Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Çağrı Merkezi Açtım. Fikirlerinizi Beklıyorum

Başlatangodsmack35Tarih27/06/2012 19:36:52Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye93 yazı
merhaba saygı değer koniks üyeleri ben izmirde bir çağrı merkezi açtım şuanda 1-2 projem var ama bu projeler günü kurtarmak için gerçekleşen projeler ben uzun vadede kazanmak işimin sürekli olması için çabalıyorum.siz değerli koniks üyelerinin bir fikri vardır elbet,eğer projenize güvenip vakti olmayan biriyseniz kurulu ekibim ile beraber kazanabileceğimiz her işi yapmaya hazırım.değerli fikirlerinizi büyük heyecan ile bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye351 yazı
almanca ya dön kardeş yol yakınken

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye400 yazı

hocam özelden mail attım okursan sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
Ürün satmakla veya benzer işlerle sadece vaktini kaybedersin, bir süre sonra eleman ve işyeri masrafları ağır gelmeye başlar, şayet halen düzenli bir bağlantın yoksa beni ara, kurumsal bir firmanın anabayiliğini yapmaktayım, onlarca alt bayim var.Net ve temiz kazanırsın, eleman başına ilk aydan 1000 tl kazanmaya başlarsın, masraflarından sonra.Açıkcası 5 elemanın varsa 5000 (+- %20) kazanırsın.Bayilerimize data ve eğitim desteği vermekteyiz.Çağrı merkezi olupta düğzenli iş arayanlar arıyabilirler,

Aycan
0545 641 4082
0216 641 4084
Aybilbilisim@hotmail.com
Aycan@tnctr.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Muhasebe
Üye227 yazı
bende yeni bir çağrı merkezi kuruyorum. bitkisel ürünler üzerine toptancılık yapmaktayım. telefonla satış tecrübem yok istersen yüz yüze gelelim fikir paylaşalım. www.he-kagroup.com.tr adresim mevcut
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye227 yazı
0 531 764 43 35
www.sifamagazasi.com

Üye291 yazı
Öncelikle hayırlı olsun;
Ekibiniz kaç kişilik bir ekip.Eğer Ç.M hakkında kısa bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırız.Eşim ve ben Türkiye'nin önce gelen kurumsal firmalarında Çağrı Merkezi yöneticiliği yaptık ki,eşim halen devam etmekte.Size tecrübelerimizle yardımcı olmaya çalışırız.Eğer sormak istediğiniz birşey olursa özelden yazmanız yeterli...
Backoffice,hold,login derken bir bakmışsınız,iyi bir yönetici olmuşsunuz ama bu işi yapmakta yönetmekte gerçekten zor.Allah kolaylık versin insaallah.
Başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Üye135 yazı
0549 324 20 03 BU KONUDA İSTEDİĞİNİZ SORUYA CEVAP VEREBİLİRİM.HATTA BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRİZ BİLE.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye227 yazı
izmirde 12 kişilik çağrı merkezimi kapattığım için malzemelreimi satıyorum ilgilenirseniz 0 531 764 43 35

www.sifamagazasi.com

Üye353 yazı
Arkadaşlar Merhaba

çağrı merkeziniz varsa digitürk satabilirim diyorsanız bizleri arayın.Ödemeleriniz aylık periyodlar halinde olmaktadır.Yani 1-30 tarihleri arası sattığınız ürünün faturasını kesiyorsunuz diğer ayın 16 sında banka hesabınıza yatırılıyor.

Primler kampanyaalra göre değişiyor ama alacağınız en kötü prim miktarı sadece digitürk satarsanız 40 tldir.Dopingle birlikte satarsanız 80 tlden başlayıp 105 tlye kadar çıkmaktadır.

Bilgi İçin

Pratik Hizmet Bilgi Teknolojileri
0 224 256 42 42
gsm: 0 507 841 56 566

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
merhabalar ben mersin den ömer
dsmart bayiliğim bulunmaktadır uzun vadeli iş düşünüyorsanız tam size göre bir proje

omermanas@gmail.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye286 yazı
almanca bilen bulursan sattigin ürün basina 100- eurodan basliyor hemde 2 haftalik ödemelerde bir arkadasim tr de yaptiriyor.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci