Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukrayna Kievde - Bay & Bayan Giyim Dükkanı Kurmak.

Başlatanshowmachine76Tarih26/06/2012 02:35:03Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR UKRAYNA KİEVDE GİYİM MAĞAZASI AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM DÜKKAN AÇMAKLA İLGİLİ HİÇ BİR SIKINTIM YOK SADECE GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR SİZCE PAHALI Bİ SEMTTE Mİ AÇMALIYIM YOKSA DAHA UYGUN FİYATLARDA Bİ DÜKKAN MI TUTMALIYIM BATARSAM ELİMDE BAŞKA Bİ SERMAYEM YOK VE UKRAYNADA BU TARZ Bİ DÜKKAN NE KADARA AÇILIR DÜKKAN KİRASI DEKOR ÜRÜN KOYMAK BUNLAR NE TUTAR. SATACAĞIM ÜRÜNLER DÜNYA MARKALARI GUCCİ-PRADA-BURBERRY-TOMMY HİLFİGER VB VB. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye113 yazı
ben ukrayna yerine rusıa yı tercıh ederdımm.. rusya teksıtlde daha ıyı para bırakıyoo.. ukraynayı hele kıevı çok iyi bılıyorummm kalabalık semte dukka bulman cok zorr.... rusyada bir tsort bıle dandık bişey burdakı fiyatı 5 lira orda 15 usd...
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
merhaba acarsaniz ve elemana ihtiyaciniz olursa ben yardim etmeye hazirim dil konusunda ,rusca biliyorum,rusyada okudum,ankaradayim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Çevirmen
Yeni Üye4 yazı

bence once gelip kievi bir gezin ve gorun, egerki bu isi yapmak istiyorsaniz baskasindan duyduklarinizla degil gelip gordukleriniz ile karar verin
kan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye19 yazı
Önemli miktar da sermaye isteyen ama tutuğunda gayet güzel paralar getiren bir iş kolu. Bu kadar sermaye koyup önemli riskler alacağınız bir iş için mutlaka ve mutlaka ukrayna ya gidip bir süre kalıp kendi gözlemleriniz ve bu işin duayeni arkadaşlarınızın fikirleriyle ortak bir karar çıkarmalısınız. Orada bu sektörde işletmeleri bulunan Türkler var mutlaka onlara da görüşmelisiniz. Ülkeler de bazı bölgeler yabancı kimliğe hiç hoş bakmıyorlar iş yeri seçerken bu küçük gibi görünen önemli ayrınıtıyı da atlamayın. Sonsuz başarılar diliyorum, umarım her şey gönlünüzce olur...
Az OLsun, Zor Olsun ama HELAL Olsun...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
kievde 30 magaza isletmekteyiz, bunun yaninda toptanda da bir potaansiyelimiz var, ucuz semtte pahali mal, pahali semtte ucuz mal satamazsiniz, kievde metro yakinlarindaki dukkanlar pahali, ayrica kievde semt pazarlari var, onbinlerce rakibiniz var demek istiyorum, bunlarin en basinda da biz gelmekteyiz :)))) onun icin dostane tavsiyem buraya gelip bir hafta on gun inceleme yapmadan lutfen kafaniza gore mal getirmeyin, once gelin pazarlari , metro giris cikislarini bir gorun nasil urunler kaca satiliyor, kiralar ne kadar iyice ogrenin , ondan sonra cok daha iyi fikirlere sahip olacaksiniz, hoscakalin :)))

kan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye4 yazı
kievde 30 magaza isletmekteyiz, bunun yaninda toptanda da bir potaansiyelimiz var, ucuz semtte pahali mal, pahali semtte ucuz mal satamazsiniz, kievde metro yakinlarindaki dukkanlar pahali, ayrica kievde semt pazarlari var, onbinlerce rakibiniz var demek istiyorum, bunlarin en basinda da biz gelmekteyiz :)))) onun icin dostane tavsiyem buraya gelip bir hafta on gun inceleme yapmadan lutfen kafaniza gore mal getirmeyin, once gelin pazarlari , metro giris cikislarini bir gorun nasil urunler kaca satiliyor, kiralar ne kadar iyice ogrenin , ondan sonra cok daha iyi fikirlere sahip olacaksiniz, hoscakalin :)))

kan

Yerleşim Ukrayna / Kiev
Yeni Üye13 yazı
Küçük bi şehirde mağzam ve ufak çaplı toptan satışım var ama emin adımlarla gidiyorum bana da sağlam yola devam edicek bi arkadaşla istikrarlı bi şekilde işi büyütebiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil