin diyenlerin tekliflerini bekliyorum.

ben bu ticaret işine bir yerden girmeliyim.yapacağıma inanıyorum da sadece ilk başta ürün tedariki konusunda sıkıntım var.

tekliflerinizi ve önerilerinizi ister konu altından isterseniz de ismailyildirim4@gmail.com mail adresine bekliyorum.

hepinize teşekkür ederim.

not: aklıma yatan uygun fiyatlı ürünler tavsiye ederseniz sadece ben değil bu işi yapacak 3-5 tane kişiye de mal satabilirsiniz benim aracılığımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye183 yazı
sayın hocam öncelikle yapacak olduğunuz işte size şimdiden başarılar dilerim.ben manisada tekstil imalatçısıyım.fiyatlarımız istanbul piyasasının bıraz daha altında fakat çorap vs grubu değil dış giyim penye üzerine.eğer düşünürseniz. www.kutayteks.com sitemiz. 05533184692 telefon numaram kutayinan@hotmail.com da mail adresim.Allah yolununuzu acık eylesin.hayırlı günler
il

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye20 yazı
çok sağol hocam en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğim. ayın 15 inde ben de manisada olacağım bir haftalığına. belki sizi ziyaret de edebilirim.

konu hala güncel arkadaşlar. tavsiyelerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye97 yazı

hocam yeşildireğe gidin.hanların hepsini gezin.üst katlara kadar çıkın.en uygun fiyatlara ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Üye122 yazı
ben boxer üreticisiyim. pazarcılara boxer veriyorum

.hocam yardımcı olabilirim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye324 yazı
T-box markanın orjinal çoğu etiketli penye bluz, askılı, tshirt, degaje karışık modelleri var istersen. zen.tr@hotmail.com
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
hala bir netice alamadım arkadaşlar. özellikle çorap konusunda uygun nerden alabilirim fabrikadan falan satan varsa bana ulaşırsa sevinirim. yeşildirek benim gibi gidenlere yüksek fiyat söylüyor.

Üye324 yazı
Markalı çorap mı arıyorsunuz ?
www.jovenmedya.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye597 yazı
Hocam

İstanbul Yeşildirek Attarbaşı hana uğrarsanız, uygun iç giyim ve çorap bulabilirsiniz.
aryz64@msn.com

Allah yardımcınız olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
orası uygun değil hocam.ya da adamlar beni görünce farklı fiyat istiyorlar.

Üye340 yazı
konıkste arama yapın çorap cok ucuz verenler var
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye91 yazı
hocam çorap işi yapacaksanız bne size çorap konusunda yardımcı olmak isterim piyasaya yeni yeni giren bambu ve kayın ağaçlarından yapılan %100 organik ayak mantarına iyi gelen ve her türlü ayak problemlerine iyi gelen bu özel çoraplarla işinizi rahatça geliştirebilirsiniz.düşünürseniz düzinesini 28 tl verebilirim
adrenalin8105@hotmail.com
adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda