Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İnşaat Maliyetleri Hakkında. . .

BaşlatanyigitkptTarih26/06/2012 10:21:42Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
arsamıza inşaata başlamak istiyorum. her ne kadar inşaat işinden hiç anlamasamda, köpekbalıklarının beni nasıl yolmak istediğini anlıyabiliyorum. eğer katılımcılar arasında bu işten gerçekten anlayan varsa , metrekare/tl bazlı anahtar teslim fiyatlandırma hakkında bilgilerinden faydalanmak istiyorum. cümleten hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Denizci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye26 yazı
Tam Çakallar Sofrası!

Kullandığın malzemeye, demire, çimentoya, mutfak dolabına kadar değişir.

Anahtar teslim 1 daire fiyatı (Super lux: olması gereken kalitede malzeme, işçilik vs.) anahtar teslim fiuatı 55 Bin TL.

Sakın ola inşaat şirketleri ile bi anlaşma içerisine girme :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı
inşaat şirketleri olmadan nasıl yapabilirim . sonuçta anlayan biri değilim inşaattan. tavsiyen nedir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye96 yazı

Bence çok zor.Gayrimenkullerimiz var genellikle tadilatlarıyla uğraşıyorum.Daha önce bir deneyiminiz olmamışsa,ustalarla haşırneşir olmamışsanız,az çok malzeme bilginizde yoksa ve resmi yolları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız kendi inşaatınızı yaptırmanız çok zor.Yıllık olarak mühendisler odası birim m2 maliyet yayınlıyor.Bence karkas,kaba inşaatı çıkarmayı başarırsan gerisini rahatlıkla (psikolojin kaldırırsa tabi) bitirebilirsin.Müteahitlik belgeyle cartla curtla olacak diyorlar ama herkes işini çeviriyor rahat olsunlar.Zor değil yapı denetimden tanış eş dost varsa projesinide onaylatır paşa paşa binasını yapar isteyen zor değil bu işler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
teşekkür ederim ilginiz için.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci