Ana içeriğe geç

İş Tecrübeleri

Hastane Çevresine Ne İş Önerirsiniz?

BaşlatansalihcabukYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı113 katkı
Profil alanıTekstil
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arkadaşlar Ben İstanbul Bağcılarda Oturmaktayım Evimin 500 mtre İlerisine 30 dönüm üzerine istanbulun 4.üncü en büyük özel hastahanesi yapıldı.İlk olarak aklıma taksi durağı gelsi ama yetişemedim malesef alınmış.Bunun dışında ne önerirsiniz Eczane hariç...Allah rızası için fikirlerinizi Esirgemeyin...Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 110Profil alanı GıdaProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Biraz daha yakın olsaydı,hiç düşünmeden çiçekçi derdim.Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 113Profil alanı TekstilProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Çok ama Çok yakınında dükkan var ve elimin altında dükkan ama kafam karışık ne iş açarım diye kara kara düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 245Profil alanı EsnafProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →

bufe. (doner harıc) tost, ızgara, cay , belkı corba, sosıslı, patso vs. Sık bır tasarım olsun, hıjyenık olsun dısardan baktım mı 'burası temız mıdır?' dıye dusunmeyeyım ıcımden. Ona gore sende, mekanında, elemanlarında temızlık bakımından 4 4 luk olmalısınız. Sacından tutta ayakkabısına kadar. Dahada detaya gırılır de ıste maksat genıs dusunmen ıcın verdım bu orneklerı. Gercı burda verılen fıkırler fasa fıso sen yapabılcen mı onemlı olan o? Hastane ozel sende ozel olacaksan bu dusunceyı yansıtabılırsen ne yaparsan yap.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 58Profil alanı TicaretProfil konumu Malatya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bence cömertce yapılmış bir iç dekorasyonlu güzel bi kafe iyi olabilir.ücretlerde fazla olmazsa iyi tutulur bence.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 16Profil alanı TekstilProfil konumu Mersin, Türkiye

Profil bağlamını gör →
cafeterya yapabilirsiniz.cok güzel bir iş ve getirisi güzel hastaneyle anlaşırsanız 24 saat işler.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 58Profil alanı TicaretProfil konumu Malatya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - esra cantex
cafeterya yapabilirsiniz.cok güzel bir iş ve getirisi güzel hastaneyle anlaşırsanız 24 saat işler.

kesinlikle katılıyorum kar marjı yüksek bir iş.
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 18Profil alanı DiğerProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
dostum hastane,resmi kurumlar, otobüs durakları vs vs... böyle kitlesel yerlerin arz talep konusundaki sıralamada başı hemen gıda yada ulaşım çeker bana göre.benım de araştırdıqım ve zaman ne olursa olsun girişeceğim iş i sanada önerebilirim

Börek dükkanı; inan bana sosyal yıqın dediğimiz yerler böyle dükkanlar için elma bahcesi gibidir.bu işe giripte doğru stratejiyle batacaqını sanmam.emin kararlı ve dikkatli adımlar seni şubeleşmeye ve şirketleşmeye kadar ***ürebilir. yönlendirebildiysek ne mutlu
zaman.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 108Profil alanı Serbest meslekProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
kardeş en güzel iş; iç çamaşırı,çorap,havlu,pijama,terlik v.b. ürünleri sat bana dua edeceksin..
sdogan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 211Profil alanı SigortacıProfil konumu Rotterdam, Hollanda

Profil bağlamını gör →
Hastanin yanina goturulecek meyve sepeti,hediyelik paketler,pijama,havlu,oyuncak,cicek karisimi ve yani sira ayakustu birseyler atistirmak icin bir bufe olabilir
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 1Profil alanı MühendisProfil konumu Edirne, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sdogan34
kardeş en güzel iş; iç çamaşırı,çorap,havlu,pijama,terlik v.b. ürünleri sat bana dua edeceksin..

Arkadaşın söylediği çok doğru.Özellikle hasta refakatçileri yakınlarda iç çamaşırı,havlu,pijama,terlik bulamadı mı çıldırıyor.Bir yakını yoksa çamaşırları yıkayamıyor.Uzağa da gidemiyor,hastasını yalnız bırakmak istemiyor.Böyle durumda TL bazında üçüne beşine bakmıyor alıyor.Hastanede kaldığım sürece işimizi görsün yeter diyor.
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 1Profil alanı Bilgisayar-BilişimProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Size önerebileceğimiz en kazançlı iş hasta karyolası ve hasta yatakları satış ve kiralama hizmetidir. İş hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıda listesini verdiğim siteleri inceleyebilirsiniz.

http://www.emeksaglik.net

http://www.kariyermedikal.com

http://www.hastayataklari.co

http://www.hastakaryolasiemek.com

http://www.hastayataklariemek.com

http://www.radikalmedikal.com

[img][/http://www.radikalmedikal.com/Kiralik-Hasta-Karyolasi-Ekonomik.png?v=3x7bgo1l5bz933el]
Referans bağlamı7 dış bağlantı

Dış web 7 bağlantı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet