Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şaka Yaparak Para Kazanmak

BaşlatankingsailorTarih02/07/2012 20:17:43Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
iyi günler arkadaslar ben istediğim bir numaradan diğer istediğim bir numarayi arayabiliyor veya çağrı atabiliyorum ve bunu aradaşlarima şaka amaçlı kullandım ve gerekten çok eğlenceli oldu. Ben bunu bir web sitesi yaparak belli ücret karşılığında arkadaşlarına şaka yapmak isteyen insanlara bu hizmeti sunsam sizce doğru olur mu ?
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye193 yazı
milletin işi gücü yokmu be arkadaşım şaka yapmak için paramı verecek. yapacaksan şaka amaçlı değilde reklam amaçlı yapki bi işe yarasın.
Eğrinin gögeside eğridir

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Üye310 yazı
Doğrusunu filan bilmem de yasal olmayacağı kesin. Bir başkasının telefonundan, başka birini aranmış gibi göstereceksin filan.. Sıkıntılı işler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye238 yazı

Caller-id değiştirme olayı. Türkiye'de hizmet olarak sunan yok ama avrupada var. İstediğin numaradan birilerini arar gibi voip yapabiliyorsun. Misal 155'ten arkadaşını ara karakola gel de :D

Garantili bir şekilde anında polislik ve sonunda da mahkemelik olursun.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Üye219 yazı
Türkiye de henüz mizah anlayışı oturmuş değil ki,siyaset arenasında da bunu çok rahat görebilirsiniz...
Bence hiç bulaşmayın bu işe,başınız çok ağrır ..
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye628 yazı
Bu işin mizah ile ilgisi nedir anlayamadım, akıl ve mantık sahibi aklı başında bir insanın soracağı bir sorumu bu,
bu tamamen iyi niyetle yapılmaya çalışılan ancak lise talebelerinin düşünebileceği saflıkta, bir çalışma, bu bahsettiğiniz sistemin nelere yol açabileceği konusunda eminim en ufak bir fikriniz bile yok,
Her türlü dolandırıcılık, casusluk,ve türlü türlü adli vaka yaşatabilecek başından sonuna kadar arızalı bir durum, niçin, niçin, niçin biraz gülmek için, :-(

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye816 yazı
daha 2 ay önce bir şehir de biri diğer arkadaşının şifresini ele geçirip hakkari de sınava sokmuş tüm Türkiye ye haber olmuştu..

mizaç itibariyle ülkemizin insanları sert kişiliktir yada aşırı saf veyayahut ***dır.. sen kalkıp saf insana şaka yapamazsın anlamaz diğerlerine yaparsan ana avrat şarkı dinlersin..

farzet gece 12 de biri aradı filankişi öldü dedi sonra da şaka şaka dedi sen ne yaparsın sayın konuyu açan şahıs
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye46 yazı
Öncelikle sunu belirtiyimki benim bunu gercekleşitme gibi bir niyetim yok..Ne bunla uğraşaka vaktım ne de burdan gelecek paraya ıhtıyacım var. Ben sadece fikir olrk sordum ne kdr mantıklı diye. Konu hakkında kendi fikrimi söylemiş değilim. Yanlız bazı arakdaşlar haddini aşan şekilde hakaretvari söylemlerde bulunmuş. Aynı uslupda yanıt vermek zor değil aslında ama buna da gerek olmadıgı o arkadşların yazdıklarını oku**** tekrara gozden geçimeleri gerektıgını dsnsuyorum.

Sistem dahlinde bir numaradan diğer numaraya çağrı atmak mumkun. Arama olayınan gelince. Karşi taraf telefonu açtıgında karsına cıkacak olan şahıs telefonun kullanan kişininn kedisisdir saten. Benım bir başkasının numarasından birini arayıp bişileye soyleyebılme durmumum yok.

Ben bunu çağrı amaçlıı kullandım. Şöyleki Tandıgım arakdaşlarmın telefonlarına birbirlerinden çağrı bıraktım. Onlarda birbirleine neden beni aradın diye geri döndü ve herkes karsındakının kendısını aradıgı ıddasından bulundu. Bı kaç gun sonra gerçeği açıkladım.Olay bundan ibaret.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye238 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kingsailor
Öncelikle sunu belirtiyimki benim bunu gercekleşitme gibi bir niyetim yok..Ne bunla uğraşaka vaktım ne de burdan gelecek paraya ıhtıyacım var. Ben sadece fikir olrk sordum ne kdr mantıklı diye. Konu hakkında kendi fikrimi söylemiş değilim. Yanlız bazı arakdaşlar haddini aşan şekilde hakaretvari söylemlerde bulunmuş. Aynı uslupda yanıt vermek zor değil aslında ama buna da gerek olmadıgı o arkadşların yazdıklarını oku**** tekrara gozden geçimeleri gerektıgını dsnsuyorum.

Sistem dahlinde bir numaradan diğer numaraya çağrı atmak mumkun. Arama olayınan gelince. Karşi taraf telefonu açtıgında karsına cıkacak olan şahıs telefonun kullanan kişininn kedisisdir saten. Benım bir başkasının numarasından birini arayıp bişileye soyleyebılme durmumum yok.

Ben bunu çağrı amaçlıı kullandım. Şöyleki Tandıgım arakdaşlarmın telefonlarına birbirlerinden çağrı bıraktım. Onlarda birbirleine neden beni aradın diye geri döndü ve herkes karsındakının kendısını aradıgı ıddasından bulundu. Bı kaç gun sonra gerçeği açıkladım.Olay bundan ibaret.

Niyetin yoksa soru niye o zaman? Cevap zaten önemsiz senin için...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis