Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Quantum Kolye Resimli İlan

BaşlatanikizkaTarih01/07/2012 21:56:54Yorum2

İlk mesaj
Üye458 yazı

Kuantum Skaler Enerji Kolye

Kuantum Skaler Enerji Kolye

Ürün tanımı
Kuantum Bilim Skaler Enerji Kolye, düşük sıcaklık altında tedavi ve biyo-seramik formunda koagüle önce, 70 Doğal Kozmik Enerji Mineraller üzerinde içeren özel Japon volkanik lav yapılan aşırı sıcaklık altında işlenen Asya'da ISO Sertifikalı fabrikasında üretilen giyilebilir el yapımı takı yapısal bir moleküler düzeyde birbirine yapıştırılır. Kuantum Kolye, en etkili ve hızlı hareket sonucu piyasada en yüksek negatif iyon sayısı vardır. Biz sadece Japonya'da bulunan ve derin deniz volkanik kayalar garanti sektöründe herhangi bir Kuantum Kolye daha skaler enerji yayar karışımın içinde birleştirir. Bu Kuantum Kolye, pozitif enerji akışını teşvik ve enerji dengesini korumak için yardımcı temel K40 rezonans gibi skaler enerji yayar. Aynı enerji seviyesi 2500 negatif iyonlar su düşme veya mağaralar giderek alabilirsiniz. 2500 negatif iyonlar sadece "4000-4500 negatif iyonlar kadar 4 gidebilirsiniz. Vücudumuzda derin" skaler enerji yayarlar 2 kadar nüfuz edebilir ve daha hızlı su ve gıda enerji verir. Skaler enerji, doğal bir enerji ve herhangi bir yan etkisi yoktur. Bu potansiyel, ısı enerji emici ve biyo-enerji vücudun metabolik fonksiyonlarını bütünsel sağlıklı yaşam elde yardımcı dönüştürerek vücudunuzun yaşam gücü uyum. Bir zincir takarak ya da cebinizde taşımak. Kuantum Kolye skaler enerji zahiren ve bünyesinde çalışır. Görünüşte skaler enerji vücudun biyo-alan artırır. Içsel hücre geçirgenliği kolaylaştırmak için çalışır ve böylece hücrelerin vücutta birçok fizyolojik fonksiyonları geliştirir.

Skaler Enerji nedir?
Enerjinin korunumu prensibine göre, enerji daimi ama dönüştürülebilir. Dönüşüm sürecinde, enerji dengeli bir durum korumak için ısıya dönüştürülür.Sonra ortaya çıkan ısı üretilen emisyon ya da radyasyon gibi süreçler yoluyla dağılmış olmalıdır ve bir kısmı enerjiye dönüştürülür. Insan vücudunda 60 trilyon hücre, yaşamın temel bir fenomen oluşur. İnsan davranış ve aktivite enerji gerektirir. En önemli enerji kaynağı ATP hücresel su aktivitesi ile üretilen enerji elde edilir. Bedensel hücre yenilenmesini ATP işlevlerini faydalı metabolizması, teşvik edebilir. Enerji üretimi ve besin asimilasyon süreci sırasında, zehirli atık maddeler üretilmektedir. Istenmeyen zehirli atık da vücudun organ sistemleri yoluyla solunum, terleme ve boşaltım süreçlerinin ile ortadan kalkacaktır. Bu nedenle, sağlıklı insanların nefes taze, temiz ve berrak bir idrar ve kokulu olmayan, yumuşak dışkı var.

Nasıl Qantum Kolye değişiklikleri insanların refahı bulunuyor?
Vücudumuzda biyo-elektrik akımı mevcut genellikle bu tür elektromanyetik (EMF, EMR, RF) bilgisayarlar, cep telefonları ve diğer pek çok günümüz aletleri yayılan dalgalar gibi dış faktörler tarafından rahatsız. Egzersiz, kötü beslenme alışkanlıkları, kötü beslenme, ve iç stres eksikliği de bu biyo-elektrik akımı etkiler. Bu gerilmelerin yan etkileri kan ve kaslarda laktik asit anormal derecede yüksek düzeyleri konsantrasyonları laktik asit birikimi. Bu durum bir engel kas kasılması ve sonuçta yorgunluk, yaşlanma ve hastalık yol açar. Bu genellikle vücudumuzun nasıl tezahür örnekleri, baş ağrısı, omuz ve boyun sertliği, alt sırt ağrıları, sindirim problemleri, yorgunluk, eklem ağrıları içerir. Skaler Kolye, böylece hücreleri, daha etkin salınım, titreşim uyarıcı vücuda bio-enerji geri bir yüksek frekans yayan enerjili edilmiştir.

Nasıl bir Kuantum Kolye su enerji?
Döndürüyor suyun moleküler düzeyde hücresel su gibi bilim adamları tarafından atıfta bulunulan veya ALIVE SU dediğimiz ve ömrünü arttırıcı frekansları minnetle, susuz ve yorgun hücreler tarafından emilir - araştırma, insanların çoğu ciddi susuz olduğunu göstermeye başlayan ve sensörler normalde sistemlerimiz çok kuru hale gelir ki, bu kapalı olduğunu seziyorum. Sistemlerinde yeterli kaliteli su olmadan pek çok süreci durdurmak için eziyet.Döndürüyor su yeryüzüne içinde ve gezegensel manyetik güçler bulundu, ve onun tercih edilen, doğal yollar ile Dünya'nın yüzey gelmek için izin verilen doğal manyetik güçler tarafından bir son derece düzenli bir yapısı vardır - dağ yaylar, temiz, doğal nehirler, kuyulardan doğal olarak-ortaya çıkan, ve benzeri.

Kuantum Skaler Enerji Kolyesi

pandent Malzeme bazalt AIAG kuantum, CZ.diomand
zincir Malzeme Deri string (çekilebilir)
boyut Yukarıda gösterilen resmi gibi.
renk Resimde gösterildiği gibi
Öğeler
paketleme Her Kolye Box & Orijinallik Kart ile birlikte gelir. Her Kolye, kolye ve özgünlük kartı üzerinde yazılı olan eşsiz bir özgünlük seri numarası vardır

bu linkleri inceleyin lütfen
http://www.youtube.com/watch?v=1wi70pR3Qug
http://www.youtube.com/watch?v=nIgMXySG7ac

toptan fiyatı 100 tl dir

iletişim 0532 365 02 88

minimum sipariş 3 adettir
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbul Samsun AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum