Saygılarımla
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - kingsailor Öncelikle sunu belirtiyimki benim bunu gercekleşitme gibi bir niyetim yok..Ne bunla uğraşaka vaktım ne de burdan gelecek paraya ıhtıyacım var. Ben sadece fikir olrk sordum ne kdr mantıklı diye. Konu hakkında kendi fikrimi söylemiş değilim. Yanlız bazı arakdaşlar haddini aşan şekilde hakaretvari söylemlerde bulunmuş. Aynı uslupda yanıt vermek zor değil aslında ama buna da gerek olmadıgı o arkadşların yazdıklarını oku**** tekrara gozden geçimeleri gerektıgını dsnsuyorum. Sistem dahlinde bir numaradan diğer numaraya çağrı atmak mumkun. Arama olayınan gelince. Karşi taraf telefonu açtıgında karsına cıkacak olan şahıs telefonun kullanan kişininn kedisisdir saten. Benım bir başkasının numarasından birini arayıp bişileye soyleyebılme durmumum yok. Ben bunu çağrı amaçlıı kullandım. Şöyleki Tandıgım arakdaşlarmın telefonlarına birbirlerinden çağrı bıraktım. Onlarda birbirleine neden beni aradın diye geri döndü ve herkes karsındakının kendısını aradıgı ıddasından bulundu. Bı kaç gun sonra gerçeği açıkladım.Olay bundan ibaret. |