Sevgili arkadaşlar lütfen yazımı sonuna kadar okuyun.
Ben istanbulda çalışan öğretmenim. hayat şartları zor olduğu için ek iş yapmaya karar verdim. Lakin yapacak iş yok.ben de pazar girişlerinde belli başlı yol güzergahları gibi yerlerde birşeyler satmaya karar verdim. ancak aklıma çorap ve atlet tarzı şeyler satmak geldi. ama istanbuldaki bu ürünler nereden alınır nasıl alınır kaça alınır bilmediğim için hala başlayamadım.
allah rızası için bu konularda bana yardım edecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. çorap ya da atlet vs nerelerden alabilirim kaça alabilirim?
ayrıca elinizde herhangi bir ürün vardır üreticisinizdir ya da toptancısınızdır bu ürünleri de satabilirsin diyenlerin tekliflerini bekliyorum.
ben bu ticaret işine bir yerden girmeliyim.yapacağıma inanıyorum da sadece ilk başta ürün tedariki konusunda sıkıntım var.
tekliflerinizi ve önerilerinizi ister konu altından isterseniz de ismailyildirim4@gmail.com mail adresine bekliyorum.
hepinize teşekkür ederim.
not: aklıma yatan uygun fiyatlı ürünler tavsiye ederseniz sadece ben değil bu işi yapacak 3-5 tane kişiye de mal satabilirsiniz benim aracılığımla