Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Güney'de Ne İş Yapabilirim. . .

Başlataneren_cmTarih26/06/2012 12:30:59Yorum5

İlk mesaj
Üye206 yazı
Merhaba Değerli Koniks Üyeleri,
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve ticaretle uğraşıyorum (makina imalat ve satış) ancak bu metropolün keşmekeşinden kurtulmak ve daha sakin bir yaşam kurmak için Güney illerine(antalya,kemer,fethihe,bodrum marmaris vb.) taşınmak istiyorum,belli bir miktar birikimim var bu il veya ilçelerde ne iş yapabilirim fikir vereceklere şimdiden teşekkür ederim...
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye206 yazı
Güncel...
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye175 yazı
merhabalar eren bey ben antalyada yaşıyorum ve antalyalıyım turizmde cok guzel işler yapılabilir antalyada ama ne kadarlık bir sermayeniz var. detaylar için mailleşelim arzu ederseniz ozkana007@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye73 yazı

Renta car lara araç verebilirsin ama sezonluk bir iş olur bu da senin için
www.firsat.me

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye116 yazı
fethiye de yaşıyorum. en geniş alanlı ve potansiyeli yüklesen bir bölge. gelişmekte olan bir ilçe. tarım ve turizm yükseliyor her geçen gün. klasik tarımın dışına çıkıp üretim yapılmaya çok müsait. detaylı bilgi almak isterseniz özelden yazabilir siniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım herkese.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
Bodrum'dan yazıyorum bir zamanlar "aganta burina burinata" demiş Halikarnas balıkçısı "sünger bitmiş bitirilmiş" şimdilerde ise Bodrum bitmiş bitirilmiş durumda. Büyük şehirinden havasından kalabalığından gürültüsünden bıktım Bodrum'a gideyim yerleşeyim küçük bir iş kurarım geçinir giderim dersen kusura bakmayın ama avucunuzu yalarsınız. Turizmin en uçtaki beldeler ve o beldelerin en güzel mekanları mafyanın elinde bunu ben söylemiyorum Bodruma gelin bir akşam gezin anlarsınız olup bitenleri, kalan yerlerde ise yani tekin yerlerde kiralar almış başını gitmiş 100metrekare yer ve aylık kira en düşük 10eurodan başlıyor. Eh be kardeşim hiçmi güzel şeyler olmuyor bodrumda diyeceksiniz ama durum bundan ibaret Bodrum bitmiş durumda. Geçtiğimiz yıl Türkbükünde şarküteri işine girip lüks yatlara peynir satalım dedik jetsosyete öyle arabanın bagajında soğuk hava deposu felan satamassınız bizde dükkan kiralamak istetedik şık bir mekan görüntüde olacak sonra yardırcazz :):) 35M2 dükkan aylık kira 8000euro istediler :) şaka gibi değilmi... ama illede gelecem diyorsanız mutlaka mail atın yardımcı oluruz bodrumda girmediğimiz yer mekan yoktur.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ylaç Sektörü