Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bıldırcı Eti Ve Yumurtası

Başlatansaban2510Tarih29/06/2012 13:16:23Yorum3

İlk mesaj
Üye116 yazı
arkadaşlar daha önce bıldırcın eti üreten satan ve pazarlayan yada bu sektörü bilenlerin yorumları çok önemli. çok zamandır araştırma yapıyorum. yaşadığım turistlik ilçe ve çevresine bıldırcın eti pazarlamayı düşünüyorum. ilk başta üretiminide yapmayı planlıyordum ama üretimi ikinci plana koydum çünkü zaman önemli benim için. şöyle bir fikrim var bıldırcın eti üreten bir yerle anlaşıp ilçede bulunan, tavuk ürünleri satan, lokantalar ve otellere gidip bıldırcın eti sattığımı söyleyip sipariş toplamayı düşünüyorum. topladığım siparişlere göre de bıldırcın etini üreten çiftlilerden satın alacam. bıldırcın eti üreten bir firma ile görüştüm günlük istediğim kadar gönderim yapabileceklerini söylediler.fiyat verdiler. ilk aşama tamam. bundan sonrasına tavukçuları gezmek kalıyor bana. sadece bu işle daha önce uğraşmış olanlar varsa fikirleri benim için çok önemli. pazarlama stratejileri falan. eğer satışlar olumlu olursa sürekli giden bir siparişler olursa ilerde bıldırcınıda kendim üretmek istiyorum. bıldırcının yanında da doğal yumurta ve tavuk ta üretmek istiyorum ayrıca. herşey doğal ve organik olacak şekilde. fikirleriniz yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye62 yazı
[ izmir bolu mangalda kilosunu 75 liraya pişirip satıyorlar, 8-9 tanesi 1 kg geliyor.. 2 tanesi 1 porsiyon 15 lira..tüm bilgim bu işle ilgili bu kadar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Yeni Üye91 yazı
merhaba projen ne durumda bende bıldırcın üretimine başladım hobi olarak bodrumda yaşıyorum fikir paylaşımında bulunabiliriz
casper48

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ticaret
Üye191 yazı

bende başladım lokantalara kesip dağıtım yapacağım önümüzdeki günlerde

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici